KPSS A öldürüyor benii yardım

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
Selam kızlar ben bazı problemlerden ötürü bir süredir kpss yi bıraktım yaklaşık 1.5aydir simdi tekrar dershaneyr devam ediyorum ama çalıştığım konulari hep unutmusum sinav mayısta 4 ay kaldı. Gy gk sifirlanmis zaten muhasebe bilgim az cok var iktisat geriye dusmusum hukuk hiç yok. Kpss A cilardan öneri alabilir miyimm. Nedense hiccc calisasim gelmiyo sanki hic calismamisim gibi bugüne kadar. Kitabin başına geçtiğim zaman önce uyku bastiriyo sonra bas agrisi sonra korku. Bi bakiyorum koskoca 1gunde odamda muhasebedrn sadece 30 sayfa calisabilmisim o da temel kavramları yardim edin ne yapayım

valla ben de aralık sonu bir cesaret geldi alana basladım, su an daha bir dersi bile bitirmiş degilim gunde uc derse yer verdiğim ıcın olcak..konuları calısıyorum ardından gelen soruları /hıc calısmamısım gıbı) cozemiyorum, verimli gitmiyor gibi de hissediyorum ama pes etmemeliyiz "tası delen damlaların surekliliği" misali bu kpss de süreklilik onemli, sabır, tevekkül, azim.. İnsallah calısma azmi verir Rabbim hepimize de hayırlısı ile basarırız.

Kizlar bende a ya hazirlaniyorum gunde ortalama 6-7 saat calisiyorum bende konularda geriyim ytismicek gibi hissediyorum yaaa. B ve a yi bir arada yurutmek cok zor gercekten hangisiine calismazsam onu unutuyorum

Nasil gidiyor kizlar calismalar hangi konuari bitirdiniz son uc ayy cok stresli
ya benim ıktisat yeni bitecek az kaldı, maliye yarın bıtıyor, gk gy den de sadece cografya bıttı. cok yavas ılerliyorum sadece bes saat calısabılıyorum, bos vaktım oluyor ama bes saatı gecemıyorum canım ıstemıyor cunku

ha bır de acıkcası yetısmeyecek dıye dusundugum ıcın sadece ıktısat ve malıyeye yogunlasıp bır ıkı hukuga bakayım muhasebeyı es geceyım dıyorum sızce mantıklı mı?

ha bır de acıkcası yetısmeyecek dıye dusundugum ıcın sadece ıktısat ve malıyeye yogunlasıp bır ıkı hukuga bakayım muhasebeyı es geceyım dıyorum sızce mantıklı mı?
Degil tatlim birinden iyi yapip digerlerinden iyi yapamazsan puanin duusuk gelir onemli olan hepsinden birbine yakin yapmak.benimde cok konu eksigim var iyice stres olmaya basladim

Degil tatlim birinden iyi yapip digerlerinden iyi yapamazsan puanin duusuk gelir onemli olan hepsinden birbine yakin yapmak.benimde cok konu eksigim var iyice stres olmaya basladim
nasıl yetısecek bılmıyorum dedigin gıbı cok da az kaldı

Bende mikroyu bitirdim cok oldu bir bucuk ayi gecti dun deme cozuyum dedim hic birsey yapamadim sinirlerim bozuldu hepsinden surekli tekrar istiyor
evet ıste sımdı ıktısadı bıtırınce tekrar da gerekecek ben ya tekrar etcem ya diger derslere bakcam bırınden bırını tercıh etmem gerek:/

evet ıste sımdı ıktısadı bıtırınce tekrar da gerekecek ben ya tekrar etcem ya diger derslere bakcam bırınden bırını tercıh etmem gerek:/
3 ay var her ikisinide yapabilirsin biraz tempoyu artirirsan sana soleidgime bakma bende bayadir dogru duzgun calisamiyorum

Bugun hizli bir baslangic yaptim yaklasik 9 saat calistim insallah hep boyle devam eder
masallah bu performansı surekli kılarsanız cok faydalı olur , darısı bana ınsallah..
ben de Nurdan Aslan hocanın makrosunu bıtırdım bıtırcem ama malesef konulardan sonraki soruları cozemiyorum elimden geleni yapıyorum konulara kendımı vererek calısmaya calısıyorum ama neden cozemiyorum bilmiyorum

Insallah canim sende zorla kendini son uc ay az daha sabir biizm makro yeni basladi makro bana cok zor geliyor napicami bilmiyorum bugun demeye girdim gk 44 alanda 42 net netlerim dusuk ama oncekine gore yukselmis bakalim bir sonrakinde kac olucak

Insallah canim sende zorla kendini son uc ay az daha sabir biizm makro yeni basladi makro bana cok zor geliyor napicami bilmiyorum bugun demeye girdim gk 44 alanda 42 net netlerim dusuk ama oncekine gore yukselmis bakalim bir sonrakinde kac olucak
benim e zayıf yonum karamsarlıgım, umarım yenılmem, yenılmeyız ..

Iyi duusn iyi olsun beyin kendini neye sartlarsa ona yonelir yapacagim dersende kazanirsin yapamayacagim dersende
haklısın hocam..
ya bu arada tr ekonomisi ıcın ayrıca kıtap bakmak gerekiyory mu, bir de soruların dagılımını nerden ogrenebilrizi acep?

haklısın hocam..
ya bu arada tr ekonomisi ıcın ayrıca kıtap bakmak gerekiyory mu, bir de soruların dagılımını nerden ogrenebilrizi acep?
Mikro 9 makro 8-9 soru 3 er tane para banka uluslar arasi. O aralarda birsey canm nerde n bulursun bilmiyorum.tr ekonomisi calisilcak birsey degil canim ya cok fazla yer var ona birkac bolum secip rast gele calisacagim ben dershanede hocalarda anlatmicak not verip gececekler

ya benim makro kitabının arkasında bır tr ekonomisi kitabının resmi vardı da baya kalındı dedim acaba alıp calısmaya gerek var mı,ama vakit yok ona bır yandan, ben de muhtemeln denemelerden goturmeye calısacagım.. Tesekkür ederim canım cevap ıcın..Kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…