ya benim ıktisat yeni bitecek az kaldı, maliye yarın bıtıyor, gk gy den de sadece cografya bıttı. cok yavas ılerliyorum sadece bes saat calısabılıyorum, bos vaktım oluyor ama bes saatı gecemıyorum canım ıstemıyor cunkuNasil gidiyor kizlar calismalar hangi konuari bitirdiniz son uc ayy cok stresli
Degil tatlim birinden iyi yapip digerlerinden iyi yapamazsan puanin duusuk gelir onemli olan hepsinden birbine yakin yapmak.benimde cok konu eksigim var iyice stres olmaya basladimha bır de acıkcası yetısmeyecek dıye dusundugum ıcın sadece ıktısat ve malıyeye yogunlasıp bır ıkı hukuga bakayım muhasebeyı es geceyım dıyorum sızce mantıklı mı?
nasıl yetısecek bılmıyorum dedigin gıbı cok da az kaldıDegil tatlim birinden iyi yapip digerlerinden iyi yapamazsan puanin duusuk gelir onemli olan hepsinden birbine yakin yapmak.benimde cok konu eksigim var iyice stres olmaya basladim
Bende mikroyu bitirdim cok oldu bir bucuk ayi gecti dun deme cozuyum dedim hic birsey yapamadim sinirlerim bozuldu hepsinden surekli tekrar istiyornasıl yetısecek bılmıyorum dedigin gıbı cok da az kaldı
evet ıste sımdı ıktısadı bıtırınce tekrar da gerekecek ben ya tekrar etcem ya diger derslere bakcam bırınden bırını tercıh etmem gerek:/Bende mikroyu bitirdim cok oldu bir bucuk ayi gecti dun deme cozuyum dedim hic birsey yapamadim sinirlerim bozuldu hepsinden surekli tekrar istiyor
3 ay var her ikisinide yapabilirsin biraz tempoyu artirirsan sana soleidgime bakma bende bayadir dogru duzgun calisamiyorumevet ıste sımdı ıktısadı bıtırınce tekrar da gerekecek ben ya tekrar etcem ya diger derslere bakcam bırınden bırını tercıh etmem gerek:/
insallah ya hayırlısı ıle bu sene atanalım da bıtsın bu cıle3 ay var her ikisinide yapabilirsin biraz tempoyu artirirsan sana soleidgime bakma bende bayadir dogru duzgun calisamiyorum
masallah bu performansı surekli kılarsanız cok faydalı olur , darısı bana ınsallah..Bugun hizli bir baslangic yaptim yaklasik 9 saat calistim insallah hep boyle devam eder
Insallah canim sende zorla kendini son uc ay az daha sabir biizm makro yeni basladi makro bana cok zor geliyor napicami bilmiyorum bugun demeye girdim gk 44 alanda 42 net netlerim dusuk ama oncekine gore yukselmis bakalim bir sonrakinde kac olucakmasallah bu performansı surekli kılarsanız cok faydalı olur , darısı bana ınsallah..
ben de Nurdan Aslan hocanın makrosunu bıtırdım bıtırcem ama malesef konulardan sonraki soruları cozemiyorum elimden geleni yapıyorum konulara kendımı vererek calısmaya calısıyorum ama neden cozemiyorum bilmiyorum
benim e zayıf yonum karamsarlıgım, umarım yenılmem, yenılmeyız ..Insallah canim sende zorla kendini son uc ay az daha sabir biizm makro yeni basladi makro bana cok zor geliyor napicami bilmiyorum bugun demeye girdim gk 44 alanda 42 net netlerim dusuk ama oncekine gore yukselmis bakalim bir sonrakinde kac olucak
Iyi duusn iyi olsun beyin kendini neye sartlarsa ona yonelir yapacagim dersende kazanirsin yapamayacagim dersendebenim e zayıf yonum karamsarlıgım, umarım yenılmem, yenılmeyız ..
haklısın hocam..Iyi duusn iyi olsun beyin kendini neye sartlarsa ona yonelir yapacagim dersende kazanirsin yapamayacagim dersende
Mikro 9 makro 8-9 soru 3 er tane para banka uluslar arasi. O aralarda birsey canm nerde n bulursun bilmiyorum.tr ekonomisi calisilcak birsey degil canim ya cok fazla yer var ona birkac bolum secip rast gele calisacagim ben dershanede hocalarda anlatmicak not verip gececeklerhaklısın hocam..
ya bu arada tr ekonomisi ıcın ayrıca kıtap bakmak gerekiyory mu, bir de soruların dagılımını nerden ogrenebilrizi acep?
ya benim makro kitabının arkasında bır tr ekonomisi kitabının resmi vardı da baya kalındı dedim acaba alıp calısmaya gerek var mı,ama vakit yok ona bır yandan, ben de muhtemeln denemelerden goturmeye calısacagım.. Tesekkür ederim canım cevap ıcın..Kolay gelsin:)Mikro 9 makro 8-9 soru 3 er tane para banka uluslar arasi. O aralarda birsey canm nerde n bulursun bilmiyorum.tr ekonomisi calisilcak birsey degil canim ya cok fazla yer var ona birkac bolum secip rast gele calisacagim ben dershanede hocalarda anlatmicak not verip gececekler