- Konu Sahibi gadjo dilo
kızlar mühendislik mezunları kpss a ya girebiliyor mu ? bu konuda bilgi sahibi olanlar cevap verirse çok memnun olurum.
Kolay gelsin hepinize.
Kolay gelsin hepinize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildigim kadariyla hayir. Kpss A Kariyer meslekleri icin, yani sadece IIBF mezunlari girebiliyor diye biliyorum. Ki Kpss A da cikan derslerin hic birini Muhendisler almiyor zaten; Hukuk, Maliye, Iktisat vs.kızlar mühendislik mezunları kpss a ya girebiliyor mu ? bu konuda bilgi sahibi olanlar cevap verirse çok memnun olurum.
Kolay gelsin hepinize.
Sadece genel kültür genel yetenek çözdüklerini biliyorum (öyle duymuştum net bilgi değil.). Kurumlar mühendisliğin alanına göre kendi sınavlarını açıyor.kızlar mühendislik mezunları kpss a ya girebiliyor mu ? bu konuda bilgi sahibi olanlar cevap verirse çok memnun olurum.
Kolay gelsin hepinize.
Hayır o dediklerinize mühendis alınmıyor. Onlar kariyer meslekleri, iib ve hukuk girebiliyor.teşekkür ederim pek bilgim yok ama bi yerde müfettiş yardımcılığı uzman yardımcılığı gibi şeyler okudum mühendisler için ama detayını anlayamadım.
Tabiki yeterki çalışmak isteKızlar benide grubumuza alır misiniz? Bende katılmak ve calismak istiyorum ?
Tesekkurler :)) nasıl gidiyor çalışmalarınız ? 6 ayda halledilir mi ?[/QUOTE]Teşekkürler derrnasılt: 38798564, member: 617017"]Tabiki yeterki çalışmak iste
Kesinlikle hallolur. Ben son 15 gündür çalışmaya başladım. Bu işin olacağına inanıyorum. Bir arkadaşım geçen sene şubatta çalışmaya başladı, puan ortalamadı 83 dü. Yani çok iyi. Geç kalmış deiliz.[/QUOTE]Tesekkurler :)) nasıl gidiyor çalışmalarınız ? 6 ayda halledilir mi ?
Çok iyi ya ,bölümün ne sender ? Arkadaşın gerçekten çok iyi puan almış ,nasıl çalışma yöntemi oluşturmuş acaba ? [/QUOTE]Kesinlikle hallolur. Ben son 15 gündür çalışmaya başladım. Bu işin olacağına inanıyorum. Bir arkadaşım geçen sene şubatta çalışmaya başladı, puan ortalamadı 83 dü. Yani çok iyi. Geç kalmış deiliz.
Tek bildiğim kendisini dış dünyaya kapamış olması:). Çok çalışıyordu. Bu arada uluslararası ticaret mezunuyum ben. Sen hangi bölümden mezunsun?[/QUOTE]Çok iyi ya ,bölümün ne sender ? Arkadaşın gerçekten çok iyi puan almış ,nasıl çalışma yöntemi oluşturmuş acaba ?
Allah analı babalı büyütsün :) bende o civarlarda calisabiliyorum.Allah yardimcimiz olsun.bebegim olduğu için çok giremiyorum:). Şuan sıfırdan başladım sayılır. İktisatı yarıladım sayılır. Ben 4-5 saat ancak çalışabiliyorum.
Boş durmak yok. Sürekli çalışıcaz. Bu arada 85i geçmeyi hedefle lütfen. Başarılar.Merhabalar bende katildim araniza isletme mezunuyum gecen yil okulla beraber hazirlanmstm puanm 75ti. Bu yil evdeyim yeni basladm sayilir, hepimize kolay gelsin
Boş durmak yok. Sürekli çalışıcaz. Bu arada 85i geçmeyi hedefle lütfen. Başarılar.