KPSS A Grubu Alan Bölümleri 2015 Çalışma Topiği

kızlar mühendislik mezunları kpss a ya girebiliyor mu ? bu konuda bilgi sahibi olanlar cevap verirse çok memnun olurum.
Kolay gelsin hepinize.

kızlar mühendislik mezunları kpss a ya girebiliyor mu ? bu konuda bilgi sahibi olanlar cevap verirse çok memnun olurum.
Kolay gelsin hepinize.
Bildigim kadariyla hayir. Kpss A Kariyer meslekleri icin, yani sadece IIBF mezunlari girebiliyor diye biliyorum. Ki Kpss A da cikan derslerin hic birini Muhendisler almiyor zaten; Hukuk, Maliye, Iktisat vs.

Kolay gelsin hepinize.
Sadece genel kültür genel yetenek çözdüklerini biliyorum (öyle duymuştum net bilgi değil.). Kurumlar mühendisliğin alanına göre kendi sınavlarını açıyor.

teşekkür ederim pek bilgim yok ama bi yerde müfettiş yardımcılığı uzman yardımcılığı gibi şeyler okudum mühendisler için ama detayını anlayamadım.

teşekkür ederim pek bilgim yok ama bi yerde müfettiş yardımcılığı uzman yardımcılığı gibi şeyler okudum mühendisler için ama detayını anlayamadım.
Hayır o dediklerinize mühendis alınmıyor. Onlar kariyer meslekleri, iib ve hukuk girebiliyor.

Teşekkürler derrnasılt: 38798564, member: 617017"]Tabiki yeterki çalışmak iste:KK66:[/QUOTE]
Tesekkurler :)) nasıl gidiyor çalışmalarınız ? 6 ayda halledilir mi ?

Teşekkürler derrnasılt: 38798564, member: 617017"]Tabiki yeterki çalışmak iste:KK66:
Tesekkurler :)) nasıl gidiyor çalışmalarınız ? 6 ayda halledilir mi ?[/QUOTE]
Kesinlikle hallolur. Ben son 15 gündür çalışmaya başladım. Bu işin olacağına inanıyorum. Bir arkadaşım geçen sene şubatta çalışmaya başladı, puan ortalamadı 83 dü. Yani çok iyi. Geç kalmış deiliz.

Tesekkurler :)) nasıl gidiyor çalışmalarınız ? 6 ayda halledilir mi ?
Kesinlikle hallolur. Ben son 15 gündür çalışmaya başladım. Bu işin olacağına inanıyorum. Bir arkadaşım geçen sene şubatta çalışmaya başladı, puan ortalamadı 83 dü. Yani çok iyi. Geç kalmış deiliz.[/QUOTE]
Çok iyi ya ,bölümün ne sender ? Arkadaşın gerçekten çok iyi puan almış ,nasıl çalışma yöntemi oluşturmuş acaba ? :KK15:

Kesinlikle hallolur. Ben son 15 gündür çalışmaya başladım. Bu işin olacağına inanıyorum. Bir arkadaşım geçen sene şubatta çalışmaya başladı, puan ortalamadı 83 dü. Yani çok iyi. Geç kalmış deiliz.
Çok iyi ya ,bölümün ne sender ? Arkadaşın gerçekten çok iyi puan almış ,nasıl çalışma yöntemi oluşturmuş acaba ? :KK15:[/QUOTE]
Tek bildiğim kendisini dış dünyaya kapamış olması:). Çok çalışıyordu. Bu arada uluslararası ticaret mezunuyum ben. Sen hangi bölümden mezunsun?

Çok iyi ya ,bölümün ne sender ? Arkadaşın gerçekten çok iyi puan almış ,nasıl çalışma yöntemi oluşturmuş acaba ? :KK15:
Tek bildiğim kendisini dış dünyaya kapamış olması:). Çok çalışıyordu. Bu arada uluslararası ticaret mezunuyum ben. Sen hangi bölümden mezunsun?[/QUOTE]
Bende işletme mezunuyum .Kaç saat calisiyirsun ?:KK16::KK16::KK16::KK16:

bebegim olduğu için çok giremiyorum:). Şuan sıfırdan başladım sayılır. İktisatı yarıladım sayılır. Ben 4-5 saat ancak çalışabiliyorum.

Merhabalar bende katildim araniza isletme mezunuyum gecen yil okulla beraber hazirlanmstm puanm 75ti. Bu yil evdeyim yeni basladm sayilir, hepimize kolay gelsin :KK5:

bende a grubu çalışmak istiyorum bu sene tekrar gelir uzmanı alınır mı kı ne yazıkkı puanım düşük 72 di ama sınav a en son 74puan dı galiba 1500kişilik alım olursa düşebilir diyorum ne yapmam gerekli ya

X