KPSS A Grubu Alan Bölümleri 2015 Çalışma Topiği

Hanımlar zannedersem bayram sebebiyle çok sık giremiyorsunuz şu sıra.
Özellikle dershaneye giden arkadaşlardan bir ricam olacak, diğer arkadaşlar da öneride bulunabilirler tabii ki.
Kaynak olarak hangi tavsiyelerde bulunursunuz??
Alan için kaynak alacağım.
GK GY için şimdilik yeterince mevcut var elimde fakat alan için mutlaka tedarik etmeliyim ve ölü yatırım yapmak istemiyorum. (;

Herkese merhaba :p:p:p
2015 KPSS A grubu ALAN dan girecek olanlarla (iktisat, işletme, hukuk, çeko, maliye, ekonometri, kamu, uluslar arası ilişkiler vs bölümler. ) paylaşımlarda bulunmak, birbirimize gaz vermek, sınav paylaşımlarında bulunmak için düzenli olarak katılımcıların ders ders çalışmış oldukları konuları listeleyerek çalışma düzenimizi oluşturmak istiyorum.
:KK19::KK19::KK19:

ben 15 eylülden itibaren tam gaz çalışmaya başlayacağım ve alan + gy/gk da dahil ders/konu ve isim listelerini oluşturacağım. 15 eylüle kadar iyice deşarj olmayı düşünüyorum. sizler ne yapıyorsunuz?
hangi şehirde, hangi dershanelerde, hangi bölümlerdeyiz?

:KK55::KK55::KK55:
mrb kızlar bende katıldım aranıza hepımıze ıyı calısmalar :)

4. mervikus
  5. A2505060015E
  6. lunadaisies
  7. clandestin
  8. ...
  9. ...
  10. ...
  11. ...

Bugun alandan Maliye 4T, Ferhat yildiz Muhasebe, bir de Yuksel Bilgili Mikro siparis verdim. Bakalim. Ins verimli olur. O kadar ders var ki, hangi birinden kitap alacagimi sasirdim valla :S
Hukuk tan konu anlatimi konusunda onerisi olan var mi bu arada kizlar ?

Bugun alandan Maliye 4T, Ferhat yildiz Muhasebe, bir de Yuksel Bilgili Mikro siparis verdim. Bakalim. Ins verimli olur. O kadar ders var ki, hangi birinden kitap alacagimi sasirdim valla :S
Hukuk tan konu anlatimi konusunda onerisi olan var mi bu arada kizlar ?
arastırıyorum hukuk + muhasebe vs bende cnm haberleselım olurmuuu

arkadaşım topiğin hayırlı olsun inş sınavında da başarılar dilerim. bende 2015 Kpss a grubuna hazırlanıyrum kendi çapımda fakat 2014 gk gy kpss sınavına girmedim sadece alana girsem olur mu yoksa 2015 teki kpss de gk gy de var mı kafam çok karışık:KK12:

arkadaşım topiğin hayırlı olsun inş sınavında da başarılar dilerim. bende 2015 Kpss a grubuna hazırlanıyrum kendi çapımda fakat 2014 gk gy kpss sınavına girmedim sadece alana girsem olur mu yoksa 2015 teki kpss de gk gy de var mı kafam çok karışık:KK12:
A grubu sinavi puanlarinin hesaplanabilmesi icin, 2015 GK GY sinavina girmen gerekecek.

merhaba beni de ekler msnz ben de kamu yönetimi mezunuyum alan çalışmaya bir haftadan beri başladım siz kendinizi nası l konnsantre ediyorsunuz ben hemen sıkılıyorum ilk defa alan çalışıyorum

merhaba beni de ekler msnz ben de kamu yönetimi mezunuyum alan çalışmaya bir haftadan beri başladım siz kendinizi nası l konnsantre ediyorsunuz ben hemen sıkılıyorum ilk defa alan çalışıyorum
merhaba bende kamu yönetimi son sınıfım. Alan çalışmaya başlayamadım henüz. Okul derslerinden fırsat kalmıyor. Ama gy-gk den başladım. Bu arada bende ilk defa alan çalışacağım. ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(amin...) :KK68::KK68::KK68::KK68:

Çalışma durumunuz ne alemde arkadaşlar? Bebişim hastaydı muhasebenin yarısını kaçırdım:KK43:. Yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum. Hukuka geçtik dersanede çok yoğunum ama başaracağıma inanıyorum. Azim var icraatta olsa keşke:KK53:. Siz nasıl çalışıyorsunuz? Programınız nasıl? Ben bir türlü düzen oturtamadım. Bir fikir olsun bana nasıl çalışıyorsunuz?

bende yarın başlayacağım gelir uzmanlığı gelmez gibi acılırsa sınav bu sene yada iki alım olursa veya on katı denilse belki ama şu aklımı hep karıştırıyor ve boşuna çalışmış gibi hissediyorum torpil durumu

merhabalar arkadaşlar ben bu yıl aöf işletme mezunuyum ve geçtiğimiz önlisans sınavına girdim ancak temmuzdaki sınava ciddi hazırlanmak istiyorum fakat a-b farkı ya da nerelere tercih yapılabiliyor vs. hiçbir ayrıntı bilmiyorum netten araştırıyım dedim istediğim cvpları bulamadım..sizler fikir verir misiniz??

Merhaba kızlar bende geldim .
Bende A grubundan hazırlanmaya başladım .
İşletme , iktisat , muhasebe , hukuk , genel kültür + genel yetenek
Zaten matematikçiyim çok şükür bir de matematiikle uğraşmayacağım ama diğerlerinden gözüm korkuyor açıkcası .
8Aralıkta alan derslerim başlayacak ve yoğun bir tempoyu da beraberinde getirecek .
Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar bende geldim .
Bende A grubundan hazırlanmaya başladım .
İşletme , iktisat , muhasebe , hukuk , genel kültür + genel yetenek
Zaten matematikçiyim çok şükür bir de matematiikle uğraşmayacağım ama diğerlerinden gözüm korkuyor açıkcası .
8Aralıkta alan derslerim başlayacak ve yoğun bir tempoyu da beraberinde getirecek .
Allah yardımcımız olsun
Hoşgeldin:). Allah yardımcımız olsun hepimizin:)

merhabalar arkadaşlar ben bu yıl aöf işletme mezunuyum ve geçtiğimiz önlisans sınavına girdim ancak temmuzdaki sınava ciddi hazırlanmak istiyorum fakat a-b farkı ya da nerelere tercih yapılabiliyor vs. hiçbir ayrıntı bilmiyorum netten araştırıyım dedim istediğim cvpları bulamadım..sizler fikir verir misiniz??
Kpss a lisans alan dersleri, kpss b genel kültür genel yetenek dersleri. Önlisans sınavına girdiğini belirtmişsin. Önlisans mezunu musun yoksa lisans mı?

X