- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
merhaba canımm
naptın ygs nasıl geçti? kaç puan aldın?
kpssyede az bi zaman kaldı konularını yetiştirebildin mi?
ascık faslaa soru sordum kusura bakma
bende henüzz başlayamadım yaww çok tembelimmmm.. bi masaya otursam devamı gelcekte işte mühim olan masaya oturabilmek
tüp bebiş olsun dedik ancak bazı sıkıntılarımız oldu erteledik benımde aklıma geldi aaa kpss vardıı diye
mayısta başlıcam bende çalışmaya gk-gy ve ingilizce olarak eylulden itibarende alana yönelicem :18:
demek izmir 73le kapatmış 2014te alım olurmuki yaa tekrardan acepp :18:
Allah tüm çaılışanlarım emeklerini boşa çıkartmasın..emeklerının karşılığını versin insallah amiiiinnnn
merhaba canımm..
yds çok zordu yahu 28 doğru ancak çıkarabildim 35 almışım ama herkes dökülmüş bende sorun yok.. :26: sen girdin mi nasıldı?
çalışmalarım az kaldı ya maliye ve hukuk konularını bitirdim dün itibariyle..iktisat da baya ilerlettim..benim muhasebe sorunum vardı onu da çalışmaya anlamaya çalışıyorum
sen sanırım seneye gireceksin Allah sanada kolaylık versin şimdiden gerçekten zor bi süreç..hiç zaman geçirmeden çalışmaya başla..geçen seneden başlamadığıma ne kadar pişmanın bi bilsen
her sene alım oluyor canım A dan işte kadro açılmasına bağlı..gelir uzmnlığı en son martta alım yaptı..senede 3 defa falan kadro açıyr gerçi az ama napalım..
puanlar gerçekten çok değil 73- 74 le kapattılar hep bu sene..arkadasım izmire atandı bu son alımda gelir uzmn için inş bize de nasip olur..
bebek içinde hayırlısı olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin