• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS A GRUBU'NA hazırlananlar gelin beraber çalışalım, kaynaklarımızı paylaşalım :)

ya ben daha once sormustum da tekrar sorayim. artik kpssye mezun olmadan giremiyor muyuz?
ben girmek istyrm cunku

bir de dun gece cok uyku basti yazamadm pardon.

girebilirsin ama lisans öncesi kpss ye girebilirsin.. Yan düz memurluk..A grubu için mezun olman şartı var canım..

bu konuda çooook cahilimm
lisans öncesi kpss ne demek ki
yani mesela kpss b ye gireblr mym?

:) olsun bende üniversitedeykn kpss hakkında birşey bilmiyordum ama işin içine girince herşey öğreniliyor :)
evet cnm kpss B'ye girebilirsin ama üniversite mezunu için olanlar lisans kısmına, lise mezunu ve üniversitede okuyanlar yani mezun sıfatında olmadan girecek olanlar yani sen lisanöncesi kpss ye girebilirsin yani oda B gurubu gk gy..
ama gir her sene mezun olana kadar hem tecrübe olur hemde lisans öncesi soruları kolay oluyor belki yüksek puan alıp kullanırsın iki sene boyunca geçerli ya puan..

bendeee giriceemmm ancak 2014teee :52:

sormak istediğim ydsden ne kadar soru yapmalıyızki kpss a daki puanlarımızıda hesaplasın..

bende guy istiyorum bu arada :16:

bendeee giriceemmm ancak 2014teee :52:

sormak istediğim ydsden ne kadar soru yapmalıyızki kpss a daki puanlarımızıda hesaplasın..

bende guy istiyorum bu arada :16:

yaa benim gibi bu sene girecek yok muuu :37: :1:

valla yds işini bende çok iyi bilmiyorum yine değişiklik üstüne değişiklik sırf daha fazla para koparmak için erkenden sınav yapıyorlar en azından temmuza kadar ingilizce çalışabilirdik..şimdi hiç çalışamadn sınava giricem diğer derslerden vakit kalmıyor ki ona bakayım :43:

galiba bir tane işaretlesen de puanın hesaplanıyor öyle biliyorum..
umarım atanırız guy a çok istiyorum yaa :(

yaa benim gibi bu sene girecek yok muuu :37: :1:

valla yds işini bende çok iyi bilmiyorum yine değişiklik üstüne değişiklik sırf daha fazla para koparmak için erkenden sınav yapıyorlar en azından temmuza kadar ingilizce çalışabilirdik..şimdi hiç çalışamadn sınava giricem diğer derslerden vakit kalmıyor ki ona bakayım :43:

galiba bir tane işaretlesen de puanın hesaplanıyor öyle biliyorum..
umarım atanırız guy a çok istiyorum yaa :(

senenın basından çalışmadığım için :4::47: maalesef bidahaki yıla kaldı... :24:

insallah bu sene atarsın canım.. hangi şehir istiyorsun guyda..ben seneye izmir yazıcam mecburen eşimden kaynaklı :55::ssz:

senenın basından çalışmadığım için :4::47: maalesef bidahaki yıla kaldı... :24:

insallah bu sene atarsın canım.. hangi şehir istiyorsun guyda..ben seneye izmir yazıcam mecburen eşimden kaynaklı :55::ssz:

sağol canım inşallah hayırlısıyla tek dileğim bu :119:
valla hangi şehir olursa giderim hiç farketmez o kadar sıkıldım ve bunaldım ki çalışmaktan üniversite bitti hemen kpss çalışmaları başladı yıprandım valla :43:
umarım 2013 te çok alım yaparlr zaten guy da daha çok batı oluyor ama ben istanbul seçerim heralde olursa :26: evli değilim kocam peşimden gelsin :)

sağol canım inşallah hayırlısıyla tek dileğim bu :119:
valla hangi şehir olursa giderim hiç farketmez o kadar sıkıldım ve bunaldım ki çalışmaktan üniversite bitti hemen kpss çalışmaları başladı yıprandım valla :43:
umarım 2013 te çok alım yaparlr zaten guy da daha çok batı oluyor ama ben istanbul seçerim heralde olursa :26: evli değilim kocam peşimden gelsin :)

hahaha iyiymiş:9::9::9:.. bencede kocan peşinden gelsin canımm.:21::21:

senin yerleşmende avantajın daha çok ozaman.. birde uzmanlıklarda biliyorsun becayiş var ..tayin çıktı hadi taşınıyoz olayı yok .. oyuzden mümkünse tabiki puanın doğrultusunda biyerler yazki.. istediğin ile gitmen konusunda zorluk çıkmasın..

becayiş bilmiyorsan yazayım ; ikimizde yerleştik diyelim ben istanbul sende izmir oldun.. tayin olayı olmadığı için ikimizde dilekçemizi verip başvuruda buluncaz..ıkımızın konumlarıda denk gelecek ve sen istanbula gideceksın bende izmire..gibi.

daha varya sabah caydım dedimki yaa düz memur olucaaam ben :27: :37: ara ara cayma durumlarım oluyor yani öff.. :4: neyseki kendimi çabuk topluyomm ...hedeff guyy ileriii marşş :52::21::16:

hahaha iyiymiş:9::9::9:.. bencede kocan peşinden gelsin canımm.:21::21:

senin yerleşmende avantajın daha çok ozaman.. birde uzmanlıklarda biliyorsun becayiş var ..tayin çıktı hadi taşınıyoz olayı yok .. oyuzden mümkünse tabiki puanın doğrultusunda biyerler yazki.. istediğin ile gitmen konusunda zorluk çıkmasın..

becayiş bilmiyorsan yazayım ; ikimizde yerleştik diyelim ben istanbul sende izmir oldun.. tayin olayı olmadığı için ikimizde dilekçemizi verip başvuruda buluncaz..ıkımızın konumlarıda denk gelecek ve sen istanbula gideceksın bende izmire..gibi.

daha varya sabah caydım dedimki yaa düz memur olucaaam ben :27: :37: ara ara cayma durumlarım oluyor yani öff.. :4: neyseki kendimi çabuk topluyomm ...hedeff guyy ileriii marşş :52::21::16:

valla bilmiyordum canım becayiş mecayiş iyi oldu söyledğin teşkür ettim :26:
yok ya caymak yok herşeyin zorluğu var düz memurlukta kolay değil geçen alımda 90larda kapattı çoğu yer..
biraz daha sabredelim şurda ne kaldı ki tabi benim için sana var daha yanlış hatırlamıyorssam :1:
şu kpss ilk aşamasını halletsem 78 falan geçsem rahatlıycam..gerçi asıl ondan sonra sabır lazım olcak offf offff :5: :37:

valla bilmiyordum canım becayiş mecayiş iyi oldu söyledğin teşkür ettim :26:
yok ya caymak yok herşeyin zorluğu var düz memurlukta kolay değil geçen alımda 90larda kapattı çoğu yer..
biraz daha sabredelim şurda ne kaldı ki tabi benim için sana var daha yanlış hatırlamıyorssam :1:
şu kpss ilk aşamasını halletsem 78 falan geçsem rahatlıycam..gerçi asıl ondan sonra sabır lazım olcak offf offff :5: :37:

senı kazandım yerlestın sayıyorum vee darısıs banaaaaaaa diyorummm :52::21::16:

yani bide o bvar düz memurluklarda ölee eskisi gibi değil .. çalışmışken janjanlı işim olsun guy olayım yaww :27::27::34:

senı kazandım yerlestın sayıyorum vee darısıs banaaaaaaa diyorummm :52::21::16:

yani bide o bvar düz memurluklarda ölee eskisi gibi değil .. çalışmışken janjanlı işim olsun guy olayım yaww :27::27::34:

ayyy canım sağol Allah mı söylettiii :46: inşallahh çok istiyorum bende gelir uzmanlığını :52:
Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin..işimiz zor ama kabul ediyorum özellikle mülakatlarda dayı olayı :26: :9:
sen şuan çalışmaya başladın mı peki?

kızlar artık atanmış ve kpss a grubu kıtaplarını elden cıkarmak ısteyen bırılerı varsa bana msj atabılırler mı?

ben varım.bu sene son sınıfım,alt yapım olsun diye 1 ay önce iktisat ve muhasebeden kursa yazıldım,şimdilik iyi gidiyor.
temmuza kadar sürecek.
1.dönemde matematiği hallettim.
türkçeden sadece soru çözüyorum arada.
yazında iktisat,muhasebe bol bol tekrar yapacağım,coğrafyayı bitireceğim.
2014te gireceğim ben.
seneye yüküm azalsın diye şimdiden başladım: )
bu arada evliyim bende: )

ben varım.bu sene son sınıfım,alt yapım olsun diye 1 ay önce iktisat ve muhasebeden kursa yazıldım,şimdilik iyi gidiyor.
temmuza kadar sürecek.
1.dönemde matematiği hallettim.
türkçeden sadece soru çözüyorum arada.
yazında iktisat,muhasebe bol bol tekrar yapacağım,coğrafyayı bitireceğim.
2014te gireceğim ben.
seneye yüküm azalsın diye şimdiden başladım: )
bu arada evliyim bende: )

aa sende mi evlisin hem üniversite hem evlilik ikisi bir arada ne güzel :1:
en iyisini yapmışsın canım ya ben çok pişmanım keşke geçen sene çalışmaya başlasaydım iki sene istiyor gercekten çok kapsamlı çalışmak için..gerçi geçen sene 4.sınıftm derslerm ağırdı pek bakamazdım ama zorlasaydım keşkeee :5:
ben kursa gitmedim kendim baya çaılışıyorum ama bakalım nolcak 4 ay sonra :27:

kızlar artık atanmış ve kpss a grubu kıtaplarını elden cıkarmak ısteyen bırılerı varsa bana msj atabılırler mı?

sende mi seneye gireceksin canım?
eğer öyleyse bana dua et atanayım elimde ne var ne yoksa sana veririmmm :1: :1:

Son düzenleme:
aa sende mi evlisin hem üniversite hem evlilik ikisi bir arada ne güzel :1:
en iyisini yapmışsın canım ya ben çok pişmanım keşke geçen sene çalışmaya başlasaydım iki sene istiyor gercekten çok kapsamlı çalışmak için..gerçi geçen sene 4.sınıftm derslerm ağırdı pek bakamazdım ama zorlasaydım keşkeee :5:
ben kursa gitmedim kendim baya çaılışıyorum ama bakalım nolcak 4 ay sonra :27:

aslında niyetim 2014 te B den memur olup sonra A ya hazırlanmaktı,
fakat karar değiştirdim eşimin ve çevrenin gazıyla :9:
matematiğim zaten iyiydi,1.dönem ona tekrardan ağırlık verdim otursun diye.
benim 1.dönem çok ağırdı o yüzden bu sene kpss düşünmedim.
bu dönem biraz daha rahatım.
hazır dersler yormuyorken dersaneye yazılayım dedim: )
iktisatıda muhasebeyide hocayı dinleyip,yazarak çalışıyorum okul çıkışı kütüphanede.
yazın okulda bitince program yapıp baştan tekrarlayacağım,birde coğrafyayı bitirmeye çalışacağım: )
inşallah gönlünce kazanırsın :16:
günde kaç saat çalışıyorsun peki?
gk gy netlerin nasıl?

aslında niyetim 2014 te B den memur olup sonra A ya hazırlanmaktı,
fakat karar değiştirdim eşimin ve çevrenin gazıyla :9:
matematiğim zaten iyiydi,1.dönem ona tekrardan ağırlık verdim otursun diye.
benim 1.dönem çok ağırdı o yüzden bu sene kpss düşünmedim.
bu dönem biraz daha rahatım.
hazır dersler yormuyorken dersaneye yazılayım dedim: )
iktisatıda muhasebeyide hocayı dinleyip,yazarak çalışıyorum okul çıkışı kütüphanede.
yazın okulda bitince program yapıp baştan tekrarlayacağım,birde coğrafyayı bitirmeye çalışacağım: )
inşallah gönlünce kazanırsın :16:
günde kaç saat çalışıyorsun peki?
gk gy netlerin nasıl?

ne güzel bak plan yapmışşsın umarım seninde dileğin olur..zamanın varken her saatini değerlendir derim çünkü tekrar geri dönüş olmuyor..
valla ben boş durmamaya çalışıyorum..belirli saat çalışma alışkanlığım yok sürekli çalışıyorum diyebilirim..çünkü zman azaldı ve benm bitirmem gereken çok konu var zaten hukuk beni bitiriyor yaa :5: tek o da değil bir sürü ders off..
gk gy iyi şimdilik tarih eksiğim var benim onu tamamlamaya çalışıyorum bi yandan da..

Herkese günaydın,
Bende geldim beraber çalışmaya. Birbirimizi motive etmeye :)

ne güzel bak plan yapmışşsın umarım seninde dileğin olur..zamanın varken her saatini değerlendir derim çünkü tekrar geri dönüş olmuyor..
valla ben boş durmamaya çalışıyorum..belirli saat çalışma alışkanlığım yok sürekli çalışıyorum diyebilirim..çünkü zman azaldı ve benm bitirmem gereken çok konu var zaten hukuk beni bitiriyor yaa :5: tek o da değil bir sürü ders off..
gk gy iyi şimdilik tarih eksiğim var benim onu tamamlamaya çalışıyorum bi yandan da..

günde en az 2 saatimi ayırmaya çalışıyorum bende.
malum okulda var.
kütüphanede ya da akşamları evde çalışıyorum.
yazarak çalışma alışkanlığım var.muhasebede hoca fişek gibi mübarek 160 sayfayı 2 haftada bitirdi: )
onları tekrar yazıyorum,iktisatta aynı şekilde.
elimden geleni yapıyorum ama bende artırsm iyi olacak yani en az 4 saat çalışmam lazım.
dersanedei iktisat hocamız şöyle demişti:
''ne kadar çalışırsanız çalışın hiç bir alan dersini dört dörlük bilip yapamazsınız,o yüzden iktisata çok ağırlık verin.''
o yüzden telaş yapma çoğu kişinin yetişmiyor konuları.
ben bölümüm gereği pek hukuk görmedim.sadece anayasa,ticaret,vergi.
seneye bıraktım hukuk ve maliyeyi.
şuan için önümdeki tek hedef yaza kadar iktisat ve muhasebeyi oturtmak.
yazında bol tekrar ve soruyla desteklemek.ara arada kitap okur gibi maliye okuayacağım nasıl olur bilmiyorum ama...
seneye köşeye sıkışmak istemiyorum.o yüzden yüklemem lazım: (
peki denemelere falan giriyor musun hiç?

Son düzenleme:
Back