evet bırakıcam galiba yazmayı canım
yazarak daha çok aklımda kalıyor ve sonrasında elimde özet bulunsun diye düşünerekte yazıyorum aslında.
ama şu ceteris paribusu kesinlikle alacağım :) kime sorduysam hep bu isim:)
bir de Ferhat Yıldızın kitabı elimde şu an çok çok iyi başladım çalışmaya ondan. aklına gelmeyecek sınavlarda sorulan muhasebe soruları dahi var ve acayip begendim. o kitabı 2 defa tekrar etsem galiba muhasebe 20-25 net arası gelir :)
ben dershaneye gidiyorum ve maliyeye bu hafta başlamıştık.onun için de şuan daha almadım ama mutlaka 4t kitabını elde etmem lazım :)
işlerimiz suuuu gibi akışına gitsin iyi çalışmalar:)
Evet bu sene giriyorum :)
evet canım ya ceteris paribus çok iyiymiş bende sadece iktisatte kursa gidiyorum hocamız bu kitabı iki kere çözmeden sınava girmeyin demişti alıcam bende biraz maliyetli ama olsun..kursta satıyolar bizim yanında iktisat okulları kitabi bide tarih soru bankası üç kitap 70 tl çok iyi alıcam hemen bu aralar
bende sana ferhat yıldızı sorucaktım nasıl diye netten almıştın sanırım..benimde arkadasta var 30 marttaki sınava gircek gelir uzmanlığının..girdikten sonra alcam ondan hemen bende çalışayım çünkü benim muhasebem hiç yok belki iyi gelir bana..dersaneyede gitmiyorum ya videolar indirdim muhasebeden baya iyi anlatılıyor orda da
ferhat yıldız çok çok iyi cnm dediğimm gbi. ve her sorunun açıklaması var zaten. işine çok yarar eminim :) ben makrodan korkuyorum biraz onun için nurdan aslanın kitabı çok iyi dediler ancak internette satışı yok şuan. ikinci el arıyorum forumlarda yazdım ama daha dönüş yok. bir kişi var oda mülakat sonucu bekliyor ona göre satacak:)
mikroyu anlamıştım sevmiştim ama makrodan biraz tırstım nedense
civcivvvv aynı şeyleri anlatmışız birbirimizden habersiz aynı yazmışız nerdeyse
makroda yüksel bilgilinin kitabı var mı cnm? ben sadece mikro iktisatı biliyorum. eğer öyleyse yüksek bilgiliden çalışayım..
ferhat yıldız sadece soru ve çözüm. ama sanki konu anlatımlı kitap gibi. ordan başlayabilirsin cnm ertelemeden çalış ondan.konuyu bilmesende öğreniyorsun:)
hkuk konu anlatımlı murat var cnm ama pek beğendiğim söylenemez tabi. ama yinede çalışıyorum. soru bankası yediiklimin var cnm ordan çalışıyorum ama hukuk işte zorluyor biraz
sürekli soru çözmeyince unutuyorum
sadece anayasa ve medeni hukuk çalıştım ama medeninin sorularından çok çözemedim yani anllayacgn feci durumdayımbu hafta borçları çalşmayı düşünüyorum inş yaparım.
açıkçası öğrenci evimde çalıştıgım gibi güzel çalışamıyorum ailemin yanında. senin dışında istemeden olaylar gelişio planın alt üst oluo malesef
Selen gordun mu guy izmir 73te kapatmış :) ya şu snavdan sonrada yuklu alımlar olur guydan
eveeeet canım gördüm çok sevindirik oldum inş bize de rastlar :119:
hatta arkadasıma zorla istanbul yazdırdım izmir yüksekle kapatır diye tam tersi oldu..neyse yine de çagırmışlar sınava inş kazanır :)
Merhaba selen16, ben de dadandım konuna. 4. sınıfım şuan ama daha 1'den uzattığım için bu sene giremiyorum A'ya. Seneye kısmetse. Kendimi deneme amaçlı B'ye girmek istiyorum ama bilmediğim şeyler var, biliyorsan yardımcı olur musun? A'nın çözeceği gy-gk B grubunun çözdüğüyle aynı mı? B bu yıl mı yoksa seneye mi var? gy-gk için girilen sınava A ve B adayları birlikte mi giriyor? Yani B nin de olduğu yıl A ve B aynı sınava mı giriyor gy gk için? :26:
merhabalar canım hoşgeldin
öncelikle bende dersaneye gitmiyorum kendim çalışıyorum..gecen sene mezun oldum..senin için aslında şans olmuş cünkü bence bir senede tamamen hazırlanılmıyor..bu seneden A ya calışmaya basla eminim güzel yerlere girersin..
B grubu soruları aynı canım her iki testte de..B grubu her sene oluyor fakat memur alımları sadece çift yıllarda oluyor..yani bu sene girersin ama atanman zor seneye için o puanını değerlendirirsin iki sene geçerli ya puan..
cumartesi günü sadece B gubu gk gy sınavı var alandan yani A grubu pazar günü oturumları..A grubundan sınava girecek kişi gk gy de çözmek zorunda yani hem cumartesi hemde pazar sınava girilecek..
umarım sorularının cevabını almışşsındır eksik bişey kaldıysa kafanda sorabilirsin canım.:)
Anladım çok sağol ama kafamda soru işaretleri bitmedi. :) cmt gy-gk pazar alan dedik. Bu yıl sadece B için neye başvurmam gerek? Atama olmamasına rağmen B grubu adı altında sınav mı oluyor yoksa A gurubunun birinci ve ikinci oturumu diye mi bölünüyor? A altında bölünüyorsa ben A'ya giremiyorum. Nasıl olacak o iş. Sadece gy-gk için başvuru ve tarih şeysi bulamadım ösym de. :/
B sınavı her sene oluyor atama olsun olmasın çünkü alan sınavı var ona dahil edildiği için puanlar..
kpss kayıtları başladığı zaman sanırım mayısta sen sadece bankaya gk gy için para yatırcaksın yani cumartesi oturumu var o diyince parasıda az oluyor zaten ona kayıt olmuş olursun..
yani alandan sınava girmiyorsun diye B ye de giremeyeceksin diye birşey yok, bu sene girersin puanını seneye atamalarda kullanırsın iyi olursa :)
merhaba canımmayyy canım sağol Allah mı söylettiiiinşallahh çok istiyorum bende gelir uzmanlığını
Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin..işimiz zor ama kabul ediyorum özellikle mülakatlarda dayı olayı :26:
sen şuan çalışmaya başladın mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?