KPSS A GRUBU'NA hazırlananlar gelin beraber çalışalım, kaynaklarımızı paylaşalım :)

evet canım ya ceteris paribus çok iyiymiş bende sadece iktisatte kursa gidiyorum hocamız bu kitabı iki kere çözmeden sınava girmeyin demişti alıcam bende biraz maliyetli ama olsun..kursta satıyolar bizim yanında iktisat okulları kitabi bide tarih soru bankası üç kitap 70 tl çok iyi alıcam hemen bu aralar

bende sana ferhat yıldızı sorucaktım nasıl diye netten almıştın sanırım..benimde arkadasta var 30 marttaki sınava gircek gelir uzmanlığının..girdikten sonra alcam ondan hemen bende çalışayım çünkü benim muhasebem hiç yok belki iyi gelir bana..dersaneyede gitmiyorum ya videolar indirdim muhasebeden baya iyi anlatılıyor orda da

ferhat yıldız çok çok iyi cnm dediğimm gbi. ve her sorunun açıklaması var zaten. işine çok yarar eminim :) ben makrodan korkuyorum biraz onun için nurdan aslanın kitabı çok iyi dediler ancak internette satışı yok şuan. ikinci el arıyorum forumlarda yazdım ama daha dönüş yok. bir kişi var oda mülakat sonucu bekliyor ona göre satacak:)

mikroyu anlamıştım sevmiştim ama makrodan biraz tırstım nedense

soru çözümü var sadece demi cnm ferhat yıldızın kitabında? eğer öyleyse konuları iyi bi çalışıp sonra o kitaba başlarım..

bende yaa makro zor bi sürü formül yapmamız lazım ondan da çok soru çıkıyor makroda yüksel bilgilinin kitabıda çok beğenilenler arasında onu al istersen öteki kitap eline geçene kadar..

makroda yüksel bilgilinin kitabı var mı cnm? ben sadece mikro iktisatı biliyorum. eğer öyleyse yüksek bilgiliden çalışayım..

ferhat yıldız sadece soru ve çözüm. ama sanki konu anlatımlı kitap gibi. ordan başlayabilirsin cnm ertelemeden çalış ondan.konuyu bilmesende öğreniyorsun:)

tamam şekerim öyle yapayım o zaman muhasebeyi çalışmaya başlayınca zevkli hale geldi zaten
arkadastan mart sonunda alcam kitabı hemen başlarım şu an hukuktan başımı kaldıramıyorum ki ne ayrıntı ne ayrıntı yaa..
sen hukuktan hangi kaynak çalışıyodun canm?
bu arada var diye biliyorum yüksel bilgilinin makrosu ama şimdi şüpheye düştüm acaba erdal ünsalla mı karıştırıyorum ki :26: :26:

hkuk konu anlatımlı murat var cnm ama pek beğendiğim söylenemez tabi. ama yinede çalışıyorum. soru bankası yediiklimin var cnm ordan çalışıyorum ama hukuk işte zorluyor biraz

sürekli soru çözmeyince unutuyorum

aynen bende de muratın kitabı var ama çok ayrıntı ya akılda kalıcı değil..bende ihtiyaç yayının hukuk setini almıştm ondan çalışıyorum hem sınava yönelik hemde öğretici..
ya ben bunalıma girdiim konular bitmiyor yav daha hukukun yarısı duruyor.. diğer dersler falan off of..sen ne yaptın hukuk bitti mi?

sadece anayasa ve medeni hukuk çalıştım ama medeninin sorularından çok çözemedim yani anllayacgn feci durumdayım bu hafta borçları çalşmayı düşünüyorum inş yaparım.

açıkçası öğrenci evimde çalıştıgım gibi güzel çalışamıyorum ailemin yanında. senin dışında istemeden olaylar gelişio planın alt üst oluo malesef

kesinlikle doğru diyosun evde çalışılmıyor..iş, misafirler, sesler çildiriciğim valla
inş yaparsın canm konuları bitir çabukça sonra soru çözümlerine geç aklına gelir unutmazsın hemen..
bende borçlar, ticareti bitirdim ceza hukuku da az kaldı bir ay içinde diğerleride bitmesi lazım.. :26:

Selen gordun mu guy izmir 73te kapatmış :) ya şu snavdan sonrada yuklu alımlar olur guydan

Selen gordun mu guy izmir 73te kapatmış :) ya şu snavdan sonrada yuklu alımlar olur guydan

eveeeet canım gördüm çok sevindirik oldum inş bize de rastlar :119:
hatta arkadasıma zorla istanbul yazdırdım izmir yüksekle kapatır diye tam tersi oldu..neyse yine de çagırmışlar sınava inş kazanır :)

Merhaba selen16, ben de dadandım konuna. 4. sınıfım şuan ama daha 1'den uzattığım için bu sene giremiyorum A'ya. Seneye kısmetse. Kendimi deneme amaçlı B'ye girmek istiyorum ama bilmediğim şeyler var, biliyorsan yardımcı olur musun? A'nın çözeceği gy-gk B grubunun çözdüğüyle aynı mı? B bu yıl mı yoksa seneye mi var? gy-gk için girilen sınava A ve B adayları birlikte mi giriyor? Yani B nin de olduğu yıl A ve B aynı sınava mı giriyor gy gk için? :26:

merhabalar canım hoşgeldin
öncelikle bende dersaneye gitmiyorum kendim çalışıyorum..gecen sene mezun oldum..senin için aslında şans olmuş cünkü bence bir senede tamamen hazırlanılmıyor..bu seneden A ya calışmaya basla eminim güzel yerlere girersin..
B grubu soruları aynı canım her iki testte de..B grubu her sene oluyor fakat memur alımları sadece çift yıllarda oluyor..yani bu sene girersin ama atanman zor seneye için o puanını değerlendirirsin iki sene geçerli ya puan..
cumartesi günü sadece B gubu gk gy sınavı var alandan yani A grubu pazar günü oturumları..A grubundan sınava girecek kişi gk gy de çözmek zorunda yani hem cumartesi hemde pazar sınava girilecek..
umarım sorularının cevabını almışşsındır eksik bişey kaldıysa kafanda sorabilirsin canım.:)

Anladım çok sağol ama kafamda soru işaretleri bitmedi. :) cmt gy-gk pazar alan dedik. Bu yıl sadece B için neye başvurmam gerek? Atama olmamasına rağmen B grubu adı altında sınav mı oluyor yoksa A gurubunun birinci ve ikinci oturumu diye mi bölünüyor? A altında bölünüyorsa ben A'ya giremiyorum. Nasıl olacak o iş. Sadece gy-gk için başvuru ve tarih şeysi bulamadım ösym de. :/

B sınavı her sene oluyor atama olsun olmasın çünkü alan sınavı var ona dahil edildiği için puanlar..
kpss kayıtları başladığı zaman sanırım mayısta sen sadece bankaya gk gy için para yatırcaksın yani cumartesi oturumu var o diyince parasıda az oluyor zaten ona kayıt olmuş olursun..
yani alandan sınava girmiyorsun diye B ye de giremeyeceksin diye birşey yok, bu sene girersin puanını seneye atamalarda kullanırsın iyi olursa :)

tamam şimdi çok netleşti, teşekkür ederim. :)

kızlaaarrrr nerelerdesiniz, nasıl gidiyor çalışmalar sesiniz çıkmıyor ne zamandır :26:

merhaba canımm

naptın ygs nasıl geçti? kaç puan aldın?

kpssyede az bi zaman kaldı konularını yetiştirebildin mi?

ascık faslaa soru sordum kusura bakma

bende henüzz başlayamadım yaww çok tembelimmmm.. bi masaya otursam devamı gelcekte işte mühim olan masaya oturabilmek
tüp bebiş olsun dedik ancak bazı sıkıntılarımız oldu erteledik benımde aklıma geldi aaa kpss vardıı diye

mayısta başlıcam bende çalışmaya gk-gy ve ingilizce olarak eylulden itibarende alana yönelicem :18:

demek izmir 73le kapatmış 2014te alım olurmuki yaa tekrardan acepp :18:

Allah tüm çaılışanlarım emeklerini boşa çıkartmasın..emeklerının karşılığını versin insallah amiiiinnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…