günde en az 2 saatimi ayırmaya çalışıyorum bende.
malum okulda var.
kütüphanede ya da akşamları evde çalışıyorum.
yazarak çalışma alışkanlığım var.muhasebede hoca fişek gibi mübarek 160 sayfayı 2 haftada bitirdi: )
onları tekrar yazıyorum,iktisatta aynı şekilde.
elimden geleni yapıyorum ama bende artırsm iyi olacak yani en az 4 saat çalışmam lazım.
dersanedei iktisat hocamız şöyle demişti:
''ne kadar çalışırsanız çalışın hiç bir alan dersini dört dörlük bilip yapamazsınız,o yüzden iktisata çok ağırlık verin.''
o yüzden telaş yapma çoğu kişinin yetişmiyor konuları.
ben bölümüm gereği pek hukuk görmedim.sadece anayasa,ticaret,vergi.
seneye bıraktım hukuk ve maliyeyi.
şuan için önümdeki tek hedef yaza kadar iktisat ve muhasebeyi oturtmak.
yazında bol tekrar ve soruyla desteklemek.ara arada kitap okur gibi maliye okuayacağım nasıl olur bilmiyorum ama...
seneye köşeye sıkışmak istemiyorum.o yüzden yüklemem lazım: (
peki denemelere falan giriyor musun hiç?
Herkese günaydın,
Bende geldim beraber çalışmaya. Birbirimizi motive etmeye :)
kızlar size birşey sormak istiyorum.
Malum kpss'de yabancı dil testi de oluyordu.
Bu sene ayrı yapacaklar.
7 Nisan'da yapılacak olan yabancı dil sınavına girecek misiniz ? ben yurtdışındayım ve yakında doğum var giremeyeceğim benim gibi yabancı dile girmeyecek olan var mı?????
valla çok takdir ettim senin inşallah hep böyle gider çalışmaların..bırakmazsan seneye çok rahat edersin ve çok da iyi bi puan alırsın eminim
bneim iktisat iyi bakalım şimdilik ama makro biraz zor gibi..
bende maliyeyi kitap okur gibi bitirdim çok zevkli bence yaparsın okuyarak biraz ezberi çok sınavdada direk bilgi atışı yapıyolar ama iki kere okursan yapılıyor..
denemeye daha bi kez girdim ama daha açıklanmadı gerçi çalıştığım yerlere kadar netlerim iyi bakalım hayırlısı..
kızlar size birşey sormak istiyorum.
Malum kpss'de yabancı dil testi de oluyordu.
Bu sene ayrı yapacaklar.
7 Nisan'da yapılacak olan yabancı dil sınavına girecek misiniz ? ben yurtdışındayım ve yakında doğum var giremeyeceğim benim gibi yabancı dile girmeyecek olan var mı?????
yok yook yetiştiremeyeceğim ben bu konuları yaa :/ yazarak çalışıyorummm ve birisine çalışsam digeri eksik kalıyooor malesef yahu
benim sözelim iyi değildir ama okuyacağım inşallah yazın: ))
elimden geleni yapacağım bugün 3,5 saat çalışabildim.muhasebe o da.
gece ve yarın biraz daha çalışayım: )
banada mikro karışık gibi geliyor sanki :44:
inşallah hayırlısı olur hakkımızda: )
senin çalışa düzeninde iyiymiş ama gayet güzel gidiyrsun inşallah karşılığını alırsın: )
sağol canım inş hayırlısı olur kazanmayı çok istiyorum yaa artık para kazanmak istiyorum ders ders nereye kadar
benim sözelim iyi değildir ama okuyacağım inşallah yazın: ))
elimden geleni yapacağım bugün 3,5 saat çalışabildim.muhasebe o da.
gece ve yarın biraz daha çalışayım: )
banada mikro karışık gibi geliyor sanki :44:
inşallah hayırlısı olur hakkımızda: )
senin çalışa düzeninde iyiymiş ama gayet güzel gidiyrsun inşallah karşılığını alırsın: )
sağol canım inş hayırlısı olur kazanmayı çok istiyorum yaa artık para kazanmak istiyorum ders ders nereye kadar
Allah karşılığını verir emeklerinin canım,yeter ki çalış ve bol bol dua et.
geçen sene girmişmiydin yoksa ilk kez mi giriyorsun?
kızlar kpss a atamaları merkezi atamayla almıyor dimi?kpss a'dan sonra kurumların kendi sınavına da girmek gerekiyor,yanlış mı biliyorum?bir de yds başvurusunu kaçırmış biri kpss a grubundan nereleri tercih edebilir?arkadaşım için soruyorum,bilgilendirir misiniz lütfen?
kızlar kpss a atamaları merkezi atamayla almıyor dimi?kpss a'dan sonra kurumların kendi sınavına da girmek gerekiyor,yanlış mı biliyorum?bir de yds başvurusunu kaçırmış biri kpss a grubundan nereleri tercih edebilir?arkadaşım için soruyorum,bilgilendirir misiniz lütfen?
A grubu merkezi atama değil,açıktan atama.
önce kpss ye giriyorsunuz,sonra yeterli(genelde 80 üstü) puanı aldıktan sonra,kurum sınavlarına başvuruyorsunuz,sıralamada koydukları kotaya girerseniz yazılı sınava girmeye hak kazanmış oluyorsunuz.
yazılı sınavda da genelde 70 üstü alan herkes mülakata çağırılır.
yds olmadan 120 puan türünün oldukça büyük bir kısmı hesaplanmıyor(81 ya da 91 olması lazımdı)
yani 12 20 arası kurum kalıyor genellikle.
hepsini tamı tamına bilmiyorum.
netten puan türlerine bakın,hesaplamada ingilizce yüzdesine yer verilmeyen,yani ingilizce çözmenize gerek kalmayan puan türlerine bakın,işte onlar yds ye gerek olmada girilebilecek kurumlar.
fakat oldukça azlar.
Allah karşılığını verir emeklerinin canım,yeter ki çalış ve bol bol dua et.
geçen sene girmişmiydin yoksa ilk kez mi giriyorsun?
ayy inş canım olur ya valla hayatla bağlantımı kestim ne zor işmiş bu kpss
geçen sene sadece gk gy girdim alandan kısmetse ilk defa gircem bu sene
kızlar cevaplarınız için tşk ederim.yds başvuru tarihini kaçırdı,ayırdılar ya bu sınavı bu sene,bir de 1 hafta vermişler başvuru için,kaçırdı başvuruyu.seneye kpss b'ye girse daha mantıklı olur sanırım.en azından merkezi atama,mülakatlarla torpille uğraşmazpeki kpss b'de yaş sınırı var mı?seneye 31 olucak maşallah
yazaarak işin içinden çıkamazsın canım yaa..çok konu var çünkü..
sözel dersler için iyi bi iki kaynak edin kendine onları oku baktın anlamadın tekrar kitabın başına dön oku inan yazmaktan daha az zamanını alır..
muhasebe iktisat içinde bol bol soru çöz tabii öncelikle kafanda oturt konuları..
ben son bi ay falan inş konualrım biterse çıkmış soruları çözcem zaten hep benzerlerini soruyorlar faydası olur diye düşünüyorum :26:
kızlar cevaplarınız için tşk ederim.yds başvuru tarihini kaçırdı,ayırdılar ya bu sınavı bu sene,bir de 1 hafta vermişler başvuru için,kaçırdı başvuruyu.seneye kpss b'ye girse daha mantıklı olur sanırım.en azından merkezi atama,mülakatlarla torpille uğraşmazpeki kpss b'de yaş sınırı var mı?seneye 31 olucak maşallah
bende sana tünaydın diyorum artık canım. merhabalar..:)
yaa bari sen bu sene giriyor ol da beraber çalışalım
sayfada konuştuğumuz kızların hepsi seneye girecekmiş ben yalnız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?