KPSS A GRUBU'NA hazırlananlar gelin beraber çalışalım, kaynaklarımızı paylaşalım :)

valla çok takdir ettim senin inşallah hep böyle gider çalışmaların..bırakmazsan seneye çok rahat edersin ve çok da iyi bi puan alırsın eminim
bneim iktisat iyi bakalım şimdilik ama makro biraz zor gibi..
bende maliyeyi kitap okur gibi bitirdim çok zevkli bence yaparsın okuyarak biraz ezberi çok sınavdada direk bilgi atışı yapıyolar ama iki kere okursan yapılıyor..
denemeye daha bi kez girdim ama daha açıklanmadı gerçi çalıştığım yerlere kadar netlerim iyi bakalım hayırlısı..

Herkese günaydın,
Bende geldim beraber çalışmaya. Birbirimizi motive etmeye :)

bende sana tünaydın diyorum artık canım. merhabalar..:)
yaa bari sen bu sene giriyor ol da beraber çalışalım
sayfada konuştuğumuz kızların hepsi seneye girecekmiş ben yalnız kaldım

kızlar size birşey sormak istiyorum.
Malum kpss'de yabancı dil testi de oluyordu.
Bu sene ayrı yapacaklar.
7 Nisan'da yapılacak olan yabancı dil sınavına girecek misiniz ? ben yurtdışındayım ve yakında doğum var giremeyeceğim benim gibi yabancı dile girmeyecek olan var mı?????

öncelikle tebrik edrim canım hayırlı olsun bebişin
eğer bu sene kpssye gireceksen, 7 nisandaki sınava girmek zorunlu canım..daha geçenlerde yayınladılar zorunlu diye yani temmuzda kpss ye girip puanının hesaplanmasını istiyorsan girmelisin beraber hesaplanıyor çünkü puan..

benim sözelim iyi değildir ama okuyacağım inşallah yazın: ))
elimden geleni yapacağım bugün 3,5 saat çalışabildim.muhasebe o da.
gece ve yarın biraz daha çalışayım: )
banada mikro karışık gibi geliyor sanki :44:
inşallah hayırlısı olur hakkımızda: )
senin çalışa düzeninde iyiymiş ama gayet güzel gidiyrsun inşallah karşılığını alırsın: )

ben başvurmadım ama bu sene hazırlanmadığım için.seneye gireceğim.
yds ye girmeyince 120 puan türünün çoğu hesaplanmıyor.
ama hesaplananlarda var bi onlara bak belki kafana göre birşey çıkar
bu arada bebeğin sağlıkla doğsun inşallah

yok yook yetiştiremeyeceğim ben bu konuları yaa :/ yazarak çalışıyorummm ve birisine çalışsam digeri eksik kalıyooor malesef yahu

yok yook yetiştiremeyeceğim ben bu konuları yaa :/ yazarak çalışıyorummm ve birisine çalışsam digeri eksik kalıyooor malesef yahu

yazaarak işin içinden çıkamazsın canım yaa..çok konu var çünkü..
sözel dersler için iyi bi iki kaynak edin kendine onları oku baktın anlamadın tekrar kitabın başına dön oku inan yazmaktan daha az zamanını alır..
muhasebe iktisat içinde bol bol soru çöz tabii öncelikle kafanda oturt konuları..
ben son bi ay falan inş konualrım biterse çıkmış soruları çözcem zaten hep benzerlerini soruyorlar faydası olur diye düşünüyorum :26:

kızlar kpss a atamaları merkezi atamayla almıyor dimi?kpss a'dan sonra kurumların kendi sınavına da girmek gerekiyor,yanlış mı biliyorum?bir de yds başvurusunu kaçırmış biri kpss a grubundan nereleri tercih edebilir?arkadaşım için soruyorum,bilgilendirir misiniz lütfen?

A grubu merkezi atama değil,açıktan atama.

önce kpss ye giriyorsunuz,sonra yeterli(genelde 80 üstü) puanı aldıktan sonra,kurum sınavlarına başvuruyorsunuz,sıralamada koydukları kotaya girerseniz yazılı sınava girmeye hak kazanmış oluyorsunuz.
yazılı sınavda da genelde 70 üstü alan herkes mülakata çağırılır.
yds olmadan 120 puan türünün oldukça büyük bir kısmı hesaplanmıyor(81 ya da 91 olması lazımdı)
yani 12 20 arası kurum kalıyor genellikle.
hepsini tamı tamına bilmiyorum.
netten puan türlerine bakın,hesaplamada ingilizce yüzdesine yer verilmeyen,yani ingilizce çözmenize gerek kalmayan puan türlerine bakın,işte onlar yds ye gerek olmada girilebilecek kurumlar.
fakat oldukça azlar.

yok canım merkezi atama değil..önce kpss den sonra artık ne zaman isterlerse kurumlar kadro açıyor ve sınav gününü ilan ediyolar..eğer yeterli puanın varsa başvuruyorsun..gelir uzman yard için 70 üstü diğer kurumlar için 80 üstü olması lazım..sonra yazılı sınav sonra sözlü mülakat baya meşakkatli iş yani..
ingilizceye girmeyince 120 puan türün hesaplanmıyor diye biliyorum..işte klavuz var hangi kurum hangi puan türünden alıyor yazıyor..siz 120 puan türünü istemeyen kurumlara bakcaksınız..ama maalesef çoğu o puanı istiyor keşke girebilseydi arkadaşın bir soru bile yapsa puan türü hesaplanıyor çünkü :26.

civcivvvv aynı şeyleri anlatmışız birbirimizden habersiz aynı yazmışız nerdeyse

kızlar cevaplarınız için tşk ederim.yds başvuru tarihini kaçırdı,ayırdılar ya bu sınavı bu sene,bir de 1 hafta vermişler başvuru için,kaçırdı başvuruyu.seneye kpss b'ye girse daha mantıklı olur sanırım.en azından merkezi atama,mülakatlarla torpille uğraşmaz peki kpss b'de yaş sınırı var mı?seneye 31 olucak maşallah

valla yaş konusunda pek bilgim yok canım..google amcaya sor istersen :119:

evet bırakıcam galiba yazmayı canım
yazarak daha çok aklımda kalıyor ve sonrasında elimde özet bulunsun diye düşünerekte yazıyorum aslında.
ama şu ceteris paribusu kesinlikle alacağım :) kime sorduysam hep bu isim:)
bir de Ferhat Yıldızın kitabı elimde şu an çok çok iyi başladım çalışmaya ondan. aklına gelmeyecek sınavlarda sorulan muhasebe soruları dahi var ve acayip begendim. o kitabı 2 defa tekrar etsem galiba muhasebe 20-25 net arası gelir :)

ben dershaneye gidiyorum ve maliyeye bu hafta başlamıştık.onun için de şuan daha almadım ama mutlaka 4t kitabını elde etmem lazım :)

işlerimiz suuuu gibi akışına gitsin iyi çalışmalar:)

yok yok canım b grubu atamada yaş sınırı yok. rahatlıkla çalışsın 88 90 arası alıp ilk atamayı garantilesin. ben 2012 de girdim puan 82. şu haziran atamasında olsun diye dua ediyorum. işte bi yandan da uzmanlık için çalışıyorum ilerisi için kariyer şart:)

bende sana tünaydın diyorum artık canım. merhabalar..:)
yaa bari sen bu sene giriyor ol da beraber çalışalım
sayfada konuştuğumuz kızların hepsi seneye girecekmiş ben yalnız kaldım

Evet bu sene giriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…