ben hazırlanıyorum a grubuna ama çok çalışamıyorumhaziranda mezun oldum b grubundan 82 puan aldım. Atanmak için bekliyorum aklım hep onda. ama boşum diye alan dersanesine başladım aralıkta..Ve bugun ilk denemeye girdim berbatın berbatıydı ( hukuk çok kötüydü. sen hangi kaynaklardan çalışıyorsun
inşş şu 3 ayı çok iyi geçiririz cnm. p 49 dan 78 80 gibi birşeyler almak istyorum. Malum gelir uzmanlıgı çok alıyor ve 2014 e kadar çok alıcakmış::) iyi çalışmalar bu arada:)
merhaba herkesee
ben de kpss a ya girecegim ama daha biraz zaman var
henuz okul bitmedi malesef
kpss a icin once gk gy cozuyor muyuz?
sağol canım sanada iyi çalışmalar..sen hangi kaynakları kullanıyorsun?
bide iktisat zeynel dinler ve yüksel bilgili nin ceteris paribus kitabını çözmeden sınava girme :)
bende muratın kitapları var cnm. Mikro iktisat için yüksel bilgilinin kitabı var. makro içinde nurdan aslanın kitabını almayı düşünüyorum. Ve biraz öncede ferhat yıldızın tamamı çözümlü muhasebe kitabını ve yüksel bilgilinin iktisat okullarını sipariş ettim :)
şu 3 buçuk ayı çok iyi değerlendirirsek iyi sonuçlar alırız. tabi alanda sonrada çalışmayı bırakmamız lazım:) işe girinceye kadar bilgileri tazeleyip durmamız lazım :)
meraba canım..valla zaman var deme bi sene yetmiyor maalesf A grubu için..şimdiden boş vakit buldukça başla derim..çözmek zorunda olduğumuz dersler fazla dolayısıyla konularda çoğalıyor yetiştiremiyorum ben açıkcası
evet cnm A grubu için de gk gy çözülmesi şart..iki gün üst üste sınava gircez..
bu arada okulun içinde Allah kolaylık versin, umarım bi an önce biter :)
teşekkürler
ama ancak 2015te giricem daha gerçekten çok vaktim var
hedefleriniz neler bu arada?
ooo daha varmış sana ama sen yine de sıkı tut ipi :)
ben gelir uzmanlığı istiyorum hem puanı diğer uzmanlıklara göre biraz düşük, hemde mülakat aşamasında istenilenler daha az.. :26:
ee tabi parası da iyi yani
ben de merkez bankası istiyorum da bakalım...
işin içine torpil karıştırmadan olmuyor diyorlar, inanmak istemiyorum
evet ya bide o var torpil olaylarını duydukça çalışmaktan soğuyorum..haksızlık çok var ama napalım elimizden geleni yapalım da Allah yardım eder inş :) merkez bankası da 80 üstü istiyor sanırım inş bu sene puanım yeter de bende başvurabilirm :26:
gelir uzmanlığı için neler gerekiyor peki?
ben kpssden hiç mi hiç korkmuyorum
össde nasıl yaptıysam ve dersaneye bile gitmeden 4 ayda türkiye derecesi yaptysam aynen yaparım yani kpssyi de
zaten yıllarca londrada yaşadım dil sınavları da hiç sorun değil
ama kurum sınavından çok korkuyorum. bazı kurum sınavları testmiş diye duydum
ben gecen elime gecti SPK sınavına baktım abim çalışıyordu çünkü
çok zor geldi
yani korkulacak bişeyi yok ama kapsamı çok fazla dolayısıyla çok zaman gerekiyor..sorun zaman yani herkeste..
gelir uzmn. için maliye, muhasebe, hukuk ve iktisat gerekiyor..
ama ben her ihtimale karşı işletme ve kamu yönetimi de çaılşmam lazım çözücem çünkü..
evet mülakat zor işte hem yazılı sonrada sözlü mülakat var..torpilli kısım yani :)
bazı kurumlarda yazılı sınav yapıyor o daha daha da zor..
torpil konusuna gelince, olay torpil bulmaksa buluruz hiç dert değil
ama içim nasıl rahat edecek ki ben başkasının hakkını yerken?
ama istediğim kuruma benden çok kötü insanların alındığını görürsem de benim yine içim yanar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?