- 21 Kasım 2012
- 17
- 4
- 34
- Konu Sahibi gadjo dilo
Teşekkürler beni de aranıza aldığınız için :) Hangi dershaneye gidiyorsun ?Ben de sbf iktisat. : )
Bugün başladı benim dershanem de.
Paylaşım yapmaya beklerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler beni de aranıza aldığınız için :) Hangi dershaneye gidiyorsun ?Ben de sbf iktisat. : )
Bugün başladı benim dershanem de.
Paylaşım yapmaya beklerim.
Valla zaten pek bi paylaşım yapmaya başlamadık henüz. :)Teşekkürler beni de aranıza aldığınız için :) Hangi dershaneye gidiyorsun ?
Aaaa ben de Pegem'e başlayacağım :)Valla zaten pek bi paylaşım yapmaya başlamadık henüz. :)
Pegem e giriyorum, sen?
Hadi yaa : )) bugün dersler başladı ne zaman geliyorsun : )) grup grup mu başlıyor ki?Aaaa ben de Pegem'e başlayacağım :)
Ben İstanbul'da yaşıyorum, sanırım sen Ankara'dasın. Demek ki değişiklik gösteriyor, şubeler arası. Bize 24 Eylül'de sınav yapıp seviyeye göre grupları belirleyeceklermiş, 25 inde de başlıyor dediğim gibi.Hadi yaa : )) bugün dersler başladı ne zaman geliyorsun : )) grup grup mu başlıyor ki?
Ben İstanbul'da yaşıyorum, sanırım sen Ankara'dasın. Demek ki değişiklik gösteriyor, şubeler arası. Bize 24 Eylül'de sınav yapıp seviyeye göre grupları belirleyeceklermiş, 25 inde de başlıyor dediğim gibi.
Ben de hakkında fazla bir şey bilmiyorum açıkçası, baktıklarımın arasında kafama yatan maddi açıdan en uygun olanı burasıydı. İnşallah sonu güzel olur hepimiz için.Hımm ondandır. Zaten pegemin merkez hariç bütün şubeleri franchising sanırım. Bizde sınavısız direk kayıt sırasına göre yapmışlar sınıfları. İzledikleri yollar farklı. : )) kaynaklar güzel gözüküyor bakalım umarım iyi sonuçlar alırız.
Hoşgeldin : ) çalışmaya başladın mı neler yapıyorsun?ben ben beniktisat iibf
hoşbuldum =)Hoşgeldin : ) çalışmaya başladın mı neler yapıyorsun?
Merhaba, bende kpss a ya hazırlanmayı dusunuyorum. Henuz ogrenciyim son sınıfım. Topigi rahat takip edebilmek için uye oldum:) sizin calısmalarınızı gorup bıraz gaza gelirim diye dusunuyorum^_^ daha deneyimli arkadaslar var aramızda onlardan feyizlenme niyetindeyim, velhasıl aranıza katılmak isterim.
Ben de siyasal iktisat : )selam,
e benim de kariyer hedefim olsun artık! ben de, Ankara siyasal- kamu yönetimi mezunuyum since 2005.
fabrikalarda İSG, denetim, idari iş, personel neyin debeleniyorum yıllardır. bi ara işten çıktım KPSS'ye hazırlanıcam diye (tabi hak getire, hazırlanamadım), evlendim, KPSS kursuna yazıldım ki... çalışmak gerekti. yine başladım işe. hem iş hem kurs yapamadım, aldım 75'i oturdum. yalnız; pazar sabah oturumuna katılmadım, zira kimliğimi sınav günü evde unutmuştum. içli içli ağladım.
neyse ne yapıyoruz şimdi?
hadi beni gaza getirin!
Süper! Bir SBF'liyle burada karşılaşmak. Ben sanırım gaza gelmeden bi şey beceremiyorum.sınıf ark.ın tümü süper yerlerde.en azından bi memur oldular.ona bile razıym yani. Özel sektör tam bi .ok çuvalı! İğrenç ilişkiler var. Kim neye göre yükseliyo, maaş kriteri ne anlamadım.Ben de siyasal iktisat : )
Kaynak durumun ne? Nelerden çalışmayı düşünüyorsun? Gy-gk durumun nasıl?
Ben şuan gy-gk da matematik coğrafya,
Alanda iktisat, ceza, maliye, anayasa, muhasebe, Türkiye ekonomisi görüyorum. Eğer düzene sıralamaya oturtmak istersen bana uyabilirsin. Ben de topiği canlandıracağım ama bu ara tadım yok robot gibiyim, enerjim de yok, KPSS havasına giremedim. Ama dershanede algım açık, ödevleri yapıyorum. Şimdilik daha fazlasını yapamadım.
Süper! Bir SBF'liyle burada karşılaşmak. Ben sanırım gaza gelmeden bi şey beceremiyorum.sınıf ark.ın tümü süper yerlerde.en azından bi memur oldular.ona bile razıym yani. Özel sektör tam bi .ok çuvalı! İğrenç ilişkiler var. Kim neye göre yükseliyo, maaş kriteri ne anlamadım.
Güzelim valla 2sene önce Karacana gitmiştim.onun kitapları var.almam lazm yani.bi de İK egitimi almak istiyortm profesyonel olarak.
Sen kaç mezunusun bu arada?[/QUO
ben uzatmadan bitirdim ya kendime hayret ediyorum!Benim için de süper. : ) burada siyasallıyım diyenler genelde İÜ çıkıyor. : )
Ben bu sene ikinci kez uzattım, ekonometri 2'den kalarak. Bir de evlendim. Okul kaynadı o dönem. Anlıyorum seni özel sektör için hep öyle diyorlar.
nlmben uzatmadan bitirdim ya kendime hayret ediyorum!
sadece son sınıfta temel hak ve özg.'den bitirme büte kalmıştım.
bizde de büt yoktu ve geçme notu 70'ti! 60 mı olmuş? vize de 40 almak lazımdı en düşük.Bütünleme geldiğinde benim için çok geçti. : )) ilk yıllarımda büt yoktu. Geçme notu 70ti. Sonradan büt geldi ve 60a düştü. Yeni sayılır.
nlm