- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
Merhaba kızlar, nerelerdesiniz yahu? Tek başıma çalışıyomuşum gibi geliyor.
Dış Politika ve Atatürk Sonrası Gelişmeler
Yasama-Yürütme-Yargı
Tüm Coğrafya konuları
Bitti. Malesef alana pek bakamadım çünkü akademik kadrolara başvurdum bu ara onlarla uğraşıyorum.
İnş olur da zevk için girerim şu kpssye ya :18:
kitapkokusu coğrafya kodlaması ne?
bana bu yıl yaramadı cumartesi gününden beri yatıyorum. :2:
kızlar ? çalışan var mı ? benim finaller bitti rahatladım dolayısıyla :)) dershaneye devam ediyorum ama ayrıca çaba sarfedip çalıştığım söylenemez.. siz napıyorsunuz
Yasama-Yürütme-Yargı
Tüm Coğrafya konuları
Bitti. Malesef alana pek bakamadım çünkü akademik kadrolara başvurdum bu ara onlarla uğraşıyorum.
benim de finaller bitti canım gözümüz aydınhaftaya bütlerim var :18: birkaç gün dinleneceğim ben daha sonra kpss devam edeceğim sanırım çünkü odaklanamıyorum şu an
benimde daha sonuçlar açıklanmadı ama inşallah büte kalmam ya. okulla birlikte kpss cidden zor..
2015 kpss ye gireceğim okulla birlikte kpps ye hazırlanmak çok zor olacak bide evli olacağımm o zaman... şimdiden sinir stres başladı Allah herkesin yardımcısı olsunn. okulu bir sene uzatmayaydım eyiydii
kızlar yds başvuruları başlamış umarım kimsenin okulu uzamaz
benim de 2014 için umudum yok artık çünkü güz yarıyılı çok yoğun geçti okul ama bu sene kendimi denemek için gireceğim
denemek için girdiğinde kazanırsın inşallahh :)
benim de 2014 için umudum yok artık çünkü güz yarıyılı çok yoğun geçti okul ama bu sene kendimi denemek için gireceğim
denemek için girdiğinde kazanırsın inşallahh :)
canım çok teşekkür ederimhepimizin gönlüne göre olur inşallah :)
2015 kpss ye gireceğim okulla birlikte kpps ye hazırlanmak çok zor olacak bide evli olacağımm o zaman... şimdiden sinir stres başladı Allah herkesin yardımcısı olsunn. okulu bir sene uzatmayaydım eyiydii
kızlar yds başvuruları başlamış umarım kimsenin okulu uzamaz
Yasama-Yürütme-Yargı
Tüm Coğrafya konuları
alıntıladığım ve alıntılayamadığım çalışmalara devam eden arkadaşlar bana özelden ulaşırsanız deneme buldum...
kitapkokusu yeni gördüm mesajını.