KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

canım geç kalmış olmazsın elbette :) ben de bu sene başladım ama çalışamıyorum okulum çok yoğun, ben de seneye alt yapı olur en azından diyorum yükün hafifler

matematikten üslü sayılara kadar olan konuların hepsi bitti adım yazılırsa sevinirim :)) bu arada niye kimse yazmıyor merak ettim sanki 3-4 kişiyiz gibi ?

konularınızı az sonra ekliyorum kızlar şehir dışındaydım bilgisayarım yanımda değildi o yüzden ilgilenemedim
ben artık arada bir uğrayın birbirimize destek olalım demekten yoruldum, sadece konu bitirince uğruyorlar

canım geç kalmış olmazsın elbette :) ben de bu sene başladım ama çalışamıyorum okulum çok yoğun, ben de seneye alt yapı olur en azından diyorum yükün hafifler

Seneye kolaylık sağlar benim açımdan evet. Peki hangi dersten başlasam?
Hukuk biraz sıkıcı olabilir gibi geldi. İktisatın makro mikroyu da ingilizce gördüğümüz için değişik gelebilir, ben muhasebe diye düşünmüştüm. Bununla başlasam iyi olur mu?

canım ben hukuk derslerini en sona bırakma taraftarıyım çünkü unutulur şimdiden çalışınca. muhasebe, maliye, uluslararası iktisat, gy gk, işletme olabilir. hangisi sana daha cazip geliyorsa ondan başla ki sıkılmayasın

tarih çalışmaktan buhran geçiren ben noel ağacımızı süsleyerek kendimi kandırma yolları ararken bir baktım osmanlı devletinin son konusundayım bu hafta tarihi bitiricem inşallah.
Puffitt ingilizce görme sıkıntısını ben de yaşıyorum ama sen çalışmaya başladığında eminim kendini daha rahat ve hazır hissedeceksin.

herkes inşallah dilediği mesleğe sahip olur herkese başarılarr vergi müfettişi sınavlarına girmek istiyorum tabi ilk önce kpss den güzel bir puan almak gerekiyor. yabancı dil sınavına girmem gerekiyor mu bazı alımlarda gerek kalmıyor siz girecekmisinizz

depresyondan mıdır nedir hiç bu kadar saçlarımla uğraşmazdım bitmedi bu tarih bitemedi
açıkçası istediğim bölümlerin hesaplanabilmesi için ben yabancı dil sınavına gireceğim.

depresyondan mıdır nedir hiç bu kadar saçlarımla uğraşmazdım bitmedi bu tarih bitemedi
açıkçası istediğim bölümlerin hesaplanabilmesi için ben yabancı dil sınavına gireceğim.

ben de puanlarımın hesaplanması için gireceğim, bir şey bildiğimden değil
canım sorma ben hiç hiç çalışamıyorum, 1-1,5 aydır hep hastalıklarla uğraşıyorum bir de okulda final projelerim var 4 tane kafayı yedirtecekler hepimize

geçmiş olsun kitapkokusu zaten o final projeleri yok mu insanı okumaktan bıktırıyorlar bir de beğenmemeleri onca zamanını vermene rağmen tam can sıkıntısı ama sen hırslı birisin seni hiçbir şey korkutamaz

evet canım sorma sinir oluyorum hepsine teşekkür ederim moral verdiğin için

merhaba Tarih- Atatürk İlkeleri bitti İnkılapları da bitti aslında ama biraz yanlışım çıktı o yüzden tekrar edeceğim. Para- Para Politikasının Etkinkiği bitti.

kızlar napıyorsunuz iyisinizdir umarım :) ben yoktum bisüredir özel durumlardan dolayı :)) şuaralar muhasebe çalışıyorum ve okulla ilgileniyorum bikaç problem çıktı birtürlü mezun olamıcam sanırım ( sinirlerim bozuk o yüzden..

umutsuzluğa kapılma kendine güvendikten sonra mezun olamama ihtimalin yok kuzum sakin ol

çok çok iyi anlıyorum seni canım benim de o korkum var bazı dersler yüzünden final zamanı da geldi iyice stere girdim umarım hayırlısıyla şu dönemi atlatırız

Merhaba kızlar, nerelerdesiniz yahu? Tek başıma çalışıyomuşum gibi geliyor.

Dış Politika ve Atatürk Sonrası Gelişmeler
Yasama-Yürütme-Yargı
Tüm Coğrafya konuları

Bitti. Malesef alana pek bakamadım çünkü akademik kadrolara başvurdum bu ara onlarla uğraşıyorum.
İnş olur da zevk için girerim şu kpssye ya :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…