- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
Merhaba arkadaşlar, alan derslerine şimdi çalışmaya başlayan biri çok geç kalmış olur mu?
Benim fikrim seneye rahat bi şekilde okul olmadan hazırlanmak fakat yakın bi arkadaşım şimdi başlayıp iktisat, muhasebe gibi seçip bazılarını bitir diye bi öneride bulunmuştu. En azından B grubundan bi yere girmekten iyidir diye.
Seneye B'den girip sonrasında alana hazırlanmak pek olmuyormuş. Zamanında tekrar yazmıştım buraya, şimdi yine kafam karıştı. :/
Bol bol çalıştım ki ben
- Maliye Politikası
[*]
[*]Üretim Yönetimi
[*]
[*]Türkiye Ekonomisi
[*]İktisadi Büyüme ve Kalkınma
[*]
[*]Türkiye'deki Nüfus ve Yerleşme
[*]Türkiye'nin Coğrafi Konumu
Bitti.
şimdi 2 gün mola. Kafam patladı.
matematikten üslü sayılara kadar olan konuların hepsi bitti adım yazılırsa sevinirim :)) bu arada niye kimse yazmıyor merak ettim sanki 3-4 kişiyiz gibi ?
canım geç kalmış olmazsın elbette :) ben de bu sene başladım ama çalışamıyorum okulum çok yoğun, ben de seneye alt yapı olur en azından diyorum yükün hafifler
bence geç kalmış sayılmazsın ama düzenli ve verimli çalışman lazım. Okul olmadan çalışmak tabi en mantıklısı ama bu senede çalışsan bi zararı olmayacağına göre? en azından alt yapı olur.
Seneye kolaylık sağlar benim açımdan evet. Peki hangi dersten başlasam?
Hukuk biraz sıkıcı olabilir gibi geldi. İktisatın makro mikroyu da ingilizce gördüğümüz için değişik gelebilir, ben muhasebe diye düşünmüştüm. Bununla başlasam iyi olur mu?
depresyondan mıdır nedir hiç bu kadar saçlarımla uğraşmazdım bitmedi bu tarih bitemedi
açıkçası istediğim bölümlerin hesaplanabilmesi için ben yabancı dil sınavına gireceğim.
ben de puanlarımın hesaplanması için gireceğim, bir şey bildiğimden değil
canım sorma ben hiç hiç çalışamıyorum, 1-1,5 aydır hep hastalıklarla uğraşıyorum bir de okulda final projelerim var 4 tanekafayı yedirtecekler hepimize
geçmiş olsun kitapkokusu zaten o final projeleri yok mu insanı okumaktan bıktırıyorlar bir de beğenmemeleri onca zamanını vermene rağmen tam can sıkıntısı ama sen hırslı birisin seni hiçbir şey korkutamaz
kızlar napıyorsunuz iyisinizdir umarım :) ben yoktum bisüredir özel durumlardan dolayı :)) şuaralar muhasebe çalışıyorum ve okulla ilgileniyorum bikaç problem çıktı birtürlü mezun olamıcam sanırım( sinirlerim bozuk o yüzden..
kızlar napıyorsunuz iyisinizdir umarım :) ben yoktum bisüredir özel durumlardan dolayı :)) şuaralar muhasebe çalışıyorum ve okulla ilgileniyorum bikaç problem çıktı birtürlü mezun olamıcam sanırım( sinirlerim bozuk o yüzden..
hoş geldin canımm
nasılsın tatlım ? görüşemedik bayadır