KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

benim de mikro çalışasım geldi bir aşkla dolabı açtım baktım ki Zeynel Dinler Mikrom yok alt sınıflardan birine vermiştim getirmemiş daha

umarım yakın zamanda eline geçer ben de tarih mikro konu konu calışıyorum ama hala unutuyorum tekrar yapıcam yarın. bu arada dediğin gibi mikroekonomiyi sevmeye başladım.

kızlar kızlar kızlaaaaarrr bana hukuk soru bankası önerecek olan var mı ? dershanede hep hukuktan gidiyoruz bende mecburen hukuk çalışıyorum tabiki. ama soru bankası dağıtmadılar soru çözemiyorum

ben de ihtiyaçın alan bilgisi yaprak testini aldım kitapta okumadığım ya da hatırlamadığım bilgileri ondan öğreniyorum.

umarım yakın zamanda eline geçer ben de tarih mikro konu konu calışıyorum ama hala unutuyorum tekrar yapıcam yarın. bu arada dediğin gibi mikroekonomiyi sevmeye başladım.

mikro ilk 2 konudan sonra sevdiriyor kendini ben ilk 2 konusunu hiç sevmem ama güzeldir mikro, iyi eğlenceler kitabımı bulunca ben de el atmayı düşünüyorum

darısı başıma artık

tarihten de Atatürk inkılaplarını bitirdim,ilkerleri de bu akşam bitirirsem listeden 1 konu daha gidecek inşallah

Merhaba arkadaslar Ben iktisat son sinifim bir donemim var sadece GY-GK hazirlaniyorum ama Arkadasim 32 yasinda kpss A ve ya GK-GY atanma sansi nedir?

anayasa hukuku bitti tamamen şimdi soru çözüyorum bi hukuk kitabı aldım ama o pek hoşuma gitmedi biran önce bitirip yenisini alıcam artık sınava kadar ara ara çözerim unutmamak için

anayasa hukuku bitti tamamen şimdi soru çözüyorum bi hukuk kitabı aldım ama o pek hoşuma gitmedi biran önce bitirip yenisini alıcam artık sınava kadar ara ara çözerim unutmamak için

canım hukuk konu anlatımı olarak hangi kaynaktan çalıştın? bir de bu beğenmediğin soru bankası hangisi?
hayırlı olsun

canım hukuk konu anlatımı olarak hangi kaynaktan çalıştın? bir de bu beğenmediğin soru bankası hangisi?
hayırlı olsun

hukuku dershanenin verdiği notlardan çalıştım. kitapda 657 diye bir kitap aslında iyi ama basit gibi geldi bana. Sanki sınavda daha kazık şeyler çıkar gibi geliyor netten araştırdım biraz dönüşüm iyi diyorlar bilmiyorum aslında hepsi aynıdır bence aman

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım kolay gelsin sana ben daha hukuka başlayacak cesareti bulamadım

teşekkür ederim canım kolay gelsin sana ben daha hukuka başlayacak cesareti bulamadım

bence başlama zaten ben sırf dershanede gördük diye mecburen yani. çünkü sınava daha çok var çoğu bilgiyi unuturum gibi geliyor :/ sonuçta ezber yoğunlukta mantıkta gerekiyor ama %90 ezber

merhaba kızlar
kpss a ya bende hazırlanmaya niyet edip dershaneye kaydoldum ancak ben zaten memurum ama uzman olmak olamazsam da kurum değiştirmek istiyorum

size sorum memurken kpss yi kazandığımda kazandığım kuruma direk atamam yapılır mı
ben 3 ay önce istifa etmek gerekiyor diye birşey duydum doğru mu ...
eğer öyle ise memuriyetimi riske etmek istemem 8 yılım geçti sonuçta

Sınava girebilirsiniz fakat atama hakkı kazandığınıza göreve başlayamazsınız.

Memur olarak çalışanlar:

Memur olan kişi ister müfettiş, uzman, denetmen yardımcılığı gibi kariyer görevler olsun isterse de normal memurluklar olsun 657'e tabi hiçbir memur kadrosuna istifa ederek geçemez. Zira 657'nin 94'üne göre istifa eden memur, istifa ediş şekline bağlı olarak 6 ay ile 1 yıl boyunca yeniden hiçbir memur kadrosuna atanamaz. Peki bu durumdaki kişi ne yapacaktır. Bu durumdaki kişi muvafakat alarak geçiş yapmaya çalışacaktır. Muvafakat verilmemesi halinde, bu işlem dava edilebilmekle birlikte, naklen geçiş yapılmayacaktır.

Kurumlar arasi nakil yapiliyor o sekilde bir duzenlemeleri mevcut

Son düzenleme:

sorma, benim de başım belada bu sözel derslerle

kızlar bu arada pazartesi gününe kadar yokum ben bol bol çalışın

sorma, benim de başım belada bu sözel derslerle

kızlar bu arada pazartesi gününe kadar yokum ben bol bol çalışın

Bol bol çalıştım ki ben

• Maliye Politikası
    [*]
    [*]Üretim Yönetimi
    [*]
    [*]Türkiye Ekonomisi
    [*]İktisadi Büyüme ve Kalkınma

[*]
    [*]Türkiye'deki Nüfus ve Yerleşme
    [*]Türkiye'nin Coğrafi Konumu

Bitti.

şimdi 2 gün mola. Kafam patladı.

Merhaba arkadaşlar, alan derslerine şimdi çalışmaya başlayan biri çok geç kalmış olur mu?
Benim fikrim seneye rahat bi şekilde okul olmadan hazırlanmak fakat yakın bi arkadaşım şimdi başlayıp iktisat, muhasebe gibi seçip bazılarını bitir diye bi öneride bulunmuştu. En azından B grubundan bi yere girmekten iyidir diye.
Seneye B'den girip sonrasında alana hazırlanmak pek olmuyormuş. Zamanında tekrar yazmıştım buraya, şimdi yine kafam karıştı. :/

matematikten üslü sayılara kadar olan konuların hepsi bitti adım yazılırsa sevinirim :)) bu arada niye kimse yazmıyor merak ettim sanki 3-4 kişiyiz gibi ?

bence geç kalmış sayılmazsın ama düzenli ve verimli çalışman lazım. Okul olmadan çalışmak tabi en mantıklısı ama bu senede çalışsan bi zararı olmayacağına göre? en azından alt yapı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…