- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
benim de mikro çalışasım geldi bir aşkla dolabı açtım baktım ki Zeynel Dinler Mikrom yokalt sınıflardan birine vermiştim getirmemiş daha
kızlar kızlar kızlaaaaarrrbana hukuk soru bankası önerecek olan var mı ? dershanede hep hukuktan gidiyoruz bende mecburen hukuk çalışıyorum tabiki. ama soru bankası dağıtmadılar soru çözemiyorum
coğrafya-Türkiye'de nüfus ve yerleşme bitti
umarım yakın zamanda eline geçer ben de tarih mikro konu konu calışıyorum ama hala unutuyorum tekrar yapıcam yarın. bu arada dediğin gibi mikroekonomiyi sevmeye başladım.
darısı başıma artık
Merhaba arkadaslar Ben iktisat son sinifim bir donemim var sadece GY-GK hazirlaniyorum ama Arkadasim 32 yasinda kpss A ve ya GK-GY atanma sansi nedir?
anayasa hukuku bitti tamamen şimdi soru çözüyorum bi hukuk kitabı aldım ama o pek hoşuma gitmedi biran önce bitirip yenisini alıcam artık sınava kadar ara ara çözerim unutmamak için
canım hukuk konu anlatımı olarak hangi kaynaktan çalıştın? bir de bu beğenmediğin soru bankası hangisi?
hayırlı olsun
hukuku dershanenin verdiği notlardan çalıştım. kitapda 657 diye bir kitap aslında iyi ama basit gibi geldi bana. Sanki sınavda daha kazık şeyler çıkar gibi geliyornetten araştırdım biraz dönüşüm iyi diyorlar bilmiyorum aslında hepsi aynıdır bence aman
teşekkür ederim canım kolay gelsin sanaben daha hukuka başlayacak cesareti bulamadım
merhaba kızlar
kpss a ya bende hazırlanmaya niyet edip dershaneye kaydoldum ancak ben zaten memurum ama uzman olmak olamazsam da kurum değiştirmek istiyorum
size sorum memurken kpss yi kazandığımda kazandığım kuruma direk atamam yapılır mı
ben 3 ay önce istifa etmek gerekiyor diye birşey duydum doğru mu ...
eğer öyle ise memuriyetimi riske etmek istemem 8 yılım geçti sonuçta
bence başlama zaten ben sırf dershanede gördük diye mecburen yani. çünkü sınava daha çok var çoğu bilgiyi unuturum gibi geliyor :/ sonuçta ezber yoğunlukta mantıkta gerekiyor ama %90 ezber
ezberim çok kötüdür benim
aynen kitapkokusu bende de hiç ezberleme becerisi yok tarihi çalışıyorum ama bildiğin ikinci defteri bitircem yazarak çalışmaktan. iyi hoş annemde biri gelsin beynine bilgileri soksun isteyen kızım diyip dalga geçiyor ya neyse
sorma, benim de başım belada bu sözel derslerle
kızlar bu arada pazartesi gününe kadar yokum ben bol bol çalışın
Merhaba arkadaşlar, alan derslerine şimdi çalışmaya başlayan biri çok geç kalmış olur mu?
Benim fikrim seneye rahat bi şekilde okul olmadan hazırlanmak fakat yakın bi arkadaşım şimdi başlayıp iktisat, muhasebe gibi seçip bazılarını bitir diye bi öneride bulunmuştu. En azından B grubundan bi yere girmekten iyidir diye.
Seneye B'den girip sonrasında alana hazırlanmak pek olmuyormuş. Zamanında tekrar yazmıştım buraya, şimdi yine kafam karıştı. :/