KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

Merhaba kızlar, nerelerdesiniz yahu? Tek başıma çalışıyomuşum gibi geliyor.

Dış Politika ve Atatürk Sonrası Gelişmeler
Yasama-Yürütme-Yargı
Tüm Coğrafya konuları

Bitti. Malesef alana pek bakamadım çünkü akademik kadrolara başvurdum bu ara onlarla uğraşıyorum.
İnş olur da zevk için girerim şu kpssye ya :18:

canım hakkında hayırlısı olsun :KK34:
diğer kızları bilmiyorum ama ben final dönemindeyim ve bu finaller belirleyecek mezun olup olamayacağımı o bakımdan sinir stres içinde kıvranıyorum :18: %55 uzayacak okulum 1 dönem :KK43:
konularını yazacağım ilk fırsatta şu an gerçekten vaktim yok canım :KK17:

coğrafya kodlaması göndereceğim, isteyenler özelden ulaşsın arkadaşlar :KK16: bu arada sanırım herkes çalışmayı bıraktı?

kızlar ? çalışan var mı ? benim finaller bitti rahatladım dolayısıyla :)) dershaneye devam ediyorum ama ayrıca çaba sarfedip çalıştığım söylenemez.. siz napıyorsunuz

kızlar ? çalışan var mı ? benim finaller bitti rahatladım dolayısıyla :)) dershaneye devam ediyorum ama ayrıca çaba sarfedip çalıştığım söylenemez.. siz napıyorsunuz

benim de finaller bitti canım gözümüz aydın :KK76: haftaya bütlerim var :18: birkaç gün dinleneceğim ben daha sonra kpss devam edeceğim sanırım çünkü odaklanamıyorum şu an :KK50:

Yasama-Yürütme-Yargı
Tüm Coğrafya konuları

Bitti. Malesef alana pek bakamadım çünkü akademik kadrolara başvurdum bu ara onlarla uğraşıyorum.

canım konularını ekledim :nazar:, kusura bakma gecikmeli oldu biraz :KK17: iyi çalışmalar, Allah zihin açıklığı versin :KK16:

benim de finaller bitti canım gözümüz aydın :KK76: haftaya bütlerim var :18: birkaç gün dinleneceğim ben daha sonra kpss devam edeceğim sanırım çünkü odaklanamıyorum şu an :KK50:

benimde daha sonuçlar açıklanmadı ama inşallah büte kalmam ya. okulla birlikte kpss cidden zor..

2015 kpss ye gireceğim okulla birlikte kpps ye hazırlanmak çok zor olacak bide evli olacağımm o zaman... şimdiden sinir stres başladı Allah herkesin yardımcısı olsunn. okulu bir sene uzatmayaydım eyiydii:KK1:

2015 kpss ye gireceğim okulla birlikte kpps ye hazırlanmak çok zor olacak bide evli olacağımm o zaman... şimdiden sinir stres başladı Allah herkesin yardımcısı olsunn. okulu bir sene uzatmayaydım eyiydii:KK1:

benim de 2014 için umudum yok artık çünkü güz yarıyılı çok yoğun geçti okul ama bu sene kendimi denemek için gireceğim :KK14:

kızlar yds başvuruları başlamış umarım kimsenin okulu uzamaz :KK50:

o kadar çok dinlenmeye odaklanmışım ki sen söylemesen haberim olmayacak :KK9: teşekkür ederim canım :KK9: ben 15 dersin 14ünden geçmiş bulunuyorum efenim :KK53: 1 tanesinden de tek ders falan artık ne olursa deneyeceğim bakalım uzamaz herhalde :KK24:

bende evde kps çalışmak zorunda yım a grubu denedim gelir uzmanlığı sinavına girdim tekrar açılırmı bilmiyorum ama kpss tekrar gireceğim

kızlar yds başvuruları başlamış umarım kimsenin okulu uzamaz :KK50:

Yasama-Yürütme-Yargı
Tüm Coğrafya konuları

alıntıladığım ve alıntılayamadığım çalışmalara devam eden arkadaşlar bana özelden ulaşırsanız deneme buldum... :KK34:

kitapkokusu yeni gördüm mesajını.

sorun değil canım bana mail adresini atarsan mail olarak gönderebilirim :KK34:

bu arada kızlar uzun zamandır kpss kitaplarını bile araştırmıyordum ve bir sürü eksiğim vardı... bugün yargının mantık çözümlü soru bankasını aldım sözel mantık ve sayısal mantık var içinde, mantık sorularında zorlanıyorum umarım işe yarar :KK14: bir de x yayınlarının matematik,geometri,mikro,işletme,borçlar hukuku,ticaret hukuku,ceza hukuku ve matematik defterlerini aldım :KK53: biraz indirim buldum da :KK53: haftaya sahalara geri dönüyorum inşallah :KK6::KK55::KK76::KK24:

X