- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum Kpss A'dan hangi derslere çalışmak gerek, benim çok bilgim yok bu konuda Kpss44 puanı ile sanırım hukuk, maliye ve birkaç ders daha var ama aslında sormak istediğim hangi puan türü daha avantajlı alımlar yönünden yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu arada kk'da böyle kpss ile ilgili bir bölüm olmasına çok sevindimm
kızlar benim vizelerim yarın bitiyor bende çalışmaya devam edicem bırakmadım yani buradayımbu arada dershanede 3 tane dersi bitirdik ama ben daha hiç o derslere çalışıp test çözmediğim için buraya yazmaya gerek görmedim :// baya dersim birikti yani
canım konumuzun 30.sayfasında ben derslerin yüzdelik ağırlıklarını paylaşmıştım 1.sayfada da örnek olarak hangi kurumdan hangi puan türünden alım yapıldığını paylaşmıştım onlara bir göz atarsan faydası olabilir
Canım inceledim çok tşk ederim peki hangi puan türünden hazırlanmak daha mantıklı sizler bu konuda daha bilgilisinizdir mesela sen hangi puan türünden hazırlanıyorsun ben gelir uzmanlığını düşünüyorum ama hangisi daha avantajlı merak ediyorum.
Pazarlama Yönetimi
Bütçe
Türk Anayasa Tarihi
bitti.
Ama nasıl bitti bi de bana sorun Çok zor çalışmak, karşılığını almak istiyorum.:85: Hiç kimse yazmaz oldu. 2 satır yazın da kendimi yalnız hissetmeyeyim yahu...
gözün aydın canımdarısı diğer konuların başına
aynen öyle, herkes boşladı. ama artık yazmayanları tablodan falan da çıkartmayı düşünüyorum. sadece gelip konu bitirdim diyip gitmenin bir anlamı yok, burada birbirimize destek olmamız gerek
ya ben vizelerden sonra boşladım. hiç elim gitmiyor kitaba deftere yaa( offf çok sıkıldım dershanede de geri kaldım hocadan fırçayı yedim niye çalışmıyorsun dedi bana
merhaba kızlar :)) anladığım kadarıyla herkes harıl harıl dershane okul ev arasında mekik dokumakta :)
ben de 3. sınıftayım Maliye okuyorum. Çok kararsızım dershaneye gidip gitmeme konusunda. Ben okulumu erken bitircem yarım dönem . 3.5 yılda mezun olcam yani. Etrafımda çok farklı görüşler var . Hocalarla bile görüştüm bu konuda. Kimi bu yıldan başlama bunalırsın diyor nasıl olsa okulun erken bitiyor seneye ocaktan sonrası sana kalıyor diyor kimi de ( bunu diyenler daha çok dersanelere giden arkadaşlarım) kesinlikle gitmelisin konuların azalır bak bizim yetişmiyo konular bir yılda falan diyor.
Okulumun erken bitmesini de dikkate alarak bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz acaba bu konuda ?? Siz ne düşünüyorsunuz bilmek isterimm :)
Düzenli çalışmadığımı gören annem yönetimi ele alarak teşviklerde bulunmaya başladı.
Her zaman böyle mutlu ve neşeli olman dileğiyle kitapkokusu seni mutlu görünce ben de mutlu oldum.
Bende ilk bitirdiğim dersleri yazıyorum sonunda coğrafyada türkiye'nin cografi konumu, türkçede sözcükte anlam bitti.
mikro iktisat çalışmaya çalışıyorum ama sanki bu konular beni sevmiyor bitmek istemiyor iki gündür sıkıldım.
mikro iktisat çalışmaya çalışıyorum ama sanki bu konular beni sevmiyor bitmek istemiyor iki gündür sıkıldım.
kızlar kızlar kızlaaaaarrrbana hukuk soru bankası önerecek olan var mı ? dershanede hep hukuktan gidiyoruz bende mecburen hukuk çalışıyorum tabiki. ama soru bankası dağıtmadılar soru çözemiyorum