KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

canım konumuzun 30.sayfasında ben derslerin yüzdelik ağırlıklarını paylaşmıştım 1.sayfada da örnek olarak hangi kurumdan hangi puan türünden alım yapıldığını paylaşmıştım onlara bir göz atarsan faydası olabilir

gözün aydın canım benim de bugün bitti vizelerim biraz dinlenip ben de çalışmaya başlayacağım

Canım inceledim çok tşk ederim peki hangi puan türünden hazırlanmak daha mantıklı sizler bu konuda daha bilgilisinizdir mesela sen hangi puan türünden hazırlanıyorsun ben gelir uzmanlığını düşünüyorum ama hangisi daha avantajlı merak ediyorum.

ben belirli bir puan türüyle sınırlamadım kendimi çünkü bu sene okulum çok ağır olduğu için kpss'den beklentim yok sadece temel oluşturmaya çalışıyorum ve çalışabildiğim kadar çok derse çalışmaya çalışıyorum ki seçeneklerim fazla olsun, tek bir puan türüne odaklanırsam başarısız olursam çok çok etkilenirim. diğer arkadaşlarımızın arasında aklında bir puan türü belirleyen varsa paylaşır zaten seninle.
senin çalışmaların ne durumda? istersen bize katılabilirsin?

Pazarlama Yönetimi
Bütçe
Türk Anayasa Tarihi

bitti.

Ama nasıl bitti bi de bana sorun… Çok zor çalışmak, karşılığını almak istiyorum.:85: Hiç kimse yazmaz oldu. 2 satır yazın da kendimi yalnız hissetmeyeyim yahu...

gözün aydın canım darısı diğer konuların başına
aynen öyle, herkes boşladı. ama artık yazmayanları tablodan falan da çıkartmayı düşünüyorum. sadece gelip konu bitirdim diyip gitmenin bir anlamı yok, burada birbirimize destek olmamız gerek

Canımm Kusura bakma ben yazmayı unuttum buraya. Ben dersaneye gittiğim için orayla paralel gidiyorum konularda Boşlamadım ama beni listeden çıkarabilirsin

ya ben vizelerden sonra boşladım. hiç elim gitmiyor kitaba deftere yaa ( offf çok sıkıldım dershanede de geri kaldım hocadan fırçayı yedim niye çalışmıyorsun dedi bana

merhaba kızlar :)) anladığım kadarıyla herkes harıl harıl dershane okul ev arasında mekik dokumakta :)

ben de 3. sınıftayım Maliye okuyorum. Çok kararsızım dershaneye gidip gitmeme konusunda. Ben okulumu erken bitircem yarım dönem . 3.5 yılda mezun olcam yani. Etrafımda çok farklı görüşler var . Hocalarla bile görüştüm bu konuda. Kimi bu yıldan başlama bunalırsın diyor nasıl olsa okulun erken bitiyor seneye ocaktan sonrası sana kalıyor diyor kimi de ( bunu diyenler daha çok dersanelere giden arkadaşlarım ) kesinlikle gitmelisin konuların azalır bak bizim yetişmiyo konular bir yılda falan diyor.

Okulumun erken bitmesini de dikkate alarak bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz acaba bu konuda ?? Siz ne düşünüyorsunuz bilmek isterimm :)

ya ben vizelerden sonra boşladım. hiç elim gitmiyor kitaba deftere yaa ( offf çok sıkıldım dershanede de geri kaldım hocadan fırçayı yedim niye çalışmıyorsun dedi bana

hocanı çok içten bir şekilde tebrik ediyorum hepimiz savsaklamaya çok yatkınız çalışmak gerek

okulun erken bitse bile 1 ya da 1,5 sene tüm konuları tam anlamıyla bitirmek için yeterli olmayacaktır ki bunu çalışmalara ciddi anlamda başladığında göreceksin. bir çoğumuz okulda pek bir şey öğrenmiyoruz aslında, kpss hazırlanmaya başlayınca ciddi anlamda öğrenmeye başlıyoruz ezberden sıyrılıp. ben şu an son sınıfım ve okulum uzamasın diye 2 dönemlik ders alıyorum ama buna rağmen en azından zemin oluşsun istiyorum. ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi bence. keşke 2.sınıfta falan ufaktan başlasaymışım diyorum

Düzenli çalışmadığımı gören annem yönetimi ele alarak teşviklerde bulunmaya başladı.

anneye tam destek annem yanımda olsa da bana baskı yapsa benim de ihtiyacım var ama bu sabah çok güzel uyandım günümün bir kısmını dersle bir kısmını da kitapla geçireceğim

Her zaman böyle mutlu ve neşeli olman dileğiyle kitapkokusu seni mutlu görünce ben de mutlu oldum.
Bende ilk bitirdiğim dersleri yazıyorum sonunda coğrafyada türkiye'nin cografi konumu, türkçede sözcükte anlam bitti.

canım benim hepimiz mutlu olalım mutlu olunca hayat daha kolay oluyor gerçekten
tebrik ederim, hemmeen büyük bir zevkle yazıyorum

pazartesi gününden beri tekrar sıkı çalışmaya başladım ama konu ilerleyemedim çünkü bitirdiğim konuları tekrar edip diğer derslerden de konulara karışık baktım hep, tek bir derse odaklanamadım ama artık konu bitirmek istiyorum şu gy-gk nefret ettim artık, alan çalışınca sıkılmıyorum hiç olmazsa

kızlar kızlar kızlaaaaarrr bana hukuk soru bankası önerecek olan var mı ? dershanede hep hukuktan gidiyoruz bende mecburen hukuk çalışıyorum tabiki. ama soru bankası dağıtmadılar soru çözemiyorum

kızlar kızlar kızlaaaaarrr bana hukuk soru bankası önerecek olan var mı ? dershanede hep hukuktan gidiyoruz bende mecburen hukuk çalışıyorum tabiki. ama soru bankası dağıtmadılar soru çözemiyorum

canım canım canım hukukla ilgili kaynak almadım ben daha hiç, elimde kaynağı olanlara bile tamamen vakit ayıramıyorum ama sanırım pegem alırım, hem indirimli oluyor hem de ben sevdim. yine de bir araştırma yapmak lazım :44: sen karar verince bana da önerirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…