KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

bu akşam oturdum anlatım bozukluklarından 120 soru çözdüm bu gece ya da yarın anlatım bozukluklarını elimdeki tüm kaynaklardan bitirmeyi düşünüyorum

merhaba
kpss a için yabancı dil sınavı oldukça etki ediyor. yabancı dil için çalışma yapıyormusunuz?

bu akşam oturdum anlatım bozukluklarından 120 soru çözdüm bu gece ya da yarın anlatım bozukluklarını elimdeki tüm kaynaklardan bitirmeyi düşünüyorum

aralık sonuna kadar gk gy bitmesi lazım mutlaka benim ki alana ve ingilizceye de gözatmam gerek biraz
zamanında bana kpssye gir diye yalvaran insanlar meğer ne haklıymış şimdi bir konu okuyorum yarım saat algılamaya bilgilerimi hatırlamaya çalışıyorum

benim de tarih ve coğrafyayla başım belada. coğrafyanın ilk konusunu bitirmiştim de dünden beri onu tekrar ediyorum, elimdeki tüm kaynaklardan da bitirdim. ama coğrafya ve tarihten asla güvenemiyorum kendime

Kamu Gelirleri ve Borçlar Hukukunu bitirdim. :126:Ne zamandır doğru dürüst çalışamıyordum, ancak bitti. Borçları baya baya anladım, çözüyorum, moral oldu bana. Hepinize iyi çalışmalar kızlar.

slm kızlar bugün kitaplarım elime ulaştı nihayet bende başlıyorum Allah'ın izniyle. hepimize kolay gelsin. iktisat mezunuyum bu arada

muhasebe-temel kavramlar, TMS ve muhasebe araçları bitti ama TMS'de biraz takılıyorum, okuyarak oturtacağım zaman içinde çünkü ezberim hiç ama hiç yok

kızlar soru oranlarını biliyormusunuz öyle bir analiz yapan varmı ? mesela (atıyorum kafadan) hersene problemlerden 2 soru geliyor fonksiyonlardan 1 soru geliyor gibi..:44:

kızlar soru oranlarını biliyormusunuz öyle bir analiz yapan varmı ? mesela (atıyorum kafadan) hersene problemlerden 2 soru geliyor fonksiyonlardan 1 soru geliyor gibi..:44:

canım test kitaplarının başında oluyor genelde birkaç kitaptan bakarsan sağlıklı bir analiz elde edebilirsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…