- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
merhaba
kpss a için yabancı dil sınavı oldukça etki ediyor. yabancı dil için çalışma yapıyormusunuz?
bu akşam oturdum anlatım bozukluklarından 120 soru çözdümbu gece ya da yarın anlatım bozukluklarını elimdeki tüm kaynaklardan bitirmeyi düşünüyorum
Alandan hangi kaynaklara çalısıyorsunuz arkadaslarr ????
aralık sonuna kadar gk gy bitmesi lazım mutlaka benim ki alana ve ingilizceye de gözatmam gerek biraz
zamanında bana kpssye gir diye yalvaran insanlar meğer ne haklıymış şimdi bir konu okuyorum yarım saat algılamaya bilgilerimi hatırlamaya çalışıyorum
Kamu Gelirleri ve Borçlar Hukukunu bitirdim. :126:Ne zamandır doğru dürüst çalışamıyordum, ancak bitti. Borçları baya baya anladım, çözüyorum, moral oldu bana.Hepinize iyi çalışmalar kızlar.
alan çizelgesı yapın burada........gy/gk çizelgelerı çok uzun oluyor benden takıp edın onları da
nerden görebiliriz o alan cizelgesini cornellaa :18:????
Zeynep çizelgelerimiz 1. sayfada
slm kızlar bugün kitaplarım elime ulaştı nihayet bende başlıyorum Allah'ın izniyle. hepimize kolay gelsin. iktisat mezunuyum bu arada
ben de iktisatçıyım
Allah zihin açıklığı versin
kızlar soru oranlarını biliyormusunuz öyle bir analiz yapan varmı ? mesela (atıyorum kafadan) hersene problemlerden 2 soru geliyor fonksiyonlardan 1 soru geliyor gibi..:44: