- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
benimde bu kafileye katılıp hazırlanmaya başlamam lazım ama bir türlü başlayamıyorum
matematikten bölme bitti. benimde vizelerim başlıyorhatta okula gidicem birazdan son derslere girelim
matematikten temel kavramlar bitti kızlar
başarılar canım. ben de vize haftasındayım. uluslararası iktisat teorisi ve Türkiye ekonomisi sınavlarımı oldum bile. kaldı 13 sınav
sınavlar yüzünden giremiyorum bugün ekleyebildim konularınızı
devamını bekliyorum
rabbim yardımcınız olsun kızlar sınavlarınızda
çalışamıyoruuuuummmm istek yok sanki silkelenip kendime gelmem lazım kızlar offfffffff offfffff biri beni dürtsün
kızlar ksuura bakmayın ama artık istek yok deme zamanı geçti. artık çalışmaktan başka şansımız yok
hakılsın
o zaman artık hızlanalım nazcım, sistematik çalışmak çok önemli, artık of'larla puf'larla vakit kaybetmeyelim ve harekete geçelimbaşlayınca gelir gerisi vizelerim bitsin bunu ben de uygulayacağım.
veee sesi soluğu çıkmayan arkadaşlarım; neler yapıyorsunuz acaba?
bugün başladın sanırımBen de pazartesi günü hukukla a grubu derslerine başlangıç yapıcam kitapları önüme bile alınca korku geliyor sanki beş yıl boşuna okumuşum gibi hissediyorum. Hepimize kolay gelsin kızlar.
Sadece Medeni Hukuk bitti. Çok yavaşladım çünkü bir yandan da tezimi bitirmeye çalışıyorum. Vatandaşlıktan güncel bilgileri toparlıyorum kendimce. 6 soru az değil. En azından göz aşinalığı gerek.
Kızlar bu arada bırakmadınız di mi çalışmayı? Ses soluk yok.:97: