KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

vizelerim başlıyor o yüzden bir süre pek ilgilenemeyebilirim kızlar, hepinize iyi çalışmalar, dikkat edin kendinize

matematikten bölme bitti. benimde vizelerim başlıyor hatta okula gidicem birazdan son derslere girelim

arkadaşlar elinde İlker Parasız-Kalkınma Ekonomisi kitabı olan var mı? bir şey sormam lazım, acil...

matematikten bölme bitti. benimde vizelerim başlıyor hatta okula gidicem birazdan son derslere girelim

başarılar canım. ben de vize haftasındayım. uluslararası iktisat teorisi ve Türkiye ekonomisi sınavlarımı oldum bile. kaldı 13 sınav
matematikten temel kavramlar bitti kızlar

sınavlar yüzünden giremiyorum bugün ekleyebildim konularınızı
devamını bekliyorum

rabbim yardımcınız olsun kızlar sınavlarınızda

çalışamıyoruuuuummmm istek yok sanki silkelenip kendime gelmem lazım kızlar offfffffff offfffff biri beni dürtsün

o zaman artık hızlanalım nazcım, sistematik çalışmak çok önemli, artık of'larla puf'larla vakit kaybetmeyelim ve harekete geçelim başlayınca gelir gerisi vizelerim bitsin bunu ben de uygulayacağım.

veee sesi soluğu çıkmayan arkadaşlarım; neler yapıyorsunuz acaba?

aynen öyle birbirimizi motive etsek daha iyi olur diğer kızlardanda aktif paylaşımlar bekliyorum

Ben de pazartesi günü hukukla a grubu derslerine başlangıç yapıcam kitapları önüme bile alınca korku geliyor sanki beş yıl boşuna okumuşum gibi hissediyorum. Hepimize kolay gelsin kızlar.

Sadece Medeni Hukuk bitti. Çok yavaşladım çünkü bir yandan da tezimi bitirmeye çalışıyorum. Vatandaşlıktan güncel bilgileri toparlıyorum kendimce. 6 soru az değil. En azından göz aşinalığı gerek.

Kızlar bu arada bırakmadınız di mi çalışmayı? Ses soluk yok.:97:

Ben de pazartesi günü hukukla a grubu derslerine başlangıç yapıcam kitapları önüme bile alınca korku geliyor sanki beş yıl boşuna okumuşum gibi hissediyorum. Hepimize kolay gelsin kızlar.
bugün başladın sanırım kolay gelsin, dört gözle bekliyorum bitirdiğin konuları eklemeyi

kolay gelsin canım. ben bırakmadım ama sınav haftasında olduğum için mecburen ara verdim, haftaya kaldığım yerden devam

kızlar benim vizelerim yarın bitiyor bende çalışmaya devam edicem bırakmadım yani buradayım bu arada dershanede 3 tane dersi bitirdik ama ben daha hiç o derslere çalışıp test çözmediğim için buraya yazmaya gerek görmedim :// baya dersim birikti yani

Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum Kpss A'dan hangi derslere çalışmak gerek, benim çok bilgim yok bu konuda Kpss44 puanı ile sanırım hukuk, maliye ve birkaç ders daha var ama aslında sormak istediğim hangi puan türü daha avantajlı alımlar yönünden yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu arada kk'da böyle kpss ile ilgili bir bölüm olmasına çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…