- 21 Kasım 2010
- 433
- 109
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
adamla 3 senedir zıtlaşıyoruzbugün bir başka dersinde soru sorup durdu bilenin vizesine +20 ve +10 vereceğim dediği 2 soruyu bilemeyeceğimi düşünüp dalga geçer gibi bana söz hakkı verdi "söyle bakalım ama eksik olursa kabul etmem" vs dedi ukala bir tavırla. ben de tam ve detaylı bir cevap verince 30 puanı kaptım daha sonra sorduğu soruya da cevap vermek istedim ama "1 kişiye 30dan fazla puan veremem" dedi söz hakkı vermedi
Hepinize iyi bayramlar kızlaarr :) umarım şirin mi şirin bir bayram geçiriyorsunuzdur :))
Mikro konularından hepsi bitti, çok mutluyummmm
herkese mutlu bayramlar kızlar.
kızlar ben bayramda tatile gittim ve hiiç çalışmadımmağlum bide ayrılık yaşadım kafamı toplayayım biraz dedim.. pazartesi başlıyorum inşallah. pes etmek istemiyorum bir senem boşa gitsin istemiyorum ama bilmiyorum işte öyle..
Kibir sahibi zavallılar her yerde takma kafanı savaşmaya bile değmez böyle bir aciz yaratıkla nasıl olsa köprüyü geçeceksin hee hee de suyuna git mezun olurken bitane ortaparmak çeker cevabını verirsin
Buarada canım bende uzun zamandır çalışamıyorum derslere evde işte bazı sorunlar yüzündenbu bayram tatili de ders çalışırım diye niyetlendim ama malesef olmadı şimdi biraz türkçeye bakmam lazım konu bitirince yazarım yine
Takipteyim konuyu...
Merhabalar...
Herkese Selamlar
Umarım hepinizin bayramı iyi geçmiştir gerçi tatilin iyisi kötüsü olmaz tatil herzaman candır :)
Kitap Kokusu sen nasılsın buarada geçmiş bayramını kutlarım canım (bu nickle de hitap etmek garip geliyor aslında gerçek ismini merak ediyorum :)
Ptesiyi bekleyemedim yine Matematikten gerideyim biraz kafam zor basıyor
bitirdiğim konular:
*Sayı Sistemleri
*Osmanlı Devleti Kültür ve Medeniyet
*Osmanlı Devleti Kuruluş Dönemi
*Osmanlı Devleti Yükselme Dönemi
*Türkiyenin İklimi ve Bitki Örtüsü
*Türkiyenin yerşekilleri
Merhaba A kalite kızlar!
Ben de malum bayramda çalışamayanlardanım, geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin. Görüyorum ki ayrılıklar yaşanmış; sanıyorum bu konuda en dertli benim. 8 yıllık ilişkim biteli 2 yıl oluyor. Nişanlanacağımız yaz ayrıldı benden. Sonrasında ben tezi yazamadım işe giremedim günlerce ağladım zayıfladım .Neye yaradı? Hiç. Hala da tamamen toparlanabilmiş değilim. Şu an hayatımın en ot dönemini geçiriyorum sadece ders çalışıyorum. Artık kafam ne kadar alırsa. Az veya çok her çalışma kardır diye düşünüyorum. Bu yüzden hele de kısa süreli ilişkisi biten varsa üzülmesin. Acı da var bu hayatta tatlı da var başarı da var başarısızlık ta. Biz çalışalım. Çok çalıştım hakkını verdim ama olmadı diyen nadir duydum. Tüm dikkatinizi derslere odaklayın. Sonucu iyi bir kariyer olacak inşallah. Belki seneye müfettişsiniz, uzmansınız? Bu yazdıklarımızı okuyup keyifle gülümseriz belki
Konuyu tekrar derslere bağlayayımben sadece Borçlar Hukukuna başladım ama henüz bitmedi.
Korktuğum kadar zor gelmedi bana güzel güzel çalışıyorum.
Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
Tuğçe canım, gerçek adımı merak eden ilk kişisin
nefes alıyorsak hala umut var demektirbir süredir kötü bir dönemdeyim bilindiği üzere ama iyiyim sen nasılsın?
:) memnun oldum Tuğçe bende kötü bir döneme başlamak üzere olacağım galiba ama pes etmek yok yola devam biz güçlü olursak hiçbir engel yıkamaz
ben düşünmemeye çalışıyorum, onunla iletişim kurmamak için kendime söz verdim vizelerden sonrası için bir gün belirledim o gün belki arayabilirimama derslere odaklanmaya çalışıyorum tüm gücümle bu arada o hocayla olan sorunum bugün çözüldü kızlar ödev aldım hatta büyük ihtimalle AA gelecek o dersim okuldan şimdi geldim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim
süpersin
işte bu:128:
offf ne diyorsun eyvah eyvah ozaman daha gk gy bile bitmedihocayla konuştum bu arada kpss için günde 14 saat çalışmıyorsan hiçbir şey yapmıyorsun demektir dedi... ben söyledim 15 tane dersim olduğunu daha sonra bire bir görüşmeye gideceğim ve bana program hazırlayacağız. kpss için genel olarak söylediklerinden sizler de faydalanın istiyorum
-6saatten fazla uyumak kesinlikle yasak
-güne erken saatte başlamak gerek (9 geç bir saat hocaya göre, 7-8 gibi uyanılmalı)
-yemek, kahvaltı süresinin 15 dakikayı geçmemesi gerek
-duşta saatler geçirmek yok günde 30 dk
-14 saat ders çalışılmalı, oyalanmadan
-verilen aralar 10 dakika olmalı
-gy-gk max 2 haftada bitirilip tamamen alana yönelmeli
-bu tempoyla çalışıldığı sürece sınava 5 ayda bile tamamen hazırlanılabilir
dedi...
ben düşünmemeye çalışıyorum, onunla iletişim kurmamak için kendime söz verdim vizelerden sonrası için bir gün belirledim o gün belki arayabilirimama derslere odaklanmaya çalışıyorum tüm gücümle bu arada o hocayla olan sorunum bugün çözüldü kızlar ödev aldım hatta büyük ihtimalle AA gelecek o dersim okuldan şimdi geldim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim
cok sevindim kitapkokusu en yüksek notları alman dileğiyle her şeyin böyle yolunda gitsin arkadaşım.