KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

Türkçe'yi zorlaması çok iyi bence.. aklımda bulunsun canım teşekkür ederim

ayy yaa canım arkadaşım benim teşekkür ederim ilgin için
uzun, kasvetli ve mutsuz bir dönemin ardından "sanırım" güzel gelişmeler oluyor hayatımda, şu an gayet iyiyim

ooh iyi sevindim arkadaşım.hep iyi olursun,şuandakinden daha da iyi olursun inşallah...

merhabalar arkadaşlar,
coğrafyada yeryüzü şekillerine kadar bitirdim(aslında kendimde bitirmiştim ama dersaneyle devam ettiğim için tekrar gibi oldu).
biten konuların ardından soru çözüyorum.coğrafyayı yazarak çalışıyorum.güzel gidiyor.
türkçede sözcükte,cümlede anlam,paragraf bitti.hoca 1 hafta dilbilgisi 1 hafta ales türkçesindeki mantık dersleriyle gidiyor.
geçen hafta mantık gördük,devam ediyoruz hala o da güzel gidiyor.
muhasebede de genel muhasebedeyiz.
muhasebenin temel kavramları ilkeleri,hazır değerler ve menkul kıymetler hesap grupları bitti.
onuda abaküs konu anlatımlıda takip ediyoruz ve ben yazarak evde tekrarlıyorum.
ardından da abaküs soru bankamdan bitirdiğim konuları çözüyorum.
onun dışında da matematikten her gün 1 deneme çözüyorum.ortalama 25 netim çıkıyor.
diğer boş kalan sorularımda hiç çalışmadığım analitik,kümeler,modüler aritmatik oluyor genelde.onlarıda bu hafta içi bitirip matematik defterini kapamayı düşünüyorum artık.
şimdilik bu kadar.
herkese iyi çalışmalar...

murattan nefret ettim gerçekten... bilenler vardır bu büyük iktisat konu anlatımlısını... dün gece konu anlatımını çalıştım üretim teorisinin sonunda çıkmış sorular ve kpss benzeri sorular var. nasıl bi mantıktır anlamadım. 1 tane bile çözümlü soru vermeden bodozlama dalıyorlar. tüketici teorisinde de kpss çıkmış soruları muratın kendi sorularından daha kolay yapmıştım. çok sinirlendim murata
bu arada alandan kaynak isteyen arkadaşlarıma söylemiş olayım pegem iktisat tamamı çözümlü soru bankası aldım, kendi sitesinde 50 tl den 15tl ye düşmüş haftanın fırsatı olarak. ben az önce aldım bakalım gelsin de çözeyim
yayınevlerinin kendi sitelerini bir gezin kitap almadan önce

merhaba arkadaşlar

keyifli hafta sonları

daha önce defalarca demiştim eylül'de sıkı yönetim başlayacak diye, hatırlarsınız

bundan sonra devam edecek olan herkes haftada en az 1 kez uğrayıp neler çalıştığını ya da çalışmadığını söyleyecek
uzun süre ders çalışmamazlık kabul edilmeyecek
herkesin çabaladığını göreceğiz arkadaşlar sayfada.
birbirimize destek olacağız.
takıldığımız içinden çıkamadığımız bir soru olunca birbirimizle paylaşıp tartışarak çözümü bulmaya çalışacağız.

bu kurallara kendinizi alıştırın artık.

özellikle 1 ekimden itibaren bu kurallara uymayanların ismini konu tablosundan sileceğim ve artık bizimle devam etmemesini isteyeceğim.
bunlara uymak zorundayız, hepimiz. bu gevşeklikle yapılabilecek bir şey değil kpss. ve hepimiz bunun farkındayız.

konu listesinde adı olup da bu kurallar dahilinde bizimle devam etmeyecek olan varsa bildirsin.

merhaba kızlar,bikaç şey sormak istiyorum sizlere.
ben işletme lisans mezunuyum,kpss b grubu düz memurluk için sınava hazırlanıyorum.şimdi alandanda girmek istesem hangi derslerden sorumlu oluyorum,istediğime girebiliyormuyum.mesela gy-gk yanında sadece tek alan dersine atıyorum muhasebeyede girsem bana bi artısı olurmu ?

birde 1.sayfadaki puan türlerine ve kurumlara baktığımda sadece gy-gk puanıyla alan kurumlar var p1 ve p2 gibi.bunlar a kadrolarmı oluyor.B grubundan girdiğimde bu puanlarımda hesaplanacakmı ve değerlendirebilecekmiyim ? biraz kafam karıştı sizden yardım istiyorum.

puan türlerinin ders dağılımlarını paylaşmıştım önceki sayfalarda, hangi puan türünden tercih yapmak istiyorsan onun kapsadığı derslerden sınava gireceksin. ders ders değil oturum oturum oluyor sınav. ilk sayfada onun da tablosu var.

sanırım sadece ilk sayfayı okuyup da yazdın ama biraz detaylı incelersen aslında topikte sorularının tamamının cevabı var.

cnm arkadaşım ben bu konuda birşeyler söyleyeyim.ben şuan şehir merkezinde değilim de yazlıktayım biz eylül sonu döncez.yanıma gk-gy soru bankası aldım.bir de tarih fasikül almıştım.ağustos sonu dönecektik aslında bir aksilik çıktı.ben eylül sonuna kadar gk-gy çözmek zorundayım.tarihi de arada okuyorum unutmayayım diye.şuan hergün gk-gy'ten test çözüyorum.eylül sonunda alana başlıcam çünkü alandan çoğu kitabım konu anlatımlılar falan diğer evde.ben yine de gireyim gk-gy'ten hangi testleri çözdüğümü söyleyeyim,alandan hangi derslere çalıştığımı alana çalışmaya başlayınca eylül sonunda bildireyim olur mu?

canım tabi olur, yeter ki ihmal etme "beni"

civcivvvv, Abaküs muhasebe kitabının konu anlatımı nasıl? Önerir misin? Ben aslında onu alacaktım dili ağır dediler vazgeçirdiler beni. Ben böyle dümdüz anlatım sevemiyorum. Altı çizili, koyu renkle belirginleştirilmiş vs tablolu anlatımlarla çalışabiliyorum ancak. Biraz bilgi verebilir misin rica etsem?

Ben en son Türkçe'den elimdeki 2011 basım Yediiklim soru bankasını bitirdim. Konuları çalışmış sayıyorum bu yüzden zaten eksiğim yok. Listeye eklersen sevinirim sevgili kitapkokusu.
Bu gece de muhasebeye başlıyorum bakalım :126:

Türkçe tüm konularını yazıyorum o zaman canım
maşallah

Türkçeden 5 tane paragrafta anlam testi,matematikten karışım problemleri,faiz problemleri(bundan 1 test var),yüzde problemleri ve yaş problemlerini çözmemişim onları çözdüm.üçer tane onlar da.bugün pazar diye fazla yormadım kendimi,çabuk sıkılmayayım diye.sınava 6 ay kala falan pazar günlerimi de çalışarak geçircem çünkü.kendim için böyle düşündüm ama artık hayırlısı bakalım hepinize-hepimize iyi çalışmalar olsun inş.

maşallah canım
bu yazdığın konular tamamen bitti mi? listeye yazmamı istiyor musun?

maşallah canım
bu yazdığın konular tamamen bitti mi? listeye yazmamı istiyor musun?

valla tamamen bitti aslında eksiğim yokmuş bunlardan çok şükür yanlışım çıkmadı.ama Türkçe paragraftan daha çözcem ondan yanlışlarım var.matematikten karışım,yaş,faiz,yüzde problemlerine yazabilirsin zahmet olmazsa.Türkçeyi yazmayalım şimdilik. teşekkür ederim şimdiden

tamamdır canım, hallettim

yaş&işçi tabloda beraber o bakımdan işçiye de el at canım ben tabloda yazdım yine de

rica ederim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yine ben :) şimdi ben türkçe soruları çözüyorumda cümlede anlama kadar geldim ama hiç konuyu açıp okumadım sanki gerek yok gibi. siz nasıl çalışıyorsunuz türkçeyi? benim yaptığım doğrumu :S Nebiliyim dil bilgisine noktalamaya falan konu çalışırım ama cümlede anlamda gerek yok gibi ne dersiniz?

çalışma yöntemin tamamen sana bağlı bişey. mesela ben yazarak çalışınca anlarım bir başkası okuyarak çalışınca... bu da öyle bişey. konuyu bildiğine inanıyorsan anlatımına çalışmayıp test çözersin, yanlışların çıktıkça açar konu anlatımına bakarsın. bu da bir çalışma şeklidir yeterli olup olmadığını kendin daha iyi anlarsın aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…