KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

yavaş yavaş öğreniyorum artık, bir sürü şey araştırıpokuyunca bilgiler birbirine giriyo biraz
teşekkürler ilginiz için

canım çok iyi yapıyorsun, çok mutlu oluyorum yokluğumda boş bırakmadığın için
teşekkür ederim tatlım

yavaş yavaş öğreniyorum artık, bir sürü şey araştırıpokuyunca bilgiler birbirine giriyo biraz
teşekkürler ilginiz için

iktisat mezunuyum.
teşekkürler...

burada hep beraberiz ben staj yüzünden bu ay bitene kadar pek ilgilenemeyeceğimi söylemiştim zaten ama ben yokken de gören arkadaşlarım mutlaka yardımcı olur, aklına takılanı sor sen

maşallah canım tebrik ediyorum darısı diğer derslerin başına

tarihi yapamayınca matematiğe yöneldim ve temel kavramlar bitti bu gece yine tarihe dönmeyi düşünüyorum hırs yaptım bitecek o konu

kitapkokusu merhaba forumuna bende geldim ;
bende geçen hafta tarihle bismillah deyip başladım tarihten islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim
şimdi iktisada girişteyim h.sonuna kadar girişi bitirip mikro iktisada başlamayı düşünüyorum bakalım kısmetse

aynen şekerim Zeynel Dİnler bu işin alfabesi deyim yerindeyse benimde iktisad ve hukuk temelim zayıf aylardır araştırıyorum Zeynel dinler ve Erdal Ünsal ismini zikretmeyen yok gibi

bende iktisada girişi almayı düşünüyorum zeynel dinlerin

bencede arkadaşlar aşırı derecede yüksek seviyede ingilizce isteniyor doğru ama buyüzden ingilizceyi atlamayın kızlar sakın

en kötü kelime bilginizi çoğaltın onu da ancak endüşükten en yükseğe doğru hikaye kitabı okuyarak yapabiliriz

pes etmek yok ezicez bu kpssyi kızlar kazananlar uzaydan gelmedi ya hoş onlarda bizim gibi insan

tarihi yapamayınca matematiğe yöneldim ve temel kavramlar bitti bu gece yine tarihe dönmeyi düşünüyorum hırs yaptım bitecek o konu

gece tarih çalışabiliyor musun? ben hiç sözelleri geceye bırakamıyorum.tarih-coğrafya sabah daha çok kafama giriyor.gece matematik güzel oluyor müzikle.

hoşgeldin eylemcim

aynen zeynel dinler ve erdal ünsal iktisat'ın abcsi..

gece tarih çalışabiliyor musun? ben hiç sözelleri geceye bırakamıyorum.tarih-coğrafya sabah daha çok kafama giriyor.gece matematik güzel oluyor müzikle.

ben de müzik eşliğinde ya sayısal yapabilirim ya da çok çok iyi bildiğim sözelleri, yoksa kafam almaz

Kızlar hukuku nasıl çalışmalıyız sizce? İdare, Ceza, Borçlar, Medeni, İcra... Ben hepsine değil de en kolaylarına mı odaklansam acaba diye düşünüyorum. Bi de yazarak mı yoksa okuyup soru çözerek mi nasıl yapılmalı sizce?

Uzun lafın kısası hukuklardan çok korkuyorum:18:

ben gece her dersi daha verimli çalışıyorum yani sözel yada sayısal farketmiyor hiç uykumda gelmiyor nedense:)

hukuk tamamen ezber dersi, ben en sonlara bırakmayı düşünüyorum ama nasıl çalışırım bilmiyorum

ben gece her dersi daha verimli çalışıyorum yani sözel yada sayısal farketmiyor hiç uykumda gelmiyor nedense:)

çok iyiymiş, keşke ben de öyle olabilsem

Merhaba kızlarrr :)
Beni de aranıza alın üniversite son sınıfa geçtim ve dershanesiz çalışmanın yöntemlerini arıyordum ki sizi keşfettim :) umarım herkes emeğinin karşılığı alır güzel ve faydalı bilgiler paylaşmak dileği ile

hoşgeldin şennaz bölüm ne? ben de son sınıfa geçtim ben dershaneyi gereksiz buluyorum, özellikle bilgilerimiz tazeyken.. bu dersleri aldık/alıyoruz sonuçta, konu anlatımlı kitaplarla hatırlanabileceğini düşünüyorum. o kadar para kazandıramam onlara

tşk ederim canım hoşbulduk :)

işletme okuyorum. ben dgs ile geçiş yaptım 2 yıl okula ara verdim dolayısıyla bilgilerimin çok taze olduğu söylenemez. bu yıl alttan diğer üniversiteyle uyuşmayan dersleri temizlemekle geçti dönemde 14 ders aldım düşün ama imkanlarım doğrultusunda hem üniversite hem dershaneye gitmem söz konusu değil o yüzden kendim çalışcam hatta başladım diyebilirim. ilk etapta hukuk ve kamu maliyesiyle başladım konu ağırlıklı çalışıyorum ama itiraf etmeliyim baya zorlanıyorum...

peki sen ne okuyorsun ? nasıl hazırlanıyorsun sınava?

Merhaba kızlar. Ben de iktisat mezunuyum. Adliyede memur olarak çalışıyorum ancak bu memurluğa lise kpss ile atandım ve işim inanılmaz yorucu. Okuduğum onca dersin karşılığı bu olmamalı diyerek ben de aranıza katılmaya karar verdim. Ben de kpss ye çalışmak istiyorum ancak henüz hiçbir konuya başlamış değilim. İlk sorum sizce başlasam konuların yetişme imkanı var mı? Yoksa sadece genel kültür genel yeteneğe abanıp normal bi memurluğu mu tercih etmeliyim? İkincisi de hem iş hem kpss birlikte yürür mü? Akşam saat 5 te işten çıkıyorum yemek bulaşık derken saat 7 yi buluyor. Alan yetişir mi ki Bi de evliyim tabi onun da sorumlulukları var. Bana kaynak önerirseniz hemen sipariş verip kitaplarımı alıcam. Yardımlarınızı bekliyorum. Hepimize başarılar.

Son düzenleme:

iktisat okuyorum canım.
hukuk başta bitirirsen unutursun diye düşünüyorum çünkü ezber dersi.
benim stajım var o yüzden çalışamıyorum çok yorgun dönüyorum, çok erken iş başı yaptığım için erken yatıyorum vs.. ama staj başlamadan önce konu anlatımı+soru çözümü şeklinde ilerliyordum. tek bir derse yönelip boğma tarftarı değilim hepsinden biraz biraz çalışıyordum. okul açılınca daha bi yerine oturur çalışma düzenim o zaman da ders kitaplarımdan da konu anlatımı desteği almayı düşünüyorum. okulla beraber elimden daha fazlası gelmez, kendimi de üzemem

canım öncelikle alan konuşarını bitirip bitirememek senin bilgileri hatırlamana ya da çabuk kavramana bağlı bence. ben olsam bitiremezdim ama sen bitirebilirsin de. önceliği gy-gk verip bir an önce bitirmeye çalış bence tabi sağlam bi şekilde.. gy-gk bitince ya da bitmeye yakın alana bak ne kadar olursa sonuçta alan her yıl var
kaynak önerisine gelince ilk sayfadan itibaren ben ve diğer arkadaşlarımızın bir kısmı kaynaklarını paylaştı, onların içinden bakıp seçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…