-
- Konu Sahibi kitapkokusu
canım öncelikle alan konuşarını bitirip bitirememek senin bilgileri hatırlamana ya da çabuk kavramana bağlı bence. ben olsam bitiremezdim ama sen bitirebilirsin de. önceliği gy-gk verip bir an önce bitirmeye çalış bence tabi sağlam bi şekilde.. gy-gk bitince ya da bitmeye yakın alana bak ne kadar olursasonuçta alan her yıl var
kaynak önerisine gelince ilk sayfadan itibaren ben ve diğer arkadaşlarımızın bir kısmı kaynaklarını paylaştı, onların içinden bakıp seçebilirsin
Allahım ya şu listeye bak herkes nerdeyse tüm konuları bitirmiş ben daha iki konu bitirebildim daha korkulu rüyam ibiş'e (matematik yani) başlayamadım bile çok üzülüyorum kendime ya işten mi ayrılsam ne yapsam ki
selam canım iktisada giriş temel kavramlar bitti henüz
kitapkokusu sen herhangi bir işte çalışmıyorsun sanırım nasıl yapıyorsun bukadar hızlı konu bitirmeyi ben ancak h.sonları ders çalışabiliyorum
önümüzdeki hafta da tatile çıkmayı planlıyorum otel ara vs. derken geçen hafta hiç verimli geçmedi yanıma kitap falan almayı düşünüyorum göya sahilde ders çalışıcam nasıl olucaksa
eylem bi matematik için işten ayrılmak olur mu hiç? tarih coğrafya gibi sözel değil ki bu ezberlensin,işten gelince 50 soru bile çözsen kârdır.korkulu rüyan diye yaklaşma matematiğe bak o zaman nasıl çözüyorsun.benim arkadaşlarımın çoğu ''ben matematik yapamıyorum ya'' diye kpss'ye çalışmayı bırakmışlardı.baştan pes ediyorlardı.sen öyle olma.
canım tabiki matematik için değil genel olarak ders çalışamadığımı kastettim iş saatlerim çok uzun ve eve gidince de yemek ye vs. vaktim kalmıyor
pes etmem benim doğama aykırıdır pes etme kavramı ben tek başına kursa gitmeden mali müşavirlik belgesi alan insanım kpss benim için sinek vızıltısı tek sorunum vakitsizlik
uzun bir aradan sonra ben geldim: ))
ama çok vaktim yok.
ailem burdaydı,bayramdı derken giremedim kk ya: ))
nasılsınız kızlar?
benim dersanem başladı.şuan muhasebe,türkçe ve coğrafyayı görüyoruz.ekime kadar bitecek bu dersler: ))
sonra hukuk,maliye,tarih matematik başlayacak.
bitirdiğim konuları 1 saat sonra yazarım,şimdi çıkmam lazım: )
Kızlar bende ciddi ciddi bir kaç gündür düşünüyorum ama bilemedim inşallah geç kalmamışımdır A gurubu için.
Ciddi bir rehbere ihtiyacım var öncesinde nedir, ne değildir bir bakmam lazım.
Nette tavsiye edeceğiniz bir site vs var mı?
Açıp bakayım biraz.
ponyooo sana özel msj attım ona bakarsın
merhaba,
dersaneler bu kadar erken başlıyor mu ya? aslında iyi olmuş benim arkadaşların daha başlamamış hatta biri de eylül sonu başlıcak diyordu.sizinki erken başladıysa süper bence.çok yararlı olacak kesin
hayırlısı artık bakalım
aynen bekle ve gör bebeğim Yüce Allah' ın izniyle bişeyi kafama koymayayım mazallah
ben senin bebeğin değilim yalnız.artı ne seni beklerim ne de görürüm ne de ne yapıp ettiğin umrumda olur.
Pek bir agresif gördüm seni hayırdır ne oluyor ???Umrunda olmayan insana ''hayırlısı artık bakalım'' şeklinde yorum yaparsan cevabını da alırsın bukadar basit