KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

merhaba arkadaşlar :KK3::KK3::KK3:

bu topikte link paylaşmak yasak değil ancak insiyatiftir ister paylaşırsınız ister paylaşmazsınız bu size kalmış bişey :KK34:

her ne kadar kurum sınavları için çalışıyor da olsam komşu topikteyim , orada arkadaşlarım var :KK34: olsada bu topiğide takip ediyorum :KK16::KK16:

inşallah istediğimiz kurumlara atanırız.. emeklerimiz boşa çıkmaz :KK25::KK16:

merhaba arkadaşlar
Kpss bölümü tartışmaya elverir bölüm değildir.
zira herkes burada bir ideal peşinde uğraşıyor, ders çalışıyor.
ders çalışan arkadaşlarımızı rahatsız etmemek babında ne sorunumuz varsa lütfen özelden halledelim.

merhaba ben süredir gelmiyordum bu sırada dershaneye yazıldım daha başlamadı ama evde tek başıma yapacak motivasyonum yok malesef. hala laylaylom haldeyim :KK37: buaralar türkçe ve matematik çözüyorum ama konu bitirmedim rasgele karışık çözüyorum. türkçem bana göre gayet iyi ama matematik için aynı şeyi söyleyemicem :)

aynen bekle ve gör bebeğim Yüce Allah' ın izniyle bişeyi kafama koymayayım mazallah :KK51:

ben senin bebeğin değilim yalnız.:KK51: artı ne seni beklerim ne de görürüm ne de ne yapıp ettiğin umrumda olur.

Pek bir agresif gördüm seni hayırdır ne oluyor ???Umrunda olmayan insana ''hayırlısı artık bakalım'' şeklinde yorum yaparsan cevabını da alırsın bukadar basit

arkadaşlar lütfen herkes kendine gelsin :KK34: bu topikte böyle gereksiz ve seviyesi düşük tartışmalara izin vermem. böyle bir şeye niyeti olan ya da yapan arkadaşım hemen çekip gidebilir sorun değil. biz buraya sınavla ilgili paylaşımda bulunmak ve birbirimize destek olmak için geldik.
EylemYorulmaz bence boşuna seviyeyi düşürmüşsün... ben topikteki herkese "hayırlısı bakalım" diyorum, bunda asla bir art niyet yok. kaldı ki ben çok iyi biliyorum spaniard yardımcı olabilmek için elinden geleni yapar. ne demek " "hayırlısı artık bakalım" şeklinde yorum yaparsan cevabını alırsın" ? mahallede değiliz basit insanlar hiç değiliz. lütfen bundan sonra üsluba dikkat edelim ve burda birbirimize yardımcı olmak için bulunduğumuzu unutmayalım :KK34:

uzun bir aradan sonra ben geldim: ))
ama çok vaktim yok.
ailem burdaydı,bayramdı derken giremedim kk ya: ))
nasılsınız kızlar?
benim dersanem başladı.şuan muhasebe,türkçe ve coğrafyayı görüyoruz.ekime kadar bitecek bu dersler: ))
sonra hukuk,maliye,tarih matematik başlayacak.
bitirdiğim konuları 1 saat sonra yazarım,şimdi çıkmam lazım: )

evet tekrar geldim,
herkesin geçmiş bayramını kutlarım,
kitapkokusu stajın hayırlı olsun.
ben bayram zamanı ve annemlerin bizde olduğu zaman ders çalışamadım normal olarak.
dersane geçen haftasonu başladı.
coğrafyada coğrafi konum ve türkiyenin iklimi bitti,
türkçede sözcükte anlam,cümlede anlam,paragraf bitti.
önümüzdeki hafta mantık sorularının mantığını göreceğiz: )
muhasebede de hesaplara kadar geldik: )
onun dışında ben arada matematikten soru falan çözüyorum.

hoşgeldin canım :KK16: çok çok teşekkür ederim, özlettin kendini :KK20:
güzel ilerliyorsun canım herşeye rağmen, devamını dilerim :KK34: hayırlısı bakalım :KK9:
şimdi ben de sana hayırlısı bakalım dedim diye bana kızma :KK53:
konularını bu akşam listeye eklemeye çalışacağım canım :KK16:
ayrıca stajım bugün bitti :KK14:

merhaba arkadaşlar :KK3::KK3::KK3:

bu topikte link paylaşmak yasak değil ancak insiyatiftir ister paylaşırsınız ister paylaşmazsınız bu size kalmış bişey :KK34:

her ne kadar kurum sınavları için çalışıyor da olsam komşu topikteyim , orada arkadaşlarım var :KK34: olsada bu topiğide takip ediyorum :KK16::KK16:

inşallah istediğimiz kurumlara atanırız.. emeklerimiz boşa çıkmaz :KK25::KK16:

amin canım, teşekkür ederim :KK9:

inşallah hepimiz için hayırlısı olur :KK34: komşu topiğe de selam olsun :KK3:
allah zihin açıklığı versin hepimize :KK16:

merhaba ben süredir gelmiyordum bu sırada dershaneye yazıldım daha başlamadı ama evde tek başıma yapacak motivasyonum yok malesef. hala laylaylom haldeyim :KK37: buaralar türkçe ve matematik çözüyorum ama konu bitirmedim rasgele karışık çözüyorum. türkçem bana göre gayet iyi ama matematik için aynı şeyi söyleyemicem :)

yaz aylarında böyle olacağını en baştan söylemiştik zaten ama şu 1 ay içerisinde toparlanmaya çalışalım (tüm arkadaşlarıma söylüyorum)

merhaba canlarım benim :KK16:

nasılsınız bakayım?

stajım bugün sona erdi ve hemen geldim, artık başınızdayım :KK47:

gereksiz bir tartışma gördüm ve bir daha asla bu tarz bir şey görmek istemiyorum bu topikte :KK47:

stajım süresince ara ara girip biten konularınızı listeye eklemeye çalıştım fakat yine de bir kontrol ediniz, gözümden kaçan varsa tekrar yazın ekleyeyim :KK34:

ben yokken birbirine destek olan tüm arkadaşlarıma ve herkese elinden geldiğince yardım etmeye çalışan spaniard arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum :KK16:

ee nasıl geçti stajın bakalım?umarım verim almışsındır: )
bende mide bulantılarıyla dolu bir haftaya rağmen çalışmaya çalıştım.
en azından dersane konularını çalıştım ve temize geçirdim.
matematikten konularım bittiği için artık sadece deneme çözüyorum.
25-27 arası netlerim oluyor.
modüler aritmatik,kümeler ve analitiği bitirmediğim için onları boş bırakıyorum her zaman.
onun dışında muhasebe,coğrafyayla geçiyor günlerim: )

merhaba canlarım benim :KK16:

nasılsınız bakayım?

stajım bugün sona erdi ve hemen geldim, artık başınızdayım :KK47:

gereksiz bir tartışma gördüm ve bir daha asla bu tarz bir şey görmek istemiyorum bu topikte :KK47:

stajım süresince ara ara girip biten konularınızı listeye eklemeye çalıştım fakat yine de bir kontrol ediniz, gözümden kaçan varsa tekrar yazın ekleyeyim :KK34:

ben yokken birbirine destek olan tüm arkadaşlarıma ve herkese elinden geldiğince yardım etmeye çalışan spaniard arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum :KK16:
ohh ya çok şükür gelmişsin kitapkokusu.stajın iyi bir süreç olduğunu düşünmesem ''boşver stajı gitme hep burada ol'' derdim ama sonunda geldin
bu arada soru paylaşımı yapabiliyoruz değil mi burada? mesela tarihten bir soruyu bilemedik veya yanlış olduğunu düşündüğümüz soruları buraya yazıp o soru hakkında konuşalım mı?

Son düzenleme:
ee nasıl geçti stajın bakalım?umarım verim almışsındır: )
bende mide bulantılarıyla dolu bir haftaya rağmen çalışmaya çalıştım.
en azından dersane konularını çalıştım ve temize geçirdim.
matematikten konularım bittiği için artık sadece deneme çözüyorum.
25-27 arası netlerim oluyor.
modüler aritmatik,kümeler ve analitiği bitirmediğim için onları boş bırakıyorum her zaman.
onun dışında muhasebe,coğrafyayla geçiyor günlerim: )

mide bulantıları ne kadar sürüyor canım hamilelikte? pek bir bilgim yok da :44:

çalışma azmine bayılıyorum :KK16:

ohh ya çok şükür gelmişsin kitapkokusu.stajın iyi bir süreç olduğunu düşünmesem ''boşver stajı gitme hep burada ol'' derdim ama sonunda geldin
bu arada soru paylaşımı yapabiliyoruz değil mi burada? mesela tarihten bir soruyu bilemedik veya yanlış olduğunu düşündüğümüz soruları buraya yazıp o soru hakkında konuşalım mı?

geldim canım geldim :KK9: tabii arkadaşlar yapamadığımız ya da emin olamadığımız soruları paylaşıp hakkında tartışabiliriz :KK34:

stajım şahaneydi kızlar, ayrılmak istemedim hatta üzüldüm bitti diye :KK43: şefim, müdürüm kal dediler ama kpss çalışmalarımı stajla beraber yürütemiyorum, kitap okuyamıyorum vs o yüzden kalamadım :KK50: ama mutlu ayrıldım :KK16:

sizler neler yaptınız bu 1 ayda bakalım?

kızlar merhaba
bende katılmak istiyorum aranıza... yalnız dersaneye gitmiyorum (muhtemelen çoğunuz gitmiyordur) artı nişanlımla birlikte yaşadığım için ev işleri yemek ve de düğün hazırlıkları hepsi bana bakıyor. hepiniden çok motivasyon ve zamana ihtiyacım var sanırım (gerçi hepinizin türlü sıkıntıları vardır) beni de alır mısınız aranıza? nereden nasıl başlıcağımı bilemiyorum =(

kızlar merhaba
bende katılmak istiyorum aranıza... yalnız dersaneye gitmiyorum (muhtemelen çoğunuz gitmiyordur) artı nişanlımla birlikte yaşadığım için ev işleri yemek ve de düğün hazırlıkları hepsi bana bakıyor. hepiniden çok motivasyon ve zamana ihtiyacım var sanırım (gerçi hepinizin türlü sıkıntıları vardır) beni de alır mısınız aranıza? nereden nasıl başlıcağımı bilemiyorum =(

hoşgeldiiiin :KK3: allah mutlu etsin :nazar:

sen çalışmalarına nasıl yön vermeyi düşünüyorsun ne var aklında?

hoşgeldiiiin :KK3: allah mutlu etsin :nazar:

sen çalışmalarına nasıl yön vermeyi düşünüyorsun ne var aklında?

çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin.

valla açıkçası dersanesiz olacağına inanmıyorum ama düğün arifesinde kimseye beni dersaneye yollayın diyemem. hazırlık noktasında kafam karışık önce gk gy'yi halledip alanı mı sona bıraksam yoksa bi alandan bi gk gy mi bitirsem bilmiyorum =((

çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin.

valla açıkçası dersanesiz olacağına inanmıyorum ama düğün arifesinde kimseye beni dersaneye yollayın diyemem. hazırlık noktasında kafam karışık önce gk gy'yi halledip alanı mı sona bıraksam yoksa bi alandan bi gk gy mi bitirsem bilmiyorum =((

dershaneyi bu kadar büyütmeyin gözünüzde :KK34:
gördüğüm kadarıyla ben dahil tüm arkadaşlarım başlangıçta gy-gk ağırlık verip yanında alandan 1-2 konu çalışmaya çalışıyor :KK53: bence konuya yazılan mesajları okuyup herkesin fikrinden yola çıkarak kendin için bi gidişat belirleyebilirsin. şimdi sadece benim sana öneride bulunmam doğru olmaz, tüm arkadaşlarımızın nasıl bir yol izlemeye çalıştığını bi gör derim ben :KK34:

dershaneyi bu kadar büyütmeyin gözünüzde :KK34:
gördüğüm kadarıyla ben dahil tüm arkadaşlarım başlangıçta gy-gk ağırlık verip yanında alandan 1-2 konu çalışmaya çalışıyor :KK53: bence konuya yazılan mesajları okuyup herkesin fikrinden yola çıkarak kendin için bi gidişat belirleyebilirsin. şimdi sadece benim sana öneride bulunmam doğru olmaz, tüm arkadaşlarımızın nasıl bir yol izlemeye çalıştığını bi gör derim ben :KK34:

evet tüm sayfalara tek tek bakıcam şimdi. ancak fırsat bulabildim. dersane noktasına gelince... her şeyi daha sistemli yaptığına inanıyorum ben. daha önce hiç bi sınava dersanesiz hazırlanmadım. bunu lütfen burnu büyüklük olarak algılamayın gerçekten öyle. ilk olacak benim için..

ilk sayfadan bu yana tüm mesajları tek tek okudum =)

kaynaklarım:
-eşit ağırlık ve sayısal adaylar için matematik-geometri çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-Türkçe çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-coğrafya çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-anayasa ve vatandaşlık soru bankası (pegem akademi)
-İktisat çözümlü soru bankası (murat)
-tarih konu anlatımlı (murat)
-iktisat/işletme konu anlatımlı (murat)
-makro konu anlatımlı (pegem akademi)
-para,banka ve kredi konu anlatımlı (pegem akademi)
-24 saatte vatandaşlık (ihtiyaç)
-24 saatte tarih (ihtiyaç)
-24 saatte coğrafya (ihtiyaç)
genel olarak pegem akademinin kitaplarını sevdim, murat sinir bozucu olabiliyor :KK53:

2012 kpss için dersaneye gitmiştim fakat o zaman pek hazırlanmadım. muratı alanda tavsiye etmiyorlar çünkü çok hatalı sorusu var özellikle hukukte (hala öyle midir bilmiyorum)
merhaba,
bende niyetliyim bu yıl kpss ye çalışmaya ama eylülde başlamayı düşünyorum. diyarbakırdayım,çok sıcak ve bebeğim küçük şimdi. bahanelerim şu anda bunlar. bakalım. sana başarılar.

merhaba canım sen nasıl bi yöntem izleyeceksin bebeğin olduğundan bilhassa sana sormak istedim?

hoşbuldummm :KK16::KK16: konuyu açmakla çok iyi ettin :21: ben de açıcaktım ama takipleyemem falan diye vazgeçtim :KK34:

eee hani bizim çizelgemiz :KK53:

çizelge istiyom ben :KK34: gk-gy + ingilizce + alan olsun

şimdilik isteklerim bu kadar :KK53::KK53::KK1:

bu arada kitapların güzelmiş :21:kendiminkileri yazayım bende;ben alandan hiç bi şey almadım bunların hepsi gk-gy

ihtiyaç modül set gk-gy

pegem çözümlü soru bankası (mat-geo)

beyaz kalem soru bankası

kariyer mat

7 iklim tarih-coğragya çözümlü soru bankası

ingilizceden de akın dil 3lü seti vardı konu anlatım+sözlük+soru bankası onu aldım..kardeşimden seviyelere göre hikaye kitaplarım var....bide kurgusal sözluk alayım diyom ya bakalım daha çalışmaya baslamadım...

ben ekime kadar gy-gl bitircem sonra alana geçicem:18:.. yani alan kitabını ancak ozaman alıcam :KK31:

merhaba canım =) ingilizce için yardımcı olabilirim istersen. gerek yapamadığın sorular gerekse kafana takılanlar hakkında (gerçi aşağıya benzer bişeyler yazıcam şimdi)

merhaba kızlar,bende varım: )
2014 alandan gireceğim nasipse.
iktisatla başladım.
2 3 dersi bir arada götürmektense ders ders bitirmeyi tercih ettim.
şuan mikrodayım.
iktisatı hızlı bir şekilde bitirip,muhasebeye geçeceğim.
bir yandan da coğrafya ve tarih çalışmaya çalışıyorum: )
ama alan kadar verimli ve yoğun değil.

merhaba canım
iktisata nasıl çalışacaksın?

amin canım inşallah :emir_bebek:

benim dilim yds de iyi bir puan alacak düzeyde değil o yüzden hiç bulaşmayacağım,
zaten yeterince ağır dersler ve dersane varken aynı anda götüremem.
yabancı dil istemeyen kurumlar için uğraşacağım,
ekol hocaya bakayım hemen: )
çok teşekkür ederim :KK16:

merhaba canım. kütahyadaki dersaneler ingilizceyi dahil ederek ders veriyorlar senin dersanede böle bi imkan yok mu?

civcivvvv tarih ses kayıtları buldum ders anlatımı, istersen bana ulaş :KK34:

canım ses kayıtlarından bende faydalanmak isterim eğer halen şansım varsa =)

Kızlar ben alan için ağustosta ders çalışmaya başlayacağım.
İşletmeden gireceğim. Alan için murat yayınları alsam mı ki ?
Genel yetenek ve kültür için çok birşey çalışmayacağım. Sadece tarih tekrar ederim nankör ders çabuk unutuluyor :KK1:
Gy-gk ihtiyaç yayınları yargı yayınları var elimde bunlardan çok memnunum.
Alandan hangi yayınları almalıyım ?

canım merhaba bende işletmeciyim. muratı tavsiye etmiyorlar diye biliyorum (2 sene önce öyleydi) ama şu an muratı kaynak edinmiş arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler. bir de iktisata nasıl çalışacaksın? anlayabiliyor musun?

bende a grubu kadrolara hazırlanmayı çok istiyorum ama bir türlü başaramıyorum kızlar ya. ilk olarak ıktısattan baslım dedı kıtabı elıme alınca soguyorum ozet falan da yok nasıl yapmalı sızce ?

canım bend eiktisatı ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum. bi yöntem geliştirirsen ayrıca yazar mısın?

Ya bi de misafirimiz gelcek biz ikiye kadar uyuduk :KK17:
Bİ hışımla kalktım evi toparladım, bişeyler hazırladım. Allah'tan çaya geldiler sadece :KK53:
Valla evlilik dert yahu :KK1: Öğrenciyken ne güzeldi, sadece ikimiz vardık :KK19:

canım merhaba.
bende nişanlımla aynı evdeyim de akşamları ders olayını nasıl yapıyorsun? nişanlım 7 de eve geliyor sonra yemekti bulaşıktı biraz muhabbetti derken saat oluyor 12 =( siz nasıl oturttunuz sistemi?

selam arkadaşlar bende alandan hazırlanmayı düşünüyorum 2014 e 2013 hüsran oldu:KK43: ama 2014 e sıkı bir şekilde hazırlanıcam.

ama iktisatı bir türlü anlayamıyorum çok sıkıntılıyım iktisatta nasıl çalışmalıyım fikir verebilirseniz çok sevinirim

canım bende iktisattan hiç anlamıyorum. sen nasıl bi çözüm yolu buldun kendine ?

bu başlık aktif sanırım:21: kızlar kpss alana hazırlanırken kurslara dershanelere gidiyormusunuz ? ben işletme lisanstan sınava giricem dershaneye gitmeden kazanabilirmiyiz

merhaba canım bende işletmeciyim. dersanesiz olacağına inanmıyorum aslında ama kitap kokusunun yazdıkları beni biraz gazladı açıkçası. özellikle iktisada nasıl çalışacaksın canım?

arkadaşlar yds 2014te elektronik sınav olacak bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

ben ydsye aktif olarak hazırlanıyorum. elektronik olur mu olmaz mı bilmiyorum yani bu ülkede her şey bi gecede değişebiliyor malum. fakat olması seni korkutmasın çünkü eğer kalemle satırların altını çizmek gibi bi adetin yoksa bu sistem bişeyi değiştirmez.

Merhaba kızlar! Nasılsınız bakalım?

Ben Mikrodan Erdal Ünsal’ın kitabını buldum kitaplığımda (kitaplığın ne kadar düzenli olduğunu siz düşünün) 2007 basım. Dedim bir okuyayım. Terkip hatası diye bir kavram okudum. (4 yılda 6 iktisat dersi aldım bunu duymadım) Aha dedim ne kadar mantıklıymış. Bugün de başka bir şeye bakmak için 2013 sorularını açtım. Bir baktım şıkların birinde terkip hatası var. Bi sevindirik oldum biliyorum ya :KK9: Yorumlara baktığımda herkes Ünsal’a ağır diyordu. Ağır evet özellikle makrosu. Ama demek ki KPSS için çalışmak gerek. Ben ilk 3 bölümünü okudum altını çize çize. İktisatı daha iyi kavramaya başladım sanki.

Hukuk konusunda ise kızlar Dönüşüm Çıkmış Sorular + Murat soru bankası mı alsam yoksa Dönüşüm Çıkmış Sorular + Külliyat mı? Dönüşümü kesin alıcam da diğerine karar veremiyorum.

Hepinize öpücükler :KK54:

dönüşümü hiç düşünmeden al canım bende de var =) diğerleri için bişey diyemem

Kızlar hukuku nasıl çalışmalıyız sizce? İdare, Ceza, Borçlar, Medeni, İcra... Ben hepsine değil de en kolaylarına mı odaklansam acaba diye düşünüyorum. Bi de yazarak mı yoksa okuyup soru çözerek mi nasıl yapılmalı sizce?

Uzun lafın kısası hukuklardan çok korkuyorum:18:
hukuk beni de korkutuyor ama ezber sonuçta. ben şimdi çalışsam unuturum garanti.

Merhaba kızlar. Ben de iktisat mezunuyum. Adliyede memur olarak çalışıyorum ancak bu memurluğa lise kpss ile atandım ve işim inanılmaz yorucu. Okuduğum onca dersin karşılığı bu olmamalı diyerek ben de aranıza katılmaya karar verdim. Ben de kpss ye çalışmak istiyorum ancak henüz hiçbir konuya başlamış değilim. İlk sorum sizce başlasam konuların yetişme imkanı var mı? Yoksa sadece genel kültür genel yeteneğe abanıp normal bi memurluğu mu tercih etmeliyim? İkincisi de hem iş hem kpss birlikte yürür mü? Akşam saat 5 te işten çıkıyorum yemek bulaşık derken saat 7 yi buluyor. Alan yetişir mi ki :KK43: Bi de evliyim tabi onun da sorumlulukları var. Bana kaynak önerirseniz hemen sipariş verip kitaplarımı alıcam. Yardımlarınızı bekliyorum. Hepimize başarılar.
canım allah yardımcın olsun hakikaten zor. akıl vrmek gibi olmasın ama ben senin yerinde olsam b'den hazırlanırdım yani gk gy den. ama hayatımın hiç bi döneminde çok idealist biri olamadım. eğer ben tuttuğumu koparırım diyorsan hiç düşnme alana çalış derim.

kızlar öncelikle 2008den beri ingilizceyle çok içli dışlıyım ve ydsye sınav ingilzcesine hakimim. (hatta yarın sabah sınava giriyorum) bu noktada kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz =)
işletme mezunuyum muhasebe finansmandan yüksek lisans yapıyorum. iktisat özürlü diyebilirim kendim için. bana göre görsel zekası olmayanların iktisatı kıvırması zor. sonuçta her şey grafik. ve bende görsel zeka sıfırın altında. ne olur bilhassa iktisat noktasında yardımlaşalım çünkü herkesin en dert yandığı konulardan biri bu.
soru paylaşımı da olursa burda tüm derslerden çok ama çok sevinirim kendi adıma...
internet bağımlılığı olayı bende de var. 11 senelik kozmetikçiyim saç-cilt bakım uzmanı ve makyözüm. bloguma da zaman ayırmaya çalışıyorum (ve bu çok zaman yiyor) ama kozmetik üstüne yazmak-okumak çok rahatlattığı için bırakamıyorum.
artı yazdığım gibi düğün hazırlıkları evresindeyim. ve işlerini yürütmek zorunda olduğum bi evim,birlikte yaşadığım bi nişanlım var. nasıl yapıcam bilmiyorum. yarın kendime bi program çıkarıp (saat saat) elimdeki kaynakları da sizlerle paylaşmak istiyorum eğer isterseniz. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah...

malesef erken uyuyamama sorunum var ve geldim (bakalım nasıl gidicem sınava... )
evet arkadaşlar elimdeki kaynaklar 2012 kpss hazırlık zamanımdan kalma olmakla birlikte:
yediiklim genel kültür genel yetenek seti (modüler set diye geçiyor) fakat hepsi didik didik çözülmüş :KK43:
yargının iktisat maliyesi
yaklaşımın hukukları
iktisat yüksel bilgili konu konu çıkmış sorular
dönüşüm hukuk (yine didiklenmiş)
cengizhan doğruyol maliye soru bankası (tamamı bitmiş)
ve ihtiyaç hem a hem b seti (nişanlımın verdiği, hiç dokunulmamış)
sizce nasıl elimdeki kaynaklar?
ben çözülmüş kitaptan soru çözemiyorum bir daha... nasıl yapıcam yenilerini mi alıcam :KK30:
kitap kokusu sen baya bi sıkı olduğun için açıklama gereği duyuyorum: işbankasının yazılı ve mülakatını geçtim. ufak bi pürüz çıktı. döneceklerini zannetmiyorum ama dönerlerse (sayfada müjdeli haberi paylaşarak) çalışma arkadaşından misafirliğe terfi edebilirim. bilgine... :KK54:

malesef erken uyuyamama sorunum var ve geldim (bakalım nasıl gidicem sınava... )
evet arkadaşlar elimdeki kaynaklar 2012 kpss hazırlık zamanımdan kalma olmakla birlikte:
yediiklim genel kültür genel yetenek seti (modüler set diye geçiyor) fakat hepsi didik didik çözülmüş :KK43:
yargının iktisat maliyesi
yaklaşımın hukukları
iktisat yüksel bilgili konu konu çıkmış sorular
dönüşüm hukuk (yine didiklenmiş)
cengizhan doğruyol maliye soru bankası (tamamı bitmiş)
ve ihtiyaç hem a hem b seti (nişanlımın verdiği, hiç dokunulmamış)
sizce nasıl elimdeki kaynaklar?
ben çözülmüş kitaptan soru çözemiyorum bir daha... nasıl yapıcam yenilerini mi alıcam :KK30:
kitap kokusu sen baya bi sıkı olduğun için açıklama gereği duyuyorum: işbankasının yazılı ve mülakatını geçtim. ufak bi pürüz çıktı. döneceklerini zannetmiyorum ama dönerlerse (sayfada müjdeli haberi paylaşarak) çalışma arkadaşından misafirliğe terfi edebilirim. bilgine... :KK54:

canım ilgin beni mutlu etti :KK9: umarım iş meselesi olumlu sonuçlanır ama sonuçlanmazsa aramızda devam edersin :KK53:
kitap yeni alman daha kullanışlı olur die düşünüyorum ben de çözülmüş kitabı çözemem o yüzden anlıyorum seni :KK53:

iktisat sıkıntısına gelince ben iktisatçıyım elimden geldiğince yardımcı olurum fakat bildiğim halde anlatabilecek düzeyde oturtamadım o yüzden biraz benim kendi içimde konuları özümsemem gerekir :KK34: yine de yardım etmek için elimden geleni yapmaya hazırım :KK14:

ses kaydı isteyen arkadaşlarım özel mesajla mail adreslerini bana gönderirlerse ulaştırmam daha kolay olur, bu herkes için geçerli :KK34:

murat yayınlarına gelince... ben de pek sevmiyorum ama konu anlatımı olarak kullanıyorum yine de, soru olarak murat yayınlarına bağlı kalmıyorum :KK14: iktisat konu anlatımlısı var bende makro-mikro-para-ulus.iktisat-iktisat tarihi-işletme tüm konuları var ve yardımı dokunuyo "konu anlatımında". sorularını ben de pek sevmiyorum saçmalıyor.. :KK53:

canım merhaba.
bende nişanlımla aynı evdeyim de akşamları ders olayını nasıl yapıyorsun? nişanlım 7 de eve geliyor sonra yemekti bulaşıktı biraz muhabbetti derken saat oluyor 12 =( siz nasıl oturttunuz sistemi?

[/B]

Akşam çalışmıyorum canım genelde. Eşim işteyken çalışabiliyorum ancak :KK8:
Evde olduğu zaman ayrılamıyorum yanından :KK19:
Benim için en ideal zaman sabahları :KK55:

Yarım kalan çalışmalarıma bugün başlayacağım inşallah :KK6:
Hepimize kolay gelsin :KK16::KK16::KK16:

amin tatlım..

ben de yarın başlamayı düşünüyordum ama olmayacak sanırım... İstanbul'da 3 ay kalıyorum zaten 1 ay stajla geçti, ondan öncesi ramazandı... arkadaşlarıma vakit ayıramadım, Çanakkale'ye dönmeme de 2 hafta var. hepsine nasıl yetişeceğim bilmiyorum :KK50:
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :KK50:

artık geceleri falan ayakta durup bi şekilde konu ilerletmem gerekiyor...

X