KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

et et ben de 1. sayfaya da koyayım bari üşeniyordum yapmaya hazır yapmışken kopyalayayım

Evet yardımcı olur herkese de hem
peki şimdi diyelim ben istatistiğe girdim yeterli puan alamadım telekominikasyon için düz memuriyet tercihi yapabiliyorum değil mi? saçma bi soru mu oldu , yani istatistik çözmem tek alanla kısıtlamaz değil mi

Son düzenleme:

yok canım zaten bir yığın puan türü var... bir çok arkadaşımız tüm oturumlara katılacak, tercihini ne şekilde yapacağın sana kalmış bişey ben de alandan iyi puan alamazsam düz memurluğu deneyeceğim

tamam zaten o zamana kadar çok şey öğrenmiş olurum ben
sizlerede sorarım tercih öncesi

tamam zaten o zamana kadar çok şey öğrenmiş olurum ben
sizlerede sorarım tercih öncesi

sor tabi canım
hatta iktisatla ilgili soruların olursa bireysel olarak mesaj ya da mail yoluyla iletişim kurarsan yardımcı olurum, elimden geldiğince (çok iyi bildiğimden değil)
şimdi puan türlerine göre alım yapan kurumları da bir yerden buldum liste halinde 1.sayfaya ekleyeceğim.

ara ara 1. mesajı kontrol edin yeni tablo vs eklemiş olabilirim, sonra vay efendim ben görmedim denilmesin***

olur canım konuşuruz sorarım tabikisi
tamam bakacağım sık sık

olur canım konuşuruz sorarım tabikisi
tamam bakacağım sık sık

yakında puan türlerinin ders ağırlıklarını, testlerin kapsamını vs de tablo olarak hazırlayacağım ama yoğunluğumu hepiniz biliyorsunuz o bakımdan biraz zaman verin bana, herşey olacak ayrıca şu da olsa iyi olur dediğiniz bişey varsa söyleyin 1 yılımızı burada beraber geçireceğiz...

Tamam tatlım aklıma gelenleri söylerim tabiki
Çok teşekkürler baya emek veriyorsun gerçekten

Tamam tatlım aklıma gelenleri söylerim tabiki
Çok teşekkürler baya emek veriyorsun gerçekten

topiğimizdeki tüm arkadaşlarım da umarım düzgün bi şekilde uğrayarak ve çalışarak karşılığını verirler
uğramayanlara laf sokuyorum da uğramadıkları için görmüyorlar tabi

tabi belli ederler, ben gelemeyeceğim zamanlar söylerim mutlaka haberin olur

Kızlar şu an saat 04.00’e yaklaştı. Ve ben Maliye’den Kamu Harcamalarını bitirdim. Tarihten Osmanlımıza geçiyorum inşallah. Çok zor ders çalışmak…Yani lisede bu kadar çalışsaydım herhalde tıp’ı tuttururdum

tebrik ederim canım

hadi bakalım darısı diğer konuların başına

Mustafa Nevzat İlaç Sanayi/ muhasebe. çok eğlenceli herkes, keyifli geçiyor yalnız bende yeni girdiğim ortamlarda biraz donukluk oluyor ondan pek iletişim kuramıyorum ama zamanla aşarım herhalde

Harika bir yerde staj yapıyorsun bence tebrik ederim
Alışırsın zamanla canım normal ama değişik ortam tanımadığın insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…