KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

ben de yazayım kpss sonucunu bekleyen biri olarak:
eğer tarihten kötüyseniz vimeo.com hakandede yazın çıkan videoları izleyin.
şifrelenmiş bir şekilde akılda kalıyor.
adam zaten güzel anlatmış bana hitap etti.

yazın yani bugünlerde 2 şeye bakın derim:

ales + kitap okuma

artık ösym ''ben kitap okuyamıyorum'' bahanesini kabul etmiyor.
paragraflar çok zorluyor
kitap okumazsanız da zamanınızdan olursunuz.
ales tipi sorular geldi bizi en çok zorlayan sorular oldu bu yıl.
bulmaca gibi zaten yazın onlarla başlayabilirsiniz.
eğlenceli ama zorlayıcı olanlar var.

ben de geldim kızlar.bu sene çok kötü puan aldım ne bileyim en azından 78 bile gelir diyordum.anlayacağınız ben de hazırlanacağım 2014'e.

canlar ben de dersaneye gidemiyorum o yüzden a grubu zor hazırlanamam b ye bir de alese kendim hazırlanmaya çalışacağım bana fikir ve tavsiyelerinizle bir yardımcı olun

hayır tabiki hedeflediğin kadroya göre farklı derslerden farklı ağırlıklar ile sorumlu oluyorsun canım

kızlar merhaba
merakla beklediğim sonuçlar

gk gy 65.50 net 75.1 puan getirdi

hukuk 12 net 16 d 16 y

iktisat 13 net 15 d 8 y

maliye 20 net 22 d 8 y

muhasebe 19 net 21 d 8y

ve P49 puanım 75.16 geldi sıralamam 8901

inş ilk kasımdaki guy için şansım olur kızlar dualarınızı eksik etmeyin. eylüldeki vmy sınavına da gireceğim

iktisatı yazarak çalışmanı öneririm canım. özellikle grafikleri tabloları tek tek çizersen ,hatta mümkünse defalarca çiz, daha iyi anlarsın örneğin mikroda piyasalarda bir grafiği anlayarak çizmeye çalışırsan ve bunu başarırsan o konuyu anlarsın kolay kolay da unutmazsın iktisat derslerini yazarak çalışmadı dene canım, pes etme

aramıza hoşgeldin

Günaydın
Dün Coğrafya'ya başladım hala bitmedi Bugün biter umarım

ben de geldim kızlar.bu sene çok kötü puan aldım ne bileyim en azından 78 bile gelir diyordum.anlayacağınız ben de hazırlanacağım 2014'e.

hayırlısı olsun canım sıkma sen canını bu senenin tecrübesiyle 2014 daha iyi olur senin için

aramıza hoşgeldin

teşekkürler canım önerilerin için

canlar ben de dersaneye gidemiyorum o yüzden a grubu zor hazırlanamam b ye bir de alese kendim hazırlanmaya çalışacağım bana fikir ve tavsiyelerinizle bir yardımcı olun

baştan pes etmen kötü olmuş b grubunda bilmediğin konuların üstüne gidip diğerlerinden belirli aralıklarla soru çözerek bilgilerini unutmazsan iyi olur sanırım. tarih unutulmaya yatkın bi derstir onu sürekli tekrar etmen gerekebilir. bir de ezberden çok mantığını anlamaya çalışırsan işin kolaylaşır

hayır tabiki hedeflediğin kadroya göre farklı derslerden farklı ağırlıklar ile sorumlu oluyorsun canım

daha önce de dediğim gibi sadece ağırlıklar değişiyor. örneğin P47 puan türü %10 gy %10gk %10yabancı dil %20hukuk %20iktisat %10maliye %20kamu yönetimi istiyor. 121 tane puan türünün bu şekilde dağılımı var arkadaşlar lütfen ösym nin sitesinden bunlara bir göz atın çalışmalarınızda ona göre bazı derslere biraz daha ağırlık verin kendi hedeflerinize göre sizden ricam birazcık araştırın ezbere hazırlanmayın lütfen kızlar, az-çok fikir sahibi olursak daha kolay olur

canım inşallah gönlünce olur

Türkiye'nin Coğrafi Konumunu bitirdim

tütütütü maşallah tatlım büyük bi zevkle yazıyorum tablomuza

kızlar stajım başladı dün, işteyken telefondan bakıyorum ama ne yazık ki yazı yazarken sorun oluyor nedense cevap yazamıyorum sabah 6da uyandığım için de akşam 10-11 gibi uyuyorum iftar vs derken bilgisayar açamıyorum iş günlerimde biraz ihmal edebilirim sizi ama an be an telefonuma mail düşüyor haberdarım yazdıklarınızdan mutlu oluyorum sizlerin sayfaya uğradığınızı gördükçe yarın iş olmadığından koştum geldim hemen cevap yazayım dedim iş yüzünden hafta içi ders çalışamayacağım daha ilk günden belli oldu bu çünkü ceset gibi oluyorum hafta sonu az da olsa çalışacğım

ders çalışmayan arkadaşlarıma sesleniyorum lütfen çalışamasanız bile bikaç günde bir uğrayıp çalışamıyorum vs diyin, kimseyi çalışmaya zorlayacak değilim (Eylül'e kadar) ama hep beraber bişeyler yapmaya çalışıyoruz.... her fırsatta söylüyorum Eylül'den itibaren sıkı çalışmaya başlayacağız ve o zaman tek tek hepinizden ne yaptığınızı öğrenmek isteyeceğim öyle 1 hafta 10 gün boyunca çalışmadımlar sayfaya uğramamalar olmayacak ona göre hazırlayın kendinizi.
vee hepinize tekrar teşekkür ederiyorum burada olduğunuz için, hoşgeldiniz

Selam kızlar bende 2014 kpss girmeyi planlıyorum.
Fizik mezunuyum ilk seferde atanmak için elimden geldiğince çalışacağım.
Sizler neler yapıyorsunuz?

1.sayfada tabloda gördüğün gibi işte durum arada sırada bakıyorum, stajım başladığı için daha az bakabileceğim artık sen ne yapıyorsun bi başlangıç yaptın mı?

Öncelikle şunu sormalıyım bende A ya gireceğim değil mi ?
Daha başlamadım henüz ev taşıyacağım da ,25 ağustos gibi başlarım sanırım adamakıllı

Öncelikle şunu sormalıyım bende A ya gireceğim değil mi ?
Daha başlamadım henüz ev taşıyacağım da ,25 ağustos gibi başlarım sanırım adamakıllı

canım ona şimdi baktım da, evet kpss a'ya girebiliyorsun. şu şekilde bir yazı buldum:
Merhaba,

fizik lisans mezunu olarak iki şansınız var;

1) Sadece genel yetenek ve genel kültür çözerek üniversite veya genel müdürlüklerde fizikçi adında (memur klasmanında) çalışmak,

2) *Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü'nde çalışmak için genel yetenek ve genel kültürün yanında hukuk ve uluslararası ilişkiler çözmek. Bu A grubu ismindeki kadrolardır. İş sağlığı ve güvenliği uzman yardımcılığı gibi kariyerli meslektir.

*Telekomünikasyon Kurumu'nda Uzman Yardımcısı olarak çalışmak için ise genel yetenek ve genel kültürün yanında istatistik ve yabancı dil çözmeniz gerekmektedir. Yine kariyerli meslektir. B grubundaki ücretin 2 katıdır min maaşınız.

Nacizane fikrim ise kesinlikle bu son yazdığım A grubu kadrolarında şansınızı deneyin.

bizimle mi olacaksın peki? topiğimizde yer alacaksan Eylül'den itibaren biz de doğru düzgün çalışmaya başlayacağız, herkesin yazın işleri var

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, benim kpss ile ilgili hiç bilgim yok biliyormusun sana çok soru sorarım ben kafanı şişircem şimdiden söylim
dilim var biraz çalışsam iyi puan alırım diyorum ama şimdi bu Telekominikasyon için kaç almak gerekiyor min mesela bunu biliyor muyuz?

İstatistik sorularını hangi bölümde çözüyoruz onun içinde klitap falan almam gerekiyor heralde çalışırım gibi geldi

Evet sizinleyim canım

özellikle kendi branşımla ilgili bildiğim her konuda yardımcı olurum canım sorun değil puan olarak hiç belli olmaz çünkü en yüksek kaç puan olacağını ve kaç puan aralığındakilerin oraya atanmak isteyeceğini bilemeyiz ama kpss atanabilmek için min 80-85 almak şart, zorluğu da orada zaten istatistik pazar öğleden sonra oturumunda ve alandaki her ders gibi ayrı bir kitabı vardır diye düşünüyorum pek istatistikle ilgili bilgim yok
sen tüm oturumlara katılacak mısın?

Teşekkür ederimmmmm
Şincik şöle ben formasyon almadım zaten öğretmenlik için gerekli şeylere girmeyeceğim.
Sadece memuriyet için gireceğim sabah oturumu oluyordu o sanırım, istatistik içinde tekrar mı girmem gerekio?

[
cumartesi
sabahöğleden sonra
genel yetenekeğitim bilimleri
genel kültür
yabancı dil

pazar
sabahöğleden sonra
hukukçalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
iktisatekonometri
işletmeistatistik
maliyekamu yönetimi
muhasebeuluslararası ilişkiler

canım oturumlar bu şekilde

Son düzenleme:

Ben bunu kaydedeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…