KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

benim gitmiyor, ilerlemiyor, tam olarak düzen oturtamıyorum ve okul açılmadan da yapamayacağım sanırım

ınsallah bende mufettıs olmak ıstıyorum ve basarıcam Allah'ın ıznıyle

keşke ben de yarimle evli olsam da benim de misafirlerim gelse

kolay gelsin canım

Ya bi de misafirimiz gelcek biz ikiye kadar uyuduk
Bİ hışımla kalktım evi toparladım, bişeyler hazırladım. Allah'tan çaya geldiler sadece
Valla evlilik dert yahu Öğrenciyken ne güzeldi, sadece ikimiz vardık

sevdiceğinle 2'ye kadar uyumuşsun hala şikayet ediyorsun yahu, ayıp ayıp

:124:
Yaşasın
Ben hala çalışmayı düşünmüyorum baksana 2 test çözsem nolurdu Şimdi yoruldum uykum geldi deyip yatarım heralde

bana da çok oluyor öyle, bu konuyu da bi gün 1-2 test öbür gün 1-2 test öyle bitirdim fırsat bulunca çözersin canım

Son düzenleme:
Merhaba :)

Ben de önümüzdeki yıl KPSS sınavına gireceğim, amacım A kadrolar. Şu ana kadar çalışma adına hiçbir şey yapmadım, aslında tam olarak neye çalışmam gerektiği konusunda bir fikrim yok Hedeflediğimiz kurum ya da kadro fark etmeksizin tüm derslerden sorumlu muyuz sınavda? (Tabii ki eğitim bilimleri haricindeki dersler )

canım kadro fark etmiyor sınav aynı sınav sadece puan türleri farklı oluyor o kadar gy-gk ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi tabi bi yandan da ufaktan alana bakabilirsen daha iyi olur o kadar çok ders ve konu var ki bitmiyor yani o yüzden bence bir an önce başla ben 2014 için 2012den falan başlamam gerekirmiş diyorum şu an işin içine girince anladığım kadarıyla sen de 2014sün, gel katıl aramıza başla bir an önce çalışmaya

Verdiğin bilgiler için çok teşekür ederim

Öğrenmem gereken çok şey var ve dediğin gibi artık bir yerden başlamalıyım :)

Şimdiden başarılar diliyorum sana.

Son düzenleme:
Genel kültür-genel yetenek kısmı için kaynak önerin var mı? ÖSS desek yayınlar ve kaynaklar hakkında bir fikrimiz var da, KPSS hazırlık

sürecinde sudan çıkmış balık gibiyim :) Öncelikle gk-gy kısmını halledip daha sonra alan kısmına çalışmaya başlasam daha iyi olacak, zira alan kısmı hayli uzun sürecek

diğer arkadaşlar da kaynaklarını yazdılar önceki sayfalarda canım ama genel olarak ihtiyaç,yargı,pegem, murat kullandıklarımız. mesela benim coğrafyam ihtiyaç, türkçem pegem akademi, tarih murat internetten alma gibi bi şansın varsa eğer pegemin sitesinden ben çok uygun fiyata almıştım daha sonra araştırdığımda diğer yayınevlerinin de kendi sitelerinde daha uygun olduğunu gördüm, hepsiburada tarzındaki internet sitelerinde de bulabilirsin bence bi araştırma yap fiyatlarıyla ilgili ona göre al ama elinde ygs kaynakların varsa kpss kitabı alana kadar onlardan da konuşara göz atabilirsin bir ön bilgi olur konular zaten aynı ama sorular biraz daha farklı

Tekrar teşekkür ederim :) :13:

selam arkadaşlar bende alandan hazırlanmayı düşünüyorum 2014 e 2013 hüsran oldu ama 2014 e sıkı bir şekilde hazırlanıcam.

ama iktisatı bir türlü anlayamıyorum çok sıkıntılıyım iktisatta nasıl çalışmalıyım fikir verebilirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…