- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
valla önümü görmek istiyorum iyi gelirse tam gaz çalışmaya devam kötü gelirse de oturup hesap kitap yapıcam ne yapabilirm diye :)
bu hafta belli olur galiba. çok tin tin çalışıyorumsiz de son durumlar nedir ?
ben aralıkta karar verdim hazırlanmaya orta düzey bir çalışma ile girdim. ve sonuç olarak orta düzey bir şey bekliyorum :) kesinlikle çok iyi bir sene hazırlanmayı gerektiriyor ama. okulda bütün konuları görsekte kpss alan çok farklı
Bugün ben ders çalışamadım
Ramazan'ın son günleri misafir sayım artmaya başladı
keşke ben de yarimle evli olsam da benim de misafirlerim gelse
kolay gelsin canım
Ya bi de misafirimiz gelcek biz ikiye kadar uyuduk
Bİ hışımla kalktım evi toparladım, bişeyler hazırladım. Allah'tan çaya geldiler sadece
Valla evlilik dert yahuÖğrenciyken ne güzeldi, sadece ikimiz vardık
matematik-temel kavramlar bitti
darısı diğer konu ve derslerin başına
:124:
Yaşasın
Ben hala çalışmayı düşünmüyorum baksana2 test çözsem nolurdu Şimdi yoruldum uykum geldi deyip yatarım heralde
Merhaba :)
Ben de önümüzdeki yıl KPSS sınavına gireceğim, amacım A kadrolar. Şu ana kadar çalışma adına hiçbir şey yapmadım, aslında tam olarak neye çalışmam gerektiği konusunda bir fikrim yokHedeflediğimiz kurum ya da kadro fark etmeksizin tüm derslerden sorumlu muyuz sınavda? (Tabii ki eğitim bilimleri haricindeki dersler )
canım kadro fark etmiyor sınav aynı sınavsadece puan türleri farklı oluyor o kadar gy-gk ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi tabi bi yandan da ufaktan alana bakabilirsen daha iyi olur o kadar çok ders ve konu var ki bitmiyor yani o yüzden bence bir an önce başla ben 2014 için 2012den falan başlamam gerekirmiş diyorum şu an işin içine girince anladığım kadarıyla sen de 2014sün, gel katıl aramıza başla bir an önce çalışmaya
Genel kültür-genel yetenek kısmı için kaynak önerin var mı? ÖSS desek yayınlar ve kaynaklar hakkında bir fikrimiz var da, KPSS hazırlık
sürecinde sudan çıkmış balık gibiyim :) Öncelikle gk-gy kısmını halledip daha sonra alan kısmına çalışmaya başlasam daha iyi olacak, zira alan kısmı hayli uzun sürecek
diğer arkadaşlar da kaynaklarını yazdılar önceki sayfalarda canım ama genel olarak ihtiyaç,yargı,pegem, murat kullandıklarımız. mesela benim coğrafyam ihtiyaç, türkçem pegem akademi, tarih muratinternetten alma gibi bi şansın varsa eğer pegemin sitesinden ben çok uygun fiyata almıştım daha sonra araştırdığımda diğer yayınevlerinin de kendi sitelerinde daha uygun olduğunu gördüm, hepsiburada tarzındaki internet sitelerinde de bulabilirsin bence bi araştırma yap fiyatlarıyla ilgili ona göre al ama elinde ygs kaynakların varsa kpss kitabı alana kadar onlardan da konuşara göz atabilirsin bir ön bilgi olur konular zaten aynı ama sorular biraz daha farklı
Günaydın
Dün Coğrafya'ya başladım hala bitmediBugün biter umarım
kız buraya da mı geldin????
hem kitaplar hem kpss maşallah.
hakkında en hayırlısı olsun.