• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 85 ALMISIM ATANIR MIYIM

Îmâm hatip mezunları dhbt sınavında giriyor atanmak için kendi alanlarında,Kur'an kursu öğreticisi,diyanette çalışma için din hizmetleri alan bilgisi testi diye geçer,18 Ekim 2014 diye biliyorum sınavın tarihi,eğer buna girmemişsen atanman düşük olur,çünkü diğer alanlarda ve kurumlarda örneğin bilgisayar işletmeni için seni değil,meslek lisesi mezununu alırlar çünkü kendi alanları.

Kızlar eşim de 90 aldı
düz lise mezunu
sıralaması 2400 civarı

4 sene önce ben atanamamıştım 89 puanla
5000. sıradaydım.
acaba eşimin türkiyenin her hangi bi yerinde şansı olur mu...??
memur hizmetli şoför ne olursa...

Esin olur gibi zeytinagaci.. Yani çok yuksek ihtimal olur.

Kizlar kpss 84 almışım 1milyon 685bin kişi içinden 15.bininciyim. 18 yasindayim ve atanmayi cok istiyorum atanir miyim sizce. Bana cok dua edin memur olursam maddi manevi cok rahatliycam

önlisans mezunuysan eğer,birinci tercihler olmassa ikinci tercihlerde yüksek ihtimal olur

89 puanla atanamayanları duydukça üzülüyorum ben ya valla. Rabbim yardımcımız olsun

benm puanda 86.5 geldi. mat yapamadım çalışmama rağmen 2936 sıralama önlisans bankacılık bölüm

bi arkadasım 78 puanla 11binde, senin sıralamanın daha üstte olması gerekmiyomuydu :S

Puana değil sıralamaya bakacaksınız. 15bininci olmuşsun lise mezunu 15bin memur alınırsa atanırsın. Alınmazsa atanamazsın.

puanın güzel ama lise için yeterli değil malesef.. tabi alımada bağlı.. bekleyip göreceksin..
bilgisayar sertifikan yoksa gidip onu al.. çünkü bazı kadrolar bilgisayar sertifikası şartı istiyorlar..
halk eğitimden alabilirsin.
kasıma sertifikan yetişmez ama en azından 2 3 4 atamada kullanırsın

Back