- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
ayy sağol inşallah ya 30 yaşında hala sınav çalıştı askerde 1 sene boyunca. inşallah emeğinin karşılığını alır..
İlk atama olmasa bile 2. ve 3. olur inşallah.Darısı Kasım'da lisanstan başıma. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy sağol inşallah ya 30 yaşında hala sınav çalıştı askerde 1 sene boyunca. inşallah emeğinin karşılığını alır..
Insallah darisi basinaİlk atama olmasa bile 2. ve 3. olur inşallah.Darısı Kasım'da lisanstan başıma. :)
Yokimam hatip için DHBT sınavına girmedin mi ?
Îmâm hatip mezunları dhbt sınavında giriyor atanmak için kendi alanlarında,Kur'an kursu öğreticisi,diyanette çalışma için din hizmetleri alan bilgisi testi diye geçer,18 Ekim 2014 diye biliyorum sınavın tarihi,eğer buna girmemişsen atanman düşük olur,çünkü diğer alanlarda ve kurumlarda örneğin bilgisayar işletmeni için seni değil,meslek lisesi mezununu alırlar çünkü kendi alanları.
Kızlar eşim de 90 aldı
düz lise mezunu
sıralaması 2400 civarı
4 sene önce ben atanamamıştım 89 puanla
5000. sıradaydım.
acaba eşimin türkiyenin her hangi bi yerinde şansı olur mu...??
memur hizmetli şoför ne olursa...
Bende hic calismadim ve şoktayim
Kizlar kpss 84 almışım 1milyon 685bin kişi içinden 15.bininciyim. 18 yasindayim ve atanmayi cok istiyorum atanir miyim sizce. Bana cok dua edin memur olursam maddi manevi cok rahatliycam
Zor canimLise mezunuyum daha bu sene mezun oldum
Tebrik ederimayy sağol inşallah ya 30 yaşında hala sınav çalıştı askerde 1 sene boyunca. inşallah emeğinin karşılığını alır..
Tesekkur ederimZor canim
89 puanla şoför olarak atandi lise mezunları en son
Tebrik ederim
İlk te olmasa bile 2. De en kotu 3. De olur insallah
bi arkadasım 78 puanla 11binde, senin sıralamanın daha üstte olması gerekmiyomuydu :S