Herkesin sınavı kendine zor kuzum. Sankim senin gene kahve, çay içip rahatlama zamanın gelmişKeşke benim içinde puan sıralaması alınsa.mülakat olmasa
Şuan öğretmenlik sınavına girmeyi daha çok isterdim
Hazırla. İstersen motive olacaksa bizimlede paylaşabilirsin harika olur1 nisan için bir aylık bir ajanda hazırlıycam. İnşallah o hayalim oluyyyyy.
Evet optik de dalgalar gibi namıssız ve uzundurEvet evet herkes isterse günlük isterse haftalık planını paylaşsın yazınca gaza geliriz hedefin ne kadarı tamamlandı onları da yazarız missBen dün yazdığım hedefleri tamamladım sıra bugündee. Bugün optiğe devam, herhalde bu hafta optiği bitirirsem yeter artar ya çok uzun. Haftalık planımı yazıcam bu sefer.
Bu hafta optik bitmiş sindirilmiş olacak
Biyoloji 2 tane sistem bitmiş olacak
Coğrafya 2 konu bitecek
Eğitim denemesi
Öabt denemesi yapabilirsem yapıcam
Ya ben dinamiği assslaaa yapamıyorum tam diyorum okeydir yaaa anladık işte mal değiliz sonra bakıyorum hiç anlamamışımEvet optik de dalgalar gibi namıssız ve uzundur.
Bende iş güç enerjiden videoları şimcik bitirmek üzereyim. Güzel soruları kenara çekiyorum deftere not edicem ardından sorularını hatim edicem. Bugünlük hedefim bu benimde.
Senin dediğin gibi vip fizik baktım ama herkesin anlayabileceği şekilde anlatıyor o açıdan bana katacağı bişey göremedim ama tek bi konuya baktım belki başka konuları iyi anlatıyordur o yüzden ara sıra bakarım sağol. Evet barış ı sevdim bazı soru tiplerini güzel çözüyor zaten benimde konudan çok soruya ihtiyacım olduğundan güzel.Ya ben dinamiği assslaaa yapamıyorum tam diyorum okeydir yaaa anladık işte mal değiliz sonra bakıyorum hiç anlamamışıme her şeyde de dinamik var Sen barıştan mı dinledin senin temelin vardır gerçi vip fizikten bi dinleyip bakayım yine yapamazsam seni rahatsız etme keyyfff
Aynen barıştan dinleyen çoğu kişi anlıyorum ama soru çözmede işe yaramıyo flan demişti umut hoca biraz bilene anlatıyo gibi ben dinamikte berbatım bana mala anlatır gibi anlatması lazımSenin dediğin gibi vip fizik baktım ama herkesin anlayabileceği şekilde anlatıyor o açıdan bana katacağı bişey göremedim ama tek bi konuya baktım belki başka konuları iyi anlatıyordur o yüzden ara sıra bakarım sağol. Evet barış ı sevdim bazı soru tiplerini güzel çözüyor zaten benimde konudan çok soruya ihtiyacım olduğundan güzel.
Fiziğin geneli öyle ya o kadar haklısın ki. Bazen diyorum yatay geçiş yapacak bunu mu buldun. Yatay geçerek hayatımıda yatay olarak kaydırmış oldum .
İstediğin zaman yazabilirsin cınımm ne rahatsızlığı
Kesinlkle hatta hepsine göz atmalısın bence ne kadar çeşit o kadar iyi aslnda bana da öyle lazım da önce öğrenmem lazımbarış ı sevdim bazı soru tiplerini güzel çözüyor zaten benimde konudan çok soruya ihtiyacım olduğundan güzel
Kendine hakaret etme lütfen.Aynen barıştan dinleyen çoğu kişi anlıyorum ama soru çözmede işe yaramıyo flan demişti umut hoca biraz bilene anlatıyo gibi ben dinamikte berbatım bana mala anlatır gibi anlatması lazımvipfizikten denerim artıkın olmadı daha sık görüşürüz
Zamanı gelince vay bee nerdeeen nereye diye göstermek istiyorum gaza gelirsem böyleKendine hakaret etme lütfen.
Mükemmelsin bence de bu duyguyu yaşamak çok güzel.Zamanı gelince vay bee nerdeeen nereye diye göstermek istiyorum gaza gelirsem böyle
Hadi inşallah. Sen de kafanı güzelce dağıt hemen başla çalışmaya aksatma bak gözümüz üstündeeMükemmelsin bence de bu duyguyu yaşamak çok güzel.
Tamam kendimi topluyorum. Enerji enjekte edicem kendime.Hadi inşallah. Sen de kafanı güzelce dağıt hemen başla çalışmaya aksatma bak gözümüz üstündee
Sen benden daha çok hakimsin fizik videolarına valla senmi benim sorularımı bilemedimAynen barıştan dinleyen çoğu kişi anlıyorum ama soru çözmede işe yaramıyo flan demişti umut hoca biraz bilene anlatıyo gibi ben dinamikte berbatım bana mala anlatır gibi anlatması lazımvipfizikten denerim artıkın olmadı daha sık görüşürüz
Oldu hocam tamamdır göz atarımKesinlkle hatta hepsine göz atmalısın bence ne kadar çeşit o kadar iyi aslnda bana da öyle lazım da önce öğrenmem lazım
Sen fenci olduğuna eminmisin bence içine fizik kaçmışBu arada bende ne varbizim alancılar başımızın etini yedi fizik, biyoloji ve kimya öabt leri de çözmelisiniz diye, çok sorumuz sizin çıkmışlar gibiymiş bizdekiler de sizde çıkıyomuş hatta istersen sen de fen öabt nin çıkmışlarını al en azından ösym en güvenilir kaynak döndürüp dolaştırıp bi iki değiştirip soruyomuş.
Henüz fizikte epey eksiğim olduğundan analiz yapamadım ama yapanlar ortak çok soru var diyo işine yarar belki benim pointi de arttırırsın hem
Eki Görüntüle 2813146
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?