İş güç enerji sorularına bakıyordum. Bebem delirdi sütümde bitti sütlü püsküt, muhallebi, yoğurt ne denediysem yemedi onunla baya bir delirdik. Şimdi hala deliriyoruz gözleri kırmızı uykusu var uyumuyooorKızlar kızlar neler yaptınız?
Sen fenci olduğuna eminmisin bence içine fizik kaçmış.
Bu arada evet öabt pegem e çok benziyor bende bakmıştım. Ama dediğin gibi fencilerin çıkmış sorularına bakmadım baksam iyi olur sözel özrümü nasıl kapatırım yoksam. Ha bide göbek bitişikliği durumumuzdan ötürü bakmam lazım yoksa maazallah ikimizde aynı düşük puanı alarız
Varya hiçbiri itiraf etmez ama fizikçilerinde kanayan yarası fiziktirBiz fencilerin kanayan yarası fizik olduğundan öyleyiz yapabilsek bu kadar araştırmayız öyle düşün ayrıca göbüş bağına katılıyorum
İşin zor. Bende biraz çalıştım. Şimdi yatağa girdim.İş güç enerji sorularına bakıyordum. Bebem delirdi sütümde bitti sütlü püsküt, muhallebi, yoğurt ne denediysem yemedi onunla baya bir delirdik. Şimdi hala deliriyoruz gözleri kırmızı uykusu var uyumuyooor. Sen neler yaptın? Nasıl gidiyor?
Söze bayıldım. Umut yok desenize.Bu Şehrazat masalları kadar hikayemsi ama bir o kadar gerçektir, eğer konuyu anladım diyorsanız anlamamışsınızdır''. O yüzden ben fiziği anlıyorum diyen fizikçiye şöyle bir bakar gülümser geçerim.
Harikasın canım maşallah maşallahHayırlı sabahlar kızlar gece ders çalışmaya kalktım biraz çalıştım işte ...ben tekrarlarimi ağırlık verdiğim için yavaş ilerliyorum ama olsun mesela 1 geometri konusunu 2 günde bitirsemde olur benim için onun yanında bir çok dersi tekrar edip bir kısmını çalışıyorum çünkü...bu arada geometri çalışmalarım iyi gidiyor çıkmış sorulara baktığımda çok kolay bir şekilde çözdüğümu gördüm şükür olsun ... Üçgende alan konumun yarısını calsimistim dün bugün konuyu bitirsem kafi ...onun haricinde dışarı çıkacağım işlerim var bu yüzden derse geç başlayacağım ..zaten gece sözel tekrarlarimi yapmıştım ....o kısmı hallettik bugünlük en azından herkese iyi çalışmalar :)
Ahahha çok hak verdim o kitaba, ücretli yaparken bi öğrencim gelip hocam ben feni hiç seevmiyom yaaa demişti ben de amaaan boş ver ben de sevmiyorum demiştim ve yalan değildiVarya hiçbiri itiraf etmez ama fizikçilerinde kanayan yarası fiziktir. Hatta Kuantum fiziği kitabının önsözünde şu yazar ''Bu Şehrazat masalları kadar hikayemsi ama bir o kadar gerçektir, eğer konuyu anladım diyorsanız anlamamışsınızdır''. O yüzden ben fiziği anlıyorum diyen fizikçiye şöyle bir bakar gülümser geçerim.
Sıkma canını yea bizde bilmiyoruz işte
Çok sevindim canım.Bu arada hastaneden yeni geldim çok şükür temiz çıktı her şey yolunda sayılır sevincimi paylaşayım dedim
Fizik iş güç enerji sorularına bakıyorum biraz yavaşladım bazı soru tiplerinin çözümlerini bulurken. Bir sonraki atışlar konusunada bir yandan el atmaya başladım. Tamam canım olursa öyle videolar paylaşalım evet iyi olur.Çıkmış matematik soruları günlük az miktarda olsada çözmeye devam ediyorum kızlar ... biraz dinlenip 20 soru matematik tekrar amaçlı soru çözüp sonra üçgende alana devam ederim büyük ihtimal sizlerin nasıl gidiyor bu arada kızlar motivasyonumu kaybederim diye korkuyorum motive edici videolar biliyorsanız atabilirmisiniz
Böyle dürüstler lazım işteAhahha çok hak verdim o kitaba, ücretli yaparken bi öğrencim gelip hocam ben feni hiç seevmiyom yaaa demişti ben de amaaan boş ver ben de sevmiyorum demiştim ve yalan değildi
Kolay gelsin bulursam atarım ya hepimiz gaza geliriz şööööleeeÇıkmış matematik soruları günlük az miktarda olsada çözmeye devam ediyorum kızlar ... biraz dinlenip 20 soru matematik tekrar amaçlı soru çözüp sonra üçgende alana devam ederim büyük ihtimal sizlerin nasıl gidiyor bu arada kızlar motivasyonumu kaybederim diye korkuyorum motive edici videolar biliyorsanız atabilirmisiniz
Ben 78 kiloyu gördüğümden beri tartıya çıkmıyorum. Yarın düzenli bir program ve diyet listesi uyguluycam tabi kendimce.ucukgenclik benimde kilo vermem gerek bu arada aylardır 66-65 arasına sıkıştım kaldım diyet tarzı yapamıyorum yalan yok sabah kahvaltisini eşimle bolcana yaptım akşam yemeği yemicem bakalım kilo gidecekmi giderse söylerim
Olsun canım. Önemli olan konunu bitirmen. Her şey çok güzel olacak. O okuldayken daha rahat çalışırsın hem canım.Selam kızlar bugünkü programımı tamamlamış bulunmaktayım elhamdülillah üçgende alan bitti bu arada... Yarınki konum üçgende açı kenar bağıntılari ( son üçgenler konusu) 2 günde bitirsem yeter ..yanında yine sözel tekrarlarim ve matematik soru çozmelerin olur ama kızımı anaokuluna götürmeye başlayacağım daha az ders çalışabilirim bu yüzden nasıl olacak bilmiyorum
BendeSelam kızlar bugünkü programımı tamamlamış bulunmaktayım elhamdülillah üçgende alan bitti bu arada... Yarınki konum üçgende açı kenar bağıntılari ( son üçgenler konusu) 2 günde bitirsem yeter ..yanında yine sözel tekrarlarim ve matematik soru çozmelerin olur ama kızımı anaokuluna götürmeye başlayacağım daha az ders çalışabilirim bu yüzden nasıl olacak bilmiyorum