KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Dün biraz moralim bozuldu. Sanırım onun etkisi beni biraz sarstı. Size de negatif elektrik vermek istemiyorum. Bu bir yılda 12'den fazla kilo aldım. Ona da canım sıkılıyor. Ailemin arada yaptığı saçmalıklarda beni yiyip bitiriyor. O yüzden karmaşık duygulardan ben kurtulmalıyım ki her şey düzelsin benim için diye dua ediyorum.
Dııııtt yannış mantık.Ailenin saçma davranışlarının senin mesleğini elinden almasına buna izin verme sakııın. Ben gene böyle durumlarda tam üzüleceğim, düşüneceğim zaman sevdiğim dersin başına oturup unutmaya çalıştım. Evet ne güzel söyledin bak bu duygulardan kurtulmalıyım diye işte bunu kendine sen yapıyorsun bu yüzden gene kendi elinden tutacak olanda sensin.
Ayrıca hep mükemmel enerjide olmayacaksın böyle moralin bozulacak buda normal. Önemli olan bu bozuk moral durumunu uzun tutmamaya çalışmak çünkü sen uzun tuttukça vaktinden çalarsın.

Hayırlı sabahlar kızlar dün akşam yazamadım çünkü gorumceme gittik Eve geldim beni bir alerji tuttu hapsir tiksir kadın gözler kıpkırmızı aksin bu şartlar altında zorla üçgende benzerlik konusunu şükür bitirdim ..şimdide kahvaltı yaptık ailecek çocuklarla ilgilendim şimdi bebeğimi uyutuyorum ardından ders çalışmaya geçeceğim ama ne çalışsam bilmiyorum . . geometri yeni konsuuna
üçgende alana girişş yapar sözel derslerle devam ederim galiba ..bu arada üçgende benzerlik konusu içime sinmedi ama zaten ben içime sinmeyen konuları tekrar başka hocalardan dinleyip üstünden geçmeyi planlıyorum bu üçgende benzerlik konusunuda köşeme not alayım o yüzden ... öpüyorum kızlar ..bırakmak yok umutsuzluk yok
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Grip, alerji filan dışında başka bir şey olmasın aman dikkat.
Bende dinamik bitirdim. İş-Güç-Enerji ye bakacağım.

2 senedir boşladim pek çalismiyorum ama hiç de calismiyor degilim az da olsa her sene mutlaka çalisiyorum. Bu sene olmazsa seneye hazirlik olur evet . Emeklerimizin karsiligini aldigimiz bir yil olsun insallah hepimiz için 👌
İnşallah canım inşallah

Yaa sen bensin 😂 ben de gk kısmını hiç işaretlemediğim için puanım hesaplanmadı😂 bu sene de 73 aldım ama açıkçası şimdiye kadar pek çalışmamıştım inşallah bu yıl hepimizin yılı olur 😍
Yok artık :oha:. Branşlarımızda benziyor 😄. O zaman bu yıl ikimiz 80 alırsak şaşmam. 73 den 80 olur be ya 😂. Bak kız sen al bende alırım çünkü birimiz alınca diğeride aynı puanı alıyor demek ki. Sakın bırakma benide yakarsın 😂😂.

Yok artık :oha:. Branşlarımızda benziyor 😄. O zaman bu yıl ikimiz 80 alırsak şaşmam. 73 den 80 olur be ya 😂. Bak kız sen al bende alırım çünkü birimiz alınca diğeride aynı puanı alıyor demek ki. Sakın bırakma benide yakarsın 😂😂.
Yaa ben 81 ile atanamadim moral bozmak gibi olmasin da 😕 ne guzel size 80 yetiyor galiba

Hiçbirimizin torpili yok ama yakınen biliyorum torpilsiz atanılıyor.

Evet dediğin gibiydim bende ruhen inanmadım ama sürekli çalıştım. Bu yüzden üst üste düşük puanlar aldım, dediğin gibi nasıl olsa giremem torpilliler var dedim kafamda kazanamamayı artık hedef yapmıştım haliyle hedefime her yıl isabetli bir şekilde ulaştım.

Sonra evlendim hemen bebeğim oldu ama bırakmadım karnımda bebeğimle girdik 2020 kpss ye 9 aylık hamile olarak girdim 😄. 2 ay bebiş için yüklenmiştim 65 den 73 e çıktı bin şükür.

Bu süreçte ne mi öğrendim asla BIRAKILMAMALIYMIŞ çünkü her yıl diğer yıla temel oluyor ve kalpten inanmak gerekiyor. O yüzden kalpten inan ve bırakma ve yeni başlıyorsun unutma.

Kendine güven gelmesi için hep mesleğim olmalı, başkasına muhtaç olmayayım diye hayal et bilmiyorum ben böyle düşününce motive oluyorum Kendimi atandığım okula kalem etek, stiletto ayakkabılarla, fönlü saçlarımla, elimde ders notlarımla,beni bekleyen genç beyinlere gözlerim dolu dolu atandığım okula bakarak hayal ediyorum. Bunlar benim için büyük motive kaynağı.

Evet o dediğin sayıştay denetçisi olma konusundada her şeyin hayırlısı. Sen şansını dene sonra eğer olmazsa bak SONRA OLMAZSA diyorum. O zaman başka bir şeyin yoluna bakarsın.
Torpil olayı KPSS puanı önemli değil, sen belgeni ver birkaç şey ayarla ben seni sokacam diyen adamdan sonra umudum bitti. Sınavda da sınav başladıktan yarım saat sonra içeri alınan öğrenciler oldu ve ben önceki sınavda 1 dakika bile dolmamıştı kapıya geldim zaman doldu diye yüzüme kapanan kapılar oldu. Bunları yaşayan biri olarak torpile inanıyorum. Ama benim bir torpil avantajım yok.
Ben pes etmiyorum ve etmicemde sadece canım sıkkın. En büyük hayalim derece yapıp kendimden övünebileceğim bir yerde yayınlanan belgemi görebilmek. Bu da beni motive ediyor. 😊
Seni şık giyimli kendinden emin bir şekilde diğer arkadaşlarına kendini tanıttığını okulun yönetim kurulunda olduğunu hayal ettim. Bence bu senin için ve bebeğin için çok güzel bir adım olacak. Ben sana güveniyorum.

Umarım her şey düzelir ama şu bi gerçek ne kadar takarsan o kadar ortaya çıkıyo bu sıkıntılar. Kilo konusunda çok haklısın ben de hayatımda görmediğim kilolar gördüm hayatm boyunca hep zayıftım asla kilo alamazdım 1 kilo bile şok sebebiydi ama nası olduysa 8-9 kilo aldım çok berbat bi hismiş sporlar onlar bunlar biraz verdim ama hep aklımdaydı en son amaaaan dedim saldım sadece azck yememi azalttm baktım kilo veriyorum takmayınca biraz üstüne düşsen veriliyomuş gerçekten.

Vermesen de mühim değil o sınavdan başarıyla çıltığını bi düşün oldu bu iş dediğini düşün her şeyin bittiğini düşün o saatten sonra elinden ne kurtulabilir de bana ya o özgüven her şeyi değiştirir❤
Dün ailemle konuştum zaten. Evde tek başına kilo verilmiyor dedim. Ben saman yerken siz künefe yerseniz gözümün önünde ben nasıl yemeden durucam dedim. Saman namı diğer yulaf 😂
Aslında eskiden direncim vardı. Şimdi ne olduysa her sorunda yemeğe saldırıyorum. Bunu da çözücem ama.
Dııııtt yannış mantık.Ailenin saçma davranışlarının senin mesleğini elinden almasına buna izin verme sakııın. Ben gene böyle durumlarda tam üzüleceğim, düşüneceğim zaman sevdiğim dersin başına oturup unutmaya çalıştım. Evet ne güzel söyledin bak bu duygulardan kurtulmalıyım diye işte bunu kendine sen yapıyorsun bu yüzden gene kendi elinden tutacak olanda sensin.
Ayrıca hep mükemmel enerjide olmayacaksın böyle moralin bozulacak buda normal. Önemli olan bu bozuk moral durumunu uzun tutmamaya çalışmak çünkü sen uzun tuttukça vaktinden çalarsın.
Doğru diyorsun. Bazı olayların içinde benim oluşum olduğu için sanırım birazda benim yüzümden hatalar oldu. Galiba vicdanım rahatsız. Bu da beni etkiliyor, nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Karışık ve karmaşık duygular içindeyim ama başarıcaz. Bende o sınava 60 kilo ile gidicem ve sınavda her soruyu doğru çözücem.

Yaa ben 81 ile atanamadim moral bozmak gibi olmasin da 😕 ne guzel size 80 yetiyor galiba
Yetecek inşallah. Önceden yüksektide şu sıralar düşük hayırlısı olsun. Sana kaç gerekiyor canım 85 filan mı yoksa dahamı yüksek

Ben pes etmiyorum ve etmicemde sadece canım sıkkın. En büyük hayalim derece yapıp kendimden övünebileceğim bir yerde yayınlanan belgemi görebilmek. Bu da beni motive ediyor. 😊
😊👍🏻 İşte bu 👏🏻
Seni şık giyimli kendinden emin bir şekilde diğer arkadaşlarına kendini tanıttığını okulun yönetim kurulunda olduğunu hayal ettim. Bence bu senin için ve bebeğin için çok güzel bir adım olacak. Ben sana güveniyorum.
Yaa çok teşekkür ederim ☺ ❤

Aynen canim 85 gerek bir ara 87 idi dustu biraz, insallah yine yukselmez.
Benim eş olacak 86 ile atandı torpilsiz.(Kendisi yüksek ihtimal şizofren). Bu yüzden o yaptıysa herkes yapar diye düşünüyorum size bize motive olsun diye örnek verdim. Birde dediğin gibi puanlar düşüyor, sen yeter ki pes etme bir gün o hedef gerçekleşecek inşallah

Benim eş olacak 86 ile atandı torpilsiz.(Kendisi yüksek ihtimal şizofren). Bu yüzden o yaptıysa herkes yapar diye düşünüyorum size bize motive olsun diye örnek verdim. Birde dediğin gibi puanlar düşüyor, sen yeter ki pes etme bir gün o hedef gerçekleşecek inşallah
Pes etmiyorum canim ama çalisma hizim ve istegim düsük, günluķ calismalari buraya yazayim biraz motive olur sizinle ilerlerim ,etrafimda calisan hiç yok .

Pes etmiyorum canim ama çalisma hizim ve istegim düsük, günluķ calismalari buraya yazayim biraz motive olur sizinle ilerlerim ,etrafimda calisan hiç yok .
Sen takıl bize, önce otur en çok çıkan yerleri yaz bi kağıda önüne as o konuları bitirdikçe tik atarsın güvenin gelir. Sonra kabataslak kalan zamanda ne kadar ne bitirmen gerek onu yaz rastgele yazabilirsin. Sonra haftalık ve günlük plan. Günlük hedeflerini buraya yazarsan daha çok gaza gelirsin belki. Ben inanıyorum sana sen de kendine inan. Koş yürü ya da sürün yeter ki ilerle❤

Sen takıl bize, önce otur en çok çıkan yerleri yaz bi kağıda önüne as o konuları bitirdikçe tik atarsın güvenin gelir. Sonra kabataslak kalan zamanda ne kadar ne bitirmen gerek onu yaz rastgele yazabilirsin. Sonra haftalık ve günlük plan. Günlük hedeflerini buraya yazarsan daha çok gaza gelirsin belki. Ben inanıyorum sana sen de kendine inan. Koş yürü ya da sürün yeter ki ilerle❤
Ay çok tesekkur ederim yarin baslayayim o halde . Gunluk yazarsam motive olurum bitirmek icin azim gelir 😊 aslinda programim var ama uymuyorum yeni bir program cikayim

X