- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Bu arada üniversite planlıyorumArkadaşlar merhaba kpss için ne yapmak lazım hiç başlamadım üniversite fln bu sene liseyi açıktan bitiyor hatta bu dönem bna bu konu ile ilgili bilgi verir misiniz acaba
Bugün şook şekilde geç uyandım şaşırtıcı ama güzeldi şimdi yani
Ayrıca kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim lu mübarek günde dualarımıza eriştirsin inşallahEveeet bugün yapılacaklar sağ baştan sayıyoruum
1-Fizik manyetizma bitecek
2-Kimya denemesi çözülecek
3-Eğitim denemesi çözülecek
4-Biyoloji bitki fizyolojisine giriş
Gazamız mübarek olsun a dostlar
Harika gidiyorsun canım1 bitti 2 bitti, bir de biyoloji denemesi çözdüm onun analizini yapıcam sonra 3-4 kalıyo hayırlısı bakalım yetişecek mi
Sizler ne alemdesiniz siz de yazınn
Duymaktan nefret ettiğim ama aşırı haklı olduklarını farkettiğim bi söz söylemek zorunda hissettim kendimi şu an, çok üzgünüm ama "Bunlar daha iyi günlerin"Harika gidiyorsun canım
Ben hala bişey yapmadım veletle uğraşıyorum. Sendromları bitmiyor. Hadi dedik ilk 2 ay dünyaya geldiğinin farkında değil. 3.ay sendromu dedik yok 4.ay sendromu, 5.ay bilmem nesi diye kılıf uydura uydura gidiyoruz bakalım hayırlısı her ay saatlerce mızırdamayı başarıyor. Bu kadar ağlayacak ne var yahu
Ahhahh çok iyimiş yaaAy kızlar sizin bebişleriniz benim kedim. O uyanıkken beni bir saniye uyutmuyor. Uyanmazsam direk halıyı patisiyle kaldırıp yere şat diye uyanana kadar vurduruyor. Üstüme çıkıp bıyığını suratıma sürtüyor. Kalk ben acıktım der gibi. Utanmasa tokat atacak partisiyle.
Görmen lazım kalkana kadar yapmadığı kalmıyor. Bazen yanıma yatıp patisiyle ittiriyor. Sanki kalk burada ben yatıcam der gibi.Ahhahh çok iyimiş yaa
Sağol canım çok moral oldu buDuymaktan nefret ettiğim ama aşırı haklı olduklarını farkettiğim bi söz söylemek zorunda hissettim kendimi şu an, çok üzgünüm ama "Bunlar daha iyi günlerin"ya da şöyle söyleyim "Kötü günler geride kaldı, şimdi sırada daha kötüleri var" gerçekten 2 yaş dediler yook yook 3 yaş var ya 3 yaaaş oooooyh beni bitirdi oooyhhh nasıl bi inat nasıl ciyaklamalar sesin son raddesi pik noktası keşifleri
Şuna bak sen ya evet aynı bizim bebeler gibiymişAy kızlar sizin bebişleriniz benim kedim. O uyanıkken beni bir saniye uyutmuyor. Uyanmazsam direk halıyı patisiyle kaldırıp yere şat diye uyanana kadar vurduruyor. Üstüme çıkıp bıyığını suratıma sürtüyor. Kalk ben acıktım der gibi. Utanmasa tokat atacak partisiyle.
Benim kızlar uyumadı bir ortam sakinlessin çalışmaya baslicam inşallah kızlar bakalım yazmasam uyuyakalmisim dur çalışmamisimdir :)
Maşallah sana lotuscumSelam kızlar saat 7:30 çalışmaya başladım üçgende benzerlik çalışıyorum dün yorgunluktan uyudum bugün bu yüzden çok çalışmam lazım zamanım oldukça calisicam inslalah.. herkese verimli günler :)
Yok yok benim ki küçük şeytan dün gece uyumiyim diye elinden geleni yaptı.Şuna bak sen ya evet aynı bizim bebeler gibiymiş
Kaç yaşında bilmiyorum yazdıysanda unutmuş olabilirim kusura bakma. Ama büyüyüp yetişkin bir pisicik olunca rahatlarsın inşallahYok yok benim ki küçük şeytan dün gece uyumiyim diye elinden geleni yaptı.
Negzel işte fırsattan istifade devamAnnemin temizlik işi de yalan oldu.
Bakalım bugün türkçeyi bitirebilecek miyim?