KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Programıma uydum şimdilik ama
en önemlisi uyumadann once üçgende benzerlik konusunu bitirmeliyim ..şimdi çok uykum geldi yatarak coğrafya tekrar için dinlicem sonra kalkıp full ev işleri yemek vs devam ancak gece müsait olurum artık

B Bonibonlukek senin gireceğin sınav şuan için iki yılda bir olan diye biliyorum. İlk başta gy_gk başlamalısınız. Üniversite okumayı planlıyorsanız önce ona hazırlanmanız lazım. Ona çalışırken zaten kendinizi hazırlamaya başlamış olacaksınız.

1 bitti 2 bitti, bir de biyoloji denemesi çözdüm onun analizini yapıcam sonra 3-4 kalıyo hayırlısı bakalım yetişecek mi

Sizler ne alemdesiniz siz de yazınn

1 bitti 2 bitti, bir de biyoloji denemesi çözdüm onun analizini yapıcam sonra 3-4 kalıyo hayırlısı bakalım yetişecek mi

Sizler ne alemdesiniz siz de yazınn
Harika gidiyorsun canım

Ben hala bişey yapmadım veletle uğraşıyorum. Sendromları bitmiyor. Hadi dedik ilk 2 ay dünyaya geldiğinin farkında değil. 3.ay sendromu dedik yok 4.ay sendromu, 5.ay bilmem nesi diye kılıf uydura uydura gidiyoruz bakalım hayırlısı her ay saatlerce mızırdamayı başarıyor. Bu kadar ağlayacak ne var yahu

Duymaktan nefret ettiğim ama aşırı haklı olduklarını farkettiğim bi söz söylemek zorunda hissettim kendimi şu an, çok üzgünüm ama "Bunlar daha iyi günlerin" ya da şöyle söyleyim "Kötü günler geride kaldı, şimdi sırada daha kötüleri var" gerçekten 2 yaş dediler yook yook 3 yaş var ya 3 yaaaş oooooyh beni bitirdi oooyhhh nasıl bi inat nasıl ciyaklamalar sesin son raddesi pik noktası keşifleri

Ay kızlar sizin bebişleriniz benim kedim. O uyanıkken beni bir saniye uyutmuyor. Uyanmazsam direk halıyı patisiyle kaldırıp yere şat diye uyanana kadar vurduruyor. Üstüme çıkıp bıyığını suratıma sürtüyor. Kalk ben acıktım der gibi. Utanmasa tokat atacak partisiyle.

Benim kızlar uyumadı bir ortam sakinlessin çalışmaya baslicam inşallah kızlar bakalım yazmasam uyuyakalmisim dur çalışmamisimdir :)

Ahhahh çok iyimiş yaa

Sağol canım çok moral oldu bu
Yapcak bişey yok bebeyle birlikte ağlıcaz o zaman. Zalımsın bebem Zalımsın

Şuna bak sen ya evet aynı bizim bebeler gibiymiş

Selam kızlar saat 7:30 çalışmaya başladım üçgende benzerlik çalışıyorum dün yorgunluktan uyudum bugün bu yüzden çok çalışmam lazım zamanım oldukça calisicam inslalah.. herkese verimli günler :)

Maşallah sana lotuscum
Bende bebişle uğraşıyorum dün çözdüğüm hareket testlere devam edeceğim inşallah

Yok yok benim ki küçük şeytan dün gece uyumiyim diye elinden geleni yaptı.
Kaç yaşında bilmiyorum yazdıysanda unutmuş olabilirim kusura bakma. Ama büyüyüp yetişkin bir pisicik olunca rahatlarsın inşallah . Yoksa çocuk her yaşta çocuk bunun hayvanıda aynı demekki yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…