KPSS 2020 Lisans 90+ Çalışma Arkadaşları (Geç Kalmış Sayılmayız 💪🏻)

Merhaba, ben de bugün itibariyle çalışmaya başladım. Yediiklimin konu anlatımlı kitaplarını aldım. Sadece lisansa gireceğim. Cografyadan başladım gözümü korkutmamak için. Matematiğim berbat durumda bu arada. İnşallah başaracağız kızlar. İnanıyorum ben.

Ben karar verdim çalışmaya sende zorla kendini ve başla

Ben de öyle sadece gk-gy gireceğim, ama tarih ve coğrafya korkutuyo benim de gözümü heeep beraber hallederiz hepsini ben de inanıyorum matematik sorularına da bakarız

Ben de öyle sadece gk-gy gireceğim, ama tarih ve coğrafya korkutuyo benim de gözümü heeep beraber hallederiz hepsini ben de inanıyorum matematik sorularına da bakarız
Konu çalışıp çözdüğüm coğrafya sorularında her 20de 4-5 yanlışım çıkıyor. Tarih zaten engin bir deniz gibi. Matematik bende sıfır olduğu için en baştan aptala anlatır gibi anlatan hocalar bulmam lazım youtubedan. bakalım artik. Bu sene bu kpss hallolacak başka yolu yok.

Ahah ay estağfurullah kız kendime deme öyle coğrafyaya hangi kitaptan çalışıyorsun?? Bayram merali övdüler övdüler diye aldım ama sanki çok yetersiz gibi ya emin de olamıyorum kpss adına doğru düzgün bişeyler de bilmiyorum ilk defa girecem

Yediiklimin setini aldım ondan çalışıyorum canım.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bende geç olsa da KPSS'ye hazırlanmaya karar verdim. 5 gün çalışıyorum öğretmen olarak özelde. Hem çalışıp hem ders çalışmak zorunda olmak zorlayabilir gibi geliyor ama başarabilirim umarım.

Merhaba kızlar. Kimseden ses çıkmıyor ama ben kendimi gaza getirmek için yazayım istedim. Tarihte I. Dünya Savaşı Dönemi'ne ulaşmış bulunuyorum. Aynı zamanda her gün bir saat coğrafya tekrarı ve yarım saat coğrafya soru çözümü yapıyorum unutmamak için. Birkaç güne tarihi bitirip sevgili kabusum matematiğe geçmeyi planlıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, emeklerimiz karşılık bulsun inşallah.

Rabbim hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah şuan bir güvenlik soruşturmasındayım ben de inşallah hayırlısı sonuçlanır hepinizeee kolay gelsin

Arkadaşlar ben sayısalcıyım. Türkçe ve matematiği genel olarak yapabiliyorum konulara hakimim yani. Coğrafyayı engin eraydından dinliyorum ve çok şükür anlıyorum. Fakat tarih gözümü korkutuyor, vatandaşlık hakkında hiç bilgim yok. Nasıl önerilerde bulunursunuz bana :)

Şu tarihe ben de care bulamadim hemen unutuyorum..
Bu arada matematikte de 20 25 net icin ne önerirsiniz bi turlu cikamiyorum orta seviyedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…