- 25 Temmuz 2013
- 12.792
- 52.299
-
- Konu Sahibi deligibideli
Ben karar verdim çalışmaya sende zorla kendini ve başlaCanım ben 15-20 günlük bir ara verdim 28inde bitecek bu ara umarımama aynısını ben de yaşadım başlarda oturup deli gibi çalışabiliyordum. Şimdilerde ise çalışmak için önce kendimi ikna etmem gerekiyor
Ben de öyle sadece gk-gy gireceğim, ama tarih ve coğrafya korkutuyo benim de gözümüMerhaba, ben de bugün itibariyle çalışmaya başladım. Yediiklimin konu anlatımlı kitaplarını aldım. Sadece lisansa gireceğim. Cografyadan başladım gözümü korkutmamak için. Matematiğim berbat durumda bu arada. İnşallah başaracağız kızlar. İnanıyorum ben.
Başlayacam başlayacam da şu 28ini bı geçireyim sonra tekrar çok hızlı bir başlangıç yapacam hem de inşallah aminBen karar verdim çalışmaya sende zorla kendini ve başla
Olabilir aslında kızlar da tamam derseKızlar vatsap grubu mu kursak
Konu çalışıp çözdüğüm coğrafya sorularında her 20de 4-5 yanlışım çıkıyor. Tarih zaten engin bir deniz gibi. Matematik bende sıfır olduğu için en baştan aptala anlatır gibi anlatan hocalar bulmam lazım youtubedan.Ben de öyle sadece gk-gy gireceğim, ama tarih ve coğrafya korkutuyo benim de gözümüheeep beraber hallederiz hepsini ben de inanıyorum matematik sorularına da bakarız
Konu çalışıp çözdüğüm coğrafya sorularında her 20de 4-5 yanlışım çıkıyor. Tarih zaten engin bir deniz gibi. Matematik bende sıfır olduğu için en baştan aptala anlatır gibi anlatan hocalar bulmam lazım youtubedan.bakalım artik. Bu sene bu kpss hallolacak başka yolu yok.
Yediiklimin setini aldım ondan çalışıyorum canım.Ahah ay estağfurullah kız kendime deme öylecoğrafyaya hangi kitaptan çalışıyorsun?? Bayram merali övdüler övdüler diye aldım ama sanki çok yetersiz gibi ya emin de olamıyorum kpss adına doğru düzgün bişeyler de bilmiyorum ilk defa girecem
Konu anlatımları güzel mi onun??Yediiklimin setini aldım ondan çalışıyorum canım.
Yani coğrafyadan başladım, iyi gibi geldi bana. Youtubedan da bakıyorum her konudan sonra, aynı şeyler. Pekiştirme oluyor. Türkiye'nin iklimi ve bitki örtüsü bitti, hadi bakalım.Konu anlatımları güzel mi onun??
Tamamdır teşekkür ederimYani coğrafyadan başladım, iyi gibi geldi bana. Youtubedan da bakıyorum her konudan sonra, aynı şeyler. Pekiştirme oluyor. Türkiye'nin iklimi ve bitki örtüsü bitti, hadi bakalım.
Şu tarihe ben de care bulamadim hemen unutuyorum..Arkadaşlar ben sayısalcıyım. Türkçe ve matematiği genel olarak yapabiliyorum konulara hakimim yani. Coğrafyayı engin eraydından dinliyorum ve çok şükür anlıyorum. Fakat tarih gözümü korkutuyor, vatandaşlık hakkında hiç bilgim yok. Nasıl önerilerde bulunursunuz bana :)