KPSS 2020 Lisans 90+ Çalışma Arkadaşları (Geç Kalmış Sayılmayız 💪🏻)

Şu tarihe ben de care bulamadim hemen unutuyorum..
Bu arada matematikte de 20 25 net icin ne önerirsiniz bi turlu cikamiyorum :KK43: orta seviyedeyim
Tarihi çalışırken de anlayamıyorum tarih çalışmak yoruyor açıkçası beni :KK43:
Canım matematiğim iyi dedim ama kaç net yaparım ben de bilmiyorum konuları bitirmedim henüz ama sayısal temelim olduğu için biraz yatkınım matematiğe. Bunun dışında eğer konuları bitirdiyseniz konu testi değil de deneme gibi karma matematik çözmenin daha yararlı olacağını düşünüyorum. Çünkü konu testi olunca ne sorusu olduğunu hemen anlayıp çözüme ordan gidiyoruz ama sınavda böyle olmucak tabiki o yüzden karma test çözmek daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Tarihi çalışırken de anlayamıyorum tarih çalışmak yoruyor açıkçası beni :KK43:
Canım matematiğim iyi dedim ama kaç net yaparım ben de bilmiyorum konuları bitirmedim henüz ama sayısal temelim olduğu için biraz yatkınım matematiğe. Bunun dışında eğer konuları bitirdiyseniz konu testi değil de deneme gibi karma matematik çözmenin daha yararlı olacağını düşünüyorum. Çünkü konu testi olunca ne sorusu olduğunu hemen anlayıp çözüme ordan gidiyoruz ama sınavda böyle olmucak tabiki o yüzden karma test çözmek daha yararlı olur diye düşünüyorum.
tarih beni de çok yoruyor hele unuttuğum için çok isteksizlik oluyor ve uzun süre ders çalışmadığım günler oluyor.ne yapacağımı bilmiyorum çok canım sıkılıyor

X