- 17 Nisan 2019
- 73
- 94
-
- Konu Sahibi deligibideli
bencede ben daha baslamadim daha oncede hic girmedim ne yapacagimi bilmiyorum kisaca arkadasim
Sadece lisans icinse erken baslamis bile olursunuz size tavsiyem tarihi mustafa celal özyıldızın videolarindan, ramazan yetginin de video ders notundan calışın. Coğrafyayı bayram meralden izleyip engin eraydından genel tekrarlara bakın hemen bitiyoe zaten coğrafya. Matematik icin ilyas güneş (matematiginiz kötüyse defter notu alın iyiyse sadece soru bankası alın) Türkçe ve vatandaşlığı da gene isem yayinciliktan izleyin derim
Birazcık temeliniz varsa lisans çabuk bitiyor.Ben 2 ayda neredeyse %80ini bitirdim. Alan ve eğitim bilimlerinde sıraBaşlamak için ben de çokça kaynak aradım bulup buluşturdum şimdilik, çokça ortak kitaplarımız da var gerçi ama şu elimdekileri gözden çıkardığımda ben de eksik olanları da alıp güzelce toparlamayı düşünüyorumumarım dediğiniz gibi olur ve yetiştiririz
İlyas güneşin soru bankasını beğenmedim 3. Seviyede ki testleri zor oluyor ve aşırı mantık gerektiriyorSadece lisans icinse erken baslamis bile olursunuz size tavsiyem tarihi mustafa celal özyıldızın videolarindan, ramazan yetginin de video ders notundan calışın. Coğrafyayı bayram meralden izleyip engin eraydından genel tekrarlara bakın hemen bitiyoe zaten coğrafya. Matematik icin ilyas güneş (matematiginiz kötüyse defter notu alın iyiyse sadece soru bankası alın) Türkçe ve vatandaşlığı da gene isem yayinciliktan izleyin derim
Zaten soru bankasını tavsiye etmiyorum. Gereksiz zor ve videoda anlatmadıklarını bile soruyor. Ama matematik denemeleri güzel.İlyas güneşin soru bankasını beğenmedim 3. Seviyede ki testleri zor oluyor ve aşırı mantık gerektiriyor
Ben yanılıp aldım bide 2019 yılında almıştım. 2020 kitabında yenilikler yapılmıştır diye almıştım. İnanır mısın yanlış sorular bile düzeltilmemiş sadece kapak değişmiş resmenZaten soru bankasını tavsiye etmiyorum. Gereksiz zor ve videoda anlatmadıklarını bile soruyor. Ama matematik denemeleri güzel.
Ben de hata yapıp yaprak testlerini aldım. Sorular da cok fazla hatalar var. Ama gecen sene denemelerini almıştım,tamamı çözümlü. Benim Hocam yayınları genel olarak çok zor,sırf duyulmuş ve videoları güzel diye tercih ediliyor. Ve cok fazla hatalı sorusu var. Yediiklim,pegem daha iyi. Denemelerimi oradan alacağım artıkBen yanılıp aldım bide 2019 yılında almıştım. 2020 kitabında yenilikler yapılmıştır diye almıştım. İnanır mısın yanlış sorular bile düzeltilmemiş sadece kapak değişmiş resmen
Benim deneme diye kastettigim onlardı. İlyas Güneş'in matematik fasikülleri var tamamı çözümlü biraz zor ama gene de güzelŞu sıralar matematix fasikülleri duyuyorum nasıldır acaba
Zor sa seviyesi ileriki zamanlarda alayım o zaman. Şuan takılmadan soru çözebilecek seviyede değilim. :/ çalışmalar nasıl gidiyor bu arada?Benim deneme diye kastettigim onlardı. İlyas Güneş'in matematik fasikülleri var tamamı çözümlü biraz zor ama gene de güzel
Allah yardımcınız olsun, alan ve eğitim bilimleri sabır istiyor gerçekten. İnşallahBirazcık temeliniz varsa lisans çabuk bitiyor.Ben 2 ayda neredeyse %80ini bitirdim. Alan ve eğitim bilimlerinde sıra
Bende bugunden itibaren çalışmaya başlayacam hadi hayırlısı
Teşekkür ederimAyy hayırlısı olsun inşallah, ama yaparız yaparız bizbize güvenim tam kolaylıklar diliyoruum
Kaç saat ders basimdasiniz kızlar . Ben önceden ders çalışmaktan zevk alırdım şimdi başına oturmakta zorlanıyorum.