eşim kendi başına 90 aldı (aldı da noldu, atama yok)Arkadaşlar ben lise mezunuyum bi yandan ya açıktan havacılık okuyorum ve bu sene ıyıce kafama koydum kpss için çok çalışıp kimseye ağız eğmeden atanmak istiyorum o yüzden de çok seçici davranmam lazım .
Sizden ricam Bakırköyde kpss dalında ıyı eğitim sağlayan dershane hangisidir .Lütfen yardımcı olun
benim niyetim şöyle;
kpss lise düzeyinde girip tercih yapmıcam aldığım puanla önlisan bitirip o şekilde tercih yapmak istiyorum
Böyle bir durum olabilirmiş
Zeytinnn kocan cok iyi puan almis neler yapti nasil hazirlandi anlatirmisin bize?bende bu sene lisanstan gircegimeşim kendi başına 90 aldı (aldı da noldu, atama yok)
hem de liseden mezun olalı 11 sene olmuştu.
kısacası o temeli yokken yaptıysa sen de yapabilirsin.
yediiklim ve ihtiyaç yayınlarıyla çalıştı.
dersane için fikir veremeyeceğim. istanbulda değilim..
benim niyetim şöyle;
kpss lise düzeyinde girip tercih yapmıcam aldığım puanla önlisan bitirip o şekilde tercih yapmak istiyorum
benim niyetim şöyle;
amin inşallah başarılı oluruzEger varsa boyle birsey mantikli..
Bende hazirlaniyorum ama evden onlisans olarak..
Birsuru kaynak arastirdim yavastan basladim matematik ve tarihten...
Hakkimizda hayirlisii olsun algimiz acik olsun insallah
Hangi kaynaklari aldiniz?ışık 35 : bencede en mantıklısı dediğin gibi cok ayrıntılı karar vermem lazım artık ücretini önemsemiyorum 95 hedefim inşallahda başarıcam yapanların benden ne fazlası var cok test çözmem lazım
Zeytinnn kocan cok iyi puan almis neler yapti nasil hazirlandi anlatirmisin bize?bende bu sene lisanstan gircegim