KPSS 2016 lise düzeyinde 90+ hedefleyenler lütfen yardım ıstıyorum

benim niyetim şöyle;
kpss lise düzeyinde girip tercih yapmıcam aldığım puanla önlisan bitirip o şekilde tercih yapmak istiyorum
Böyle bir durum olabilirmiş
Önlisans dan mezun olunca kpss onlisans geçerli olur ama ben öyle biliyorum.
Önlisans dan ne zaman mezun oluyorsun.

valla bilimiyorum dedıgım gıbı o konuyu arastırıcam sızede yalnış bilgi vermek istemiyorum yarın yazarım size

bilmiyorum bende tam bi dershaneye gittim dediki lise düzeyinden gir eger 90+ alamazsan tercıh yapma bi sonraki sene önlisans mezunu olucagım için onun üzerinden tercih yaparsın dedı

Lise düzeyinden girersen ilgili kadrolara atanırsın. Ancak memur olduktan sonra ön lisans diplomanı verirsin ve kadro boşluğu yoksa ünvanını alamazsın ama maaş farkını alabilirsin.

Yani lise düzeyinde sınava girdiğin puanla önlisans programında tercih yapamassın.

bilmiyorum bende tam bi dershaneye gittim dediki lise düzeyinden gir eger 90+ alamazsan tercıh yapma bi sonraki sene önlisans mezunu olucagım için onun üzerinden tercih yaparsın dedı

Cok sacma sonucta lise duzeyinden atanmak zor olsada sinavi onlisans ve lisansa gore kolay o zaman herkes oyle yapsin. Ama şöyle bi durum vardi bildiğim kadarıyla onlisans 2.sinifa gctiysen durumunu mezun degilde okuyor gösteriysn basvuru yaparken onlisans duzeyinden giriyosn o zaman okul bitince onlisanstan tercih yapiosn onu iyice arastr bi

aldı da keşke atanabilseydi :KK70:
önce konu çalıştı konu sonu testi çözdü - ardından yaprak test çözdü
sonra bütün konuları bitirince soru bankasına geçti.
sınava 2 ay kala da her yayının deneme sınavlarını çözüyodu gün içinde kendine sınav ortamı yaratıp.
bi de son 1 ay bi dersaneye gidip dışarıdan deneme sınavlarına girdi.
sözelciydi tarihte falan pek zorlanmamış hep ezber yaptı.
matematik konusunda da önce "matematik sıfır" kitabından çalıştı.
sonra youtube dan matematik dersi anlatan hocaları izledi :)

böyle yaptı işte tolincim.

ben de lisans kpss ye 2011 yılında girdim dersaneye gitmemiştim ben de. kendim çalıştım ihtiyaç ın yayınlarından. yedi iklimden de test çözmüştüm. atanmıştım ilk girişimde :KK66: darısı başına canımm :)
cok tesekkür ederimmm canımmm:KK200: o zaman illa dersaneye gitmeye gerek yok kendımız evde de halledebılırız:KK51:

n. Ama şöyle bi durum vardi bildiğim kadarıyla onlisans 2.sinifa gctiysen durumunu mezun degilde okuyor gösteriysn basvuru yaparken onlisans duzeyinden giriyosn o zaman okul bitince onlisanstan tercih yapiosn onu iyice arastr
dediğin gibi yapıcam yarın dershane araştırmasına gidicem sorucam orda belkide ben yalnış anlamışda olabilirim yada adam benı cekmek içinde söylemiş olabilir

tik kitabını oner
öylemi ben ona bi bakıyım alt yapım sıfır :KK43: ama özgüvenime sorsanız 99 alırım diyor napcam bilmiyorum ama tek seçenek çalışmak 3 yıllık evliyım eşım acıktan lise yazdırdım bende bişeyler yapmak için savaşıyorum hayatla ne maaş yetiyo nede istekreimiz bitiyor neyse rabbim herkesin gönlüne göre versin bende rahat bir gelecek yaşamak için doğal olarak herkezin isteğide bu ve bir bebek dünyaya getirdiğimde onun geleceği için bu savaşı vermem lazım rabbim utandırmasın kimseyi...

öylemi ben ona bi bakıyım alt yapım sıfır :KK43: ama özgüvenime sorsanız 99 alırım diyor napcam bilmiyorum ama tek seçenek çalışmak 3 yıllık evliyım eşım acıktan lise yazdırdım bende bişeyler yapmak için savaşıyorum hayatla ne maaş yetiyo nede istekreimiz bitiyor neyse rabbim herkesin gönlüne göre versin bende rahat bir gelecek yaşamak için doğal olarak herkezin isteğide bu ve bir bebek dünyaya getirdiğimde onun geleceği için bu savaşı vermem lazım rabbim utandırmasın kimseyi...
ozguven en onemlı şey zaten matematik için o kitapla başlayabılırsın tarıh vatandaslık ve cografya içinde isem yayınlarının youtube da videoları var onları ızleyebılırsın canım:KK51:

ozguven en onemlı şey zaten matematik için o kitapla başlayabılırsın tarıh vatandaslık ve cografya içinde isem yayınlarının youtube da videoları var onları ızleyebılırsın canım:KK51:
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için ama şu varki dershaneye gitmeden olucağını sanmıyorum psikolojik olarak evde sıfırdan çalışma ortamı yaratamam bi başlangıç olması lazım sonrası zaten allah izin verirse gelir

Karekök yayınları matematik 0 çok teşekkürler siparişini vericem isem yayınlarını da duymustum o da tamam onuda alırım bidaha ki ay

arkadaslar bırsey daha sorucam sızlere sefakoy özel eylül akademi var dışardan bait biryer görünüyo konuştum telde 1400 dedilerv sonra arkads lise değil lisans anlamıştır 1600 dediler fiyatı eğitim den çok bahsedilmedi bilemedim evime çok yakın diye olabılır mı dıyede dusundum ama tabıkı bakırkoydekıler daha mantıklı en onemlı yol degıl egıtım dedım kendımce

modüler set dediğin bütün dersleri içeren 6 yada 7 tane kitapdan olusan paket var bunlardan bahsedıyosun herhalde dogru dısıplin olarak mantıklı

Komsum gecen sene ihtiyac akademiye gitti eylulde bi basladi haftada 3 gun olan dersaneye hergun gitti dersanenin kutuphanesine kapadi kendini..
Oda yeni evli cocuk yok ve cok calisti temmuzda girdi ve puan 81 ile 1700 lu siralara yerlesti Kadro sayisi 4 bin küsür oldugu aciklandi atandi yani sinif ogretmeni kendisi..

X