Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önlisans dan mezun olunca kpss onlisans geçerli olur ama ben öyle biliyorum.benim niyetim şöyle;
kpss lise düzeyinde girip tercih yapmıcam aldığım puanla önlisan bitirip o şekilde tercih yapmak istiyorum
Böyle bir durum olabilirmiş
bilmiyorum bende tam bi dershaneye gittim dediki lise düzeyinden gir eger 90+ alamazsan tercıh yapma bi sonraki sene önlisans mezunu olucagım için onun üzerinden tercih yaparsın dedı
bilmiyorum bende tam bi dershaneye gittim dediki lise düzeyinden gir eger 90+ alamazsan tercıh yapma bi sonraki sene önlisans mezunu olucagım için onun üzerinden tercih yaparsın dedı
cok tesekkür ederimmm canımmm o zaman illa dersaneye gitmeye gerek yok kendımız evde de halledebılırızaldı da keşke atanabilseydi
önce konu çalıştı konu sonu testi çözdü - ardından yaprak test çözdü
sonra bütün konuları bitirince soru bankasına geçti.
sınava 2 ay kala da her yayının deneme sınavlarını çözüyodu gün içinde kendine sınav ortamı yaratıp.
bi de son 1 ay bi dersaneye gidip dışarıdan deneme sınavlarına girdi.
sözelciydi tarihte falan pek zorlanmamış hep ezber yaptı.
matematik konusunda da önce "matematik sıfır" kitabından çalıştı.
sonra youtube dan matematik dersi anlatan hocaları izledi :)
böyle yaptı işte tolincim.
ben de lisans kpss ye 2011 yılında girdim dersaneye gitmemiştim ben de. kendim çalıştım ihtiyaç ın yayınlarından. yedi iklimden de test çözmüştüm. atanmıştım ilk girişimde darısı başına canımm :)
antremanlarla matematik kitabını oneriyolar yenı başlayanlaramatematik sıfır kimin yayını benımde hıc bılgım yok 10 seneyı gectı mezun olalı
dediğin gibi yapıcam yarın dershane araştırmasına gidicem sorucam orda belkide ben yalnış anlamışda olabilirim yada adam benı cekmek içinde söylemiş olabilirn. Ama şöyle bi durum vardi bildiğim kadarıyla onlisans 2.sinifa gctiysen durumunu mezun degilde okuyor gösteriysn basvuru yaparken onlisans duzeyinden giriyosn o zaman okul bitince onlisanstan tercih yapiosn onu iyice arastr
öylemi ben ona bi bakıyım alt yapım sıfır ama özgüvenime sorsanız 99 alırım diyor napcam bilmiyorum ama tek seçenek çalışmak 3 yıllık evliyım eşım acıktan lise yazdırdım bende bişeyler yapmak için savaşıyorum hayatla ne maaş yetiyo nede istekreimiz bitiyor neyse rabbim herkesin gönlüne göre versin bende rahat bir gelecek yaşamak için doğal olarak herkezin isteğide bu ve bir bebek dünyaya getirdiğimde onun geleceği için bu savaşı vermem lazım rabbim utandırmasın kimseyi...tik kitabını oner
ozguven en onemlı şey zaten matematik için o kitapla başlayabılırsın tarıh vatandaslık ve cografya içinde isem yayınlarının youtube da videoları var onları ızleyebılırsın canımöylemi ben ona bi bakıyım alt yapım sıfır ama özgüvenime sorsanız 99 alırım diyor napcam bilmiyorum ama tek seçenek çalışmak 3 yıllık evliyım eşım acıktan lise yazdırdım bende bişeyler yapmak için savaşıyorum hayatla ne maaş yetiyo nede istekreimiz bitiyor neyse rabbim herkesin gönlüne göre versin bende rahat bir gelecek yaşamak için doğal olarak herkezin isteğide bu ve bir bebek dünyaya getirdiğimde onun geleceği için bu savaşı vermem lazım rabbim utandırmasın kimseyi...
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için ama şu varki dershaneye gitmeden olucağını sanmıyorum psikolojik olarak evde sıfırdan çalışma ortamı yaratamam bi başlangıç olması lazım sonrası zaten allah izin verirse gelirozguven en onemlı şey zaten matematik için o kitapla başlayabılırsın tarıh vatandaslık ve cografya içinde isem yayınlarının youtube da videoları var onları ızleyebılırsın canım
şuanda yediiklim kpss soru bankası ve konu anlatımlı başlangıç olarak iki tane kitap aldım
antremanlarla matematik kitabını oneriyolar yenı başlayanlara
Evet ben aldim hatta dun elime ulasti.. Guzel gercektende yalin bi dili var..