KPSS 2016 lise düzeyinde 90+ hedefleyenler lütfen yardım ıstıyorum

Komsum gecen sene ihtiyac akademiye gitti eylulde bi basladi haftada 3 gun olan dersaneye hergun gitti dersanenin kutuphanesine kapadi kendini..
Oda yeni evli cocuk yok ve cok calisti temmuzda girdi ve puan 81 ile 1700 lu siralara yerlesti Kadro sayisi 4 bin küsür oldugu aciklandi atandi yani sinif ogretmeni kendisi.
benim böyle şansım yok çünkü çalışıyorum cumartesi ve pazar günü gidebilirim ancak hafta içi evde çalışabilirim

bunu mu aldınız cok secenek var ve cok yayın kafam karısmasını ıstemıyorum

Evet evet bunu aldim bu set 1 2 3 4 kitaptan oluşuyor.. Ben ilk once 1 ile 2 aldim ..
Kitap sizinle konusur gibi anlatiyor gercekten guzel..
Ilk ikisi bitince cozumlu soru bankasinida cok tavsiye ettiler.. Gunde 100 soru cozduk mu gelsin puanlar.. Ama evvela temel otursun..

tamam ozaman bende bundan sıparısını verıyım zaten bana kalsa butun yayınların kıtaplarını verıcem her ay bır kıtap alsam yeterlı olur dershan takvıyesıyle :))))

Ufak bi tecrübe size; dersaneye gitseniz bile matematik hocasi iyi degilse hicbirsey anlamiyorsunuz..
Dersaneye gittim ben zamaninda yanimdaki kiz tikir tikir cozerken ben hocaya anlamsiz bakiyordum ..
Sonra onunda önceden bu seti bitirdigini ogrendim ve aklima koymustum daha o zamandan..Araya baska engeller cikti ertelemistim kpssyi 2016 kismet insallah

zaten allah ızın verırse yarın dershanelerde matematık ve edebıyat öğretmenlerı cok önemli onun uzerınde durucam ve dedığiniz seriyıde alıcam kı en azından bır deneyım yasamıssınız bunu belırtmenız de cok samımı cok guzel bende geriden gıdp hevesım kırılmasın :))

zaten allah ızın verırse yarın dershanelerde matematık ve edebıyat öğretmenlerı cok önemli onun uzerınde durucam ve dedığiniz seriyıde alıcam kı en azından bır deneyım yasamıssınız bunu belırtmenız de cok samımı cok guzel bende geriden gıdp hevesım kırılmasın :))

Ve Youtube dan Şenol hocayi mutlaka izleyin :KK66:

Bu arada yas kac?

Şenol hoca pekı oda tamam yaşım kasımda 30 olucak

Bende 12 gun sonra 30 olacagim insallah :)

Aklima geldikce yaziyorum Tarihten de Sacidr Tanritanir ile netlerini kesinlikle yukseltirsin .. Evvela moduler seti bitir sonra bu hocayi izle dinle tarihi yasiyor anlatirken..

Arkadaşlar ben lise mezunuyum bi yandan ya açıktan havacılık okuyorum ve bu sene ıyıce kafama koydum kpss için çok çalışıp kimseye ağız eğmeden atanmak istiyorum o yüzden de çok seçici davranmam lazım .
Sizden ricam Bakırköyde kpss dalında ıyı eğitim sağlayan dershane hangisidir .Lütfen yardımcı olun

liseden neden girip duruyorsunuz ki, açıktan okuyun iki senelik, ben liseden girdğimde çok yüksek puanlar aldığım halde atanamadım,zaten çok çok az memur alıyorlar, adam 93lerle hizmetli oluyor, önlisans okudum iki senelik atandım gene, lise ise boş uğraş

X