KPSS 2014'e hazırlık :)

Medulla

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
7
0
16
Ankara
Arkadaşlar 2 yılda bir yapılan KPSS için 2 yılım var fakat dershane arıyorum Ankara'da. Dershane önerebilir misiniz ? Kafamda Sınav Akademi var.

Neden şimdiden 2014 ü düşünüyorsun ki? sınava daha var.mezun değilsen ayrı tabiki de.ben gitmeddim dersaneye evde yaparım diye istediğim gibi de çalışmıyorum ama hala zamana güveniyorum :/ velhasıl dersane kitap kaynak hep tartışılırya bunlara takılmayan öne geçiyor işte.biz o mu bu mu diye karar vermeye çalışırken oturupta calışan ohoo nerelere gelmiş :)))

Arkadaşlar 2 yılda bir yapılan KPSS için 2 yılım var fakat dershane arıyorum Ankara'da. Dershane önerebilir misiniz ? Kafamda Sınav Akademi var.
konur sokaktakı sınav akademıye gıdıyorum bbu sene ve cok memnun kaldım.bılhassa tarıhte nevzat hoca tek kelımeyle dahidir cografyadada önder hoca keza oyle.hocalar ılgılıdır ve kendı sınıfın dısındada ıstedıgın sınıfta ıstedıgın hocanın dersıne ve ıstedıgın kadar katılabılıyorsun bu cok guzel.ayrıca rehberlıkcımız murat hocada adeta kantıne kadar pesımızden gelıp bızlerı aydınlatır son gelısmelerı falan anlatır guzeldır yanı.gk gy kaynakları super ama egıtım kaynakları cok kotu begenmedım onuda soyleyeyım

Kaynakları zaten yine ben temin ederim o sıkıntı olmaz ama hakkaten güzel bir dershane olmalı sonuna kadar öğrenciyle ilgili sınavlar olsun eğitim olsun. Kaynak kolay gider alırım sorun değil :) Bu sene temel oluşturup seneye soru çözümü ve eksikleri gidermek için uğraşma istiyorum. Pegem akademi ile konuştum güzel geldi fakat araştırınca internette kafamda soru işaretleri oluştu o yüzden birde buradan sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…