Doğuma Hazırlık Kozyatağı Central Hospital’de doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim de doğumhanede yerleri temizleyecek görevli çekmişti. Gerçekten şaka gibi güzel fotoğraflar olmuştu. Çok daha doğal :)

Birşey daha sormak istiyorum babayı doğuma alıyorlar mı biliyor musunuz?
Merhaba, ben 2019 Eylül'de vajinal doğum yaptığımda, doğuma çok yaklaşınca eşimi dogumhaneye almışlardı, tabi bu pandemiden onceydi. Fotoğrafları da sagolsun bir hemşire çekmişti. Ben genel olarak memnun kalmıştım. Ama kusur ararsak tabi ki buluruz

Merhaba Yaz-ruzgari doğumunuz gerçekleşti mi? Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır Müsait zamanınızda deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Merhaba hanımlar, son zamanlarda kozyatağı central hospitalde doğum yapan var mı acaba? Bazı merak ettiğim şeyler var da…
Merhaba ben 2013 ve 2017 de doğum yaptım. Dr. Bülent Kars dışarıda muayene hanesi var. Hem doktorumdan hemde hastaneden çok memnun kaldım.

C cubuk merhaba ne yaşadınız anlatır mısınız?
Fiyat olarak cok yuksek bir yer o fiyata istediğiniz ilgiyi göremiyorsunuz bebeğim sarılık oldu düzenli olarak 1 hafta gitmek zorunda kaldık cocuk doktoru bebeği odasında muayene ettıkten sonra cıplakken alın diğer odada giydirin dıyor o kadar tahammülü yok düşünün, doğum yaptığım sırada hemşirelerin suratı 5 karış azarlar pozisyondalar gercekten cok pişman olduk bir daha asla

Ben iki doğumda da cok memnun kaldım. Doktorlarından hemşiresine ebesine kadar. Niye çile çektiniz ki?
Merhaba bende o hastaneye gidiyorum ve şeker yüklemesi yaptıracağım o hastanede yaptırdınız mı acaba

Merhaba, doktorunuz kimdi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…