Pijama aldı o daha kullanışlı oldugu icin gecelik ayaklara dolanıyor cok ben de hamileyim ben de pijama önden düğmeli tercih ettim hastane aşırı sıcaktı onu da göz önünde bulundurun yandık odada biz :) kadın askılıyla duruyordu odada.Doktorunuzla konusmanız lazm doktorunz kim ne tiip anestezi alacaksınz dogum ne zaman planlanıyor ? hastanelik bir durum değil ancak sunu biliyorum yeni dogan yogun bakım ünitesi en kapsamlı hastanelerden biriMemnun kalmasına çok sevindim. Peki sezeryan öncesinde sormam gereken bişeyler var mı doktora ya da hemşireye? Bir de gecelik mi kullanmıştı yoksa pijama takımı mı
Lokal olucak muhtemelen, soracağım hepsiniPijama aldı o daha kullanışlı oldugu icin gecelik ayaklara dolanıyor cok ben de hamileyim ben de pijama önden düğmeli tercih ettim hastane aşırı sıcaktı onu da göz önünde bulundurun yandık odada biz :) kadın askılıyla duruyordu odada.Doktorunuzla konusmanız lazm doktorunz kim ne tiip anestezi alacaksınz dogum ne zaman planlanıyor ? hastanelik bir durum değil ancak sunu biliyorum yeni dogan yogun bakım ünitesi en kapsamlı hastanelerden biri
sonda takılıyor evet anesteziden sonra takılıyor sonda zaten sondayı odaya geldikten 1 saat sonra cıkartmşlardı genel anestezi ile dogum olmuştu ayılıp kendine gelene kadar sonda vardı sonda cıktı ondan sonra pijamayı giydirmiştk bizLokal olucak muhtemelen, soracağım hepsinisezeryanda sonda takılıyor diye gecelik önerileri çok okudum da ondan sormak istedim aslında ben de pijamayı tercih ederim
MerhabaÇok sevindim. ilk doğumum olcağı için tecrübesizim doğumdan önce sormam gereken ne gibi şeyler var?Mesela dependi bazı hastaneler kendileri veriyomuş burada veriyolar mı? ya da süt sağma makinesi getirmeme gerek var mı? Sezeryan olacağım muhtemelen neleri düşünmem lazım önceden bilmek istiyorum
Umarım hepimiz sağlıklı doğumlar gerçekleştiririz
Birşey daha sormak istiyorum babayı doğuma alıyorlar mı biliyor musunuz?Pijama aldı o daha kullanışlı oldugu icin gecelik ayaklara dolanıyor cok ben de hamileyim ben de pijama önden düğmeli tercih ettim hastane aşırı sıcaktı onu da göz önünde bulundurun yandık odada biz :) kadın askılıyla duruyordu odada.Doktorunuzla konusmanız lazm doktorunz kim ne tiip anestezi alacaksınz dogum ne zaman planlanıyor ? hastanelik bir durum değil ancak sunu biliyorum yeni dogan yogun bakım ünitesi en kapsamlı hastanelerden biri
Çocuk servisinden çok şikayet var ya, siz ne gibi kötü tecrübeler yaşadınız2016 ve 2018 yıllarında iki doğum yaptım. Birincisi epidural normal doğum, ikincisi epiduralsiz normal doğum oldu. Doktorum Cengizhan Kolata. Hala kadın doğum doktorumdur kendisi.
Ben kadın doğum servisinden, ebelerinden vs ne kadar memnun kaldıysam çocuk servisinden o kadar nefret ettim.
Prosedürler vs değişebiliyor, doktorunuzla ya da asistanıyla görüşürseniz ne hazırlamanız gerektiğini daha sağlıklı olur.
Ah sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende fatmanur hanıma gidiyorum memnunum. Tek sıkıntı randevuyu bir ay öncesinden almak gerekiyor. Haftaya doğum yapıcam centralda sonra taze taze deneyimlerimi paylaşırım
Merhaba depend ped vs onla veriyor ama sağma makinesi vermiyor. Emzirme konusunda ısrarcı bir hastane. Sağma makinesine gerek yok çünkü ilk gün gelen süt cok katı oluyorMerhaba aslında sormak istediğim şeyler var :) ilk doğumum olcağı için tecrübesizim doğumdan önce sormam gereken dikkat etmem gereken şeyler hakkında bilgi verir misiniz? Mesela dependi bazı hastaneler kendileri veriyomuş burada veriyolar mı? ya da süt sağma makinesi getirmeme gerek var mı? Sezeryan olacağım muhtemelen neleri düşünmem lazım önceden bilmek istiyorum
Teşekkür ederimAh sağlıkla kucağınıza alın inşallahben de Fatmanur hanıma gidiyorum, 6 aylığız henüz. Heyecanla bekleyeceğim doğum sonrası yorumlarınızı
Valla çocukla ilgili hiç iyi tecrübem olmadı diyebilirim :)Çocuk servisinden çok şikayet var ya, siz ne gibi kötü tecrübeler yaşadınız
Annenin tüm ihtiyacını karşılıyorlar. Her istediğimde depend vermişlerdi hatta odaya da fazla fazla bırakmışlardı. Bebek için bez siz götüreceksiniz ama onu vermiyorlar. Süt sağma makinesine gerek yok gerek olursa orada verirler zaten yenidoğana süt sağılmaz. Bol bol emzireceksiniz. Benim doktorum Figen hanımdı iki kızım da normal doğdu. Ebeleri hemşireleri cok yardımcıydılar.Merhaba aslında sormak istediğim şeyler var :) ilk doğumum olcağı için tecrübesizim doğumdan önce sormam gereken dikkat etmem gereken şeyler hakkında bilgi verir misiniz? Mesela dependi bazı hastaneler kendileri veriyomuş burada veriyolar mı? ya da süt sağma makinesi getirmeme gerek var mı? Sezeryan olacağım muhtemelen neleri düşünmem lazım önceden bilmek istiyorum
2021 Ağustosta doğum yaptım. Kendi götürdüğüm dependleri olduğu gibi eve geri getirdim çünkü onlardakini kullandım. Doğum servisi çok iyi, yeni doğan hemşireleri çok iyi. Spinal sezeryan oldum, ondan da memnunum. Doktorum Figen hanımdan da çok memnunum. Sadece doğumdan sonra gelen çocuk doktoru keşke "sütün yetmez mama ver" demeseydi.Çok sevindim. ilk doğumum olcağı için tecrübesizim doğumdan önce sormam gereken ne gibi şeyler var?Mesela dependi bazı hastaneler kendileri veriyomuş burada veriyolar mı? ya da süt sağma makinesi getirmeme gerek var mı? Sezeryan olacağım muhtemelen neleri düşünmem lazım önceden bilmek istiyorum
Umarım hepimiz sağlıklı doğumlar gerçekleştiririz
Teşekkür ederim2021 Ağustosta doğum yaptım. Kendi götürdüğüm dependleri olduğu gibi eve geri getirdim çünkü onlardakini kullandım. Doğum servisi çok iyi, yeni doğan hemşireleri çok iyi. Spinal sezeryan oldum, ondan da memnunum. Doktorum Figen hanımdan da çok memnunum. Sadece doğumdan sonra gelen çocuk doktoru keşke "sütün yetmez mama ver" demeseydi.
Doğum tarihi belliyse odanızı da ayırtın, son dakikaya bırakmayın derim. İyi doğumlar: )
Yok eşimi almadılar. Bu arada doğuma giderken sedyeyi süren bir erkek görevli dedi ki bir telefon verin ben çekeyim içerde. Annem telefonunu verdi, oğlumun o kadar güzel ilk fotoğrafları oldu ki doğumhanede: )Teşekkür ederimDoğumdan önce odalara bakılabiliyor mu benim taa haziranda bi kaç haftadan önce ayarlarsam geç olmaz heralde? Bir de sezeryana eşinizi aldılar mı?
Eşi niye almıyolar yaYok eşimi almadılar. Bu arada doğuma giderken sedyeyi süren bir erkek görevli dedi ki bir telefon verin ben çekeyim içerde. Annem telefonunu verdi, oğlumun o kadar güzel ilk fotoğrafları oldu ki doğumhanede: )
Odaları görmüştük biz, ama çok önceden rezervasyon yoktu diye hatırlıyorum, bi görüşün isterseniz