kozmetık

estee lauder'ın gece serumlarını ya da kremlerini kullanabilirsiniz. ben eye balmını kullanıyorum, onu kullandığımdan beri diğer nemlendiriciler yetersiz geliyor.

Max factor 2000 calorie dramatic volume maskara harika resmen
Allık bb krem üstüne sürüyorum kalıcı oluyor
Allık golden rose terracotta stardust hafif ışıltı var 107 numarası ben çok seviyorum

Rimel olarak MAC Haute & Naughty Lash son zamanlardaki favorim. Victoria' s Secret' in rimeli rengini guzel verir ve kalicidir.
Eyeliner olarak da MAC Fluidline veya Maybelline' in ismini hatirlayamadim jel eyelineri guzel ve kalici tavsiye ederim ikisini de.
Pek kullanmam allik ama The Balm' in alliklarini seviyorum. Yurtdisinda yasayanlar icin Wet&Wild' in alliklari da cok guzel ve cok uygun fiyatli.
Fondoten pudra falan kullanmiyorsaniz BB krem ya da nemlendirici krem surup ustune allik surerseniz kaliciligi artar.

ya rimelde lancome hypnose dramadan başkasını tanımam eyeliner da da deborah iyi ama biraz paraya kıyarsanız estee lauder double effect harika suda bile çıkmıyor. tüm yaz bu iki ürünü kullanıyorum hep allıkta da note kullanıyorum çok doğal ve kalıcı renkleri var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…