• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kozmetık

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
kızlar pastelın allıgını aldım ama kalıcı degıl hemen ucuyo
pastelden memnun kalan var mı ve sız ne kullanıyosunuz flormar alayım dıyorum sızce nasıl
flormardan aldıgım eyelıner da hıc kullanamadan fırcası bozuldu

ayrıca rımel ne kullanıyosunuz

canım merhaba,

allık olarak ben yvos racher 'ı kullanıyorum ve çok memnunum sabah bi sürüyorum akşama kadar hiç uçmuyor. eyeliner içinse çok marka denedim ama en çok balm 'ın eyeliner'ını beğendim ve uzun zamandır da kullanıyorum . allık 24 tl gibi bir fiyattı eyeliner da o civarlarda denemeni tavsiye ederim.

mrb ,tsk ederım canım bu zamana kadar flormardan memnun kaldım fakat eyelıner a kadar :KK12:
denıcem :KK68:

Avonun ürünleri de çok güzel oluyor ve bayagi dayanıyor bir bak istersen. :)
Ben de güzel bir rimel istiyorum aslında senin önerebileceğin rimel var mı? :)

pastelden memnun kalan var mı ve sız ne kullanıyosunuz flormar alayım dıyorum sızce nasıl

rımel : loreal paris volume collagen mascara kullanıyorum çook memnunum :)

Benim bildiğim, altta sabitleyici bir ürün kullanmazsanız allık uçar. Toz formda bir ürün çünkü. Ha fondoten ütüstüne sürüyorum diyorsanız problem allıkta olabilir. Yok temiz cilde uyguluyorsanız alta sabitleyici bir şey uygulayın. Bu fondoten de olur, bb krem de, hafif yağlı bir nemlendirici de. Hiç bişey sürmem diyorsanız jel allık kullanın. Avonda vardı yanılmıyorsam.

Rimelde hem uygun fiyatlı hem de dolgunlaştıran marka max factor 20000 calorie.
Bir de estee lauder zero smudge lengthening mascara var. Bu pahalı tabii ama çok uzatıyor kirpikleri. Çok güzel.

rimel: deborah ---allık :mac --- eyeliner: h&m yada deborah
birde deborahın gözl kalemi harika denemeni tavsiye ederim

Rimel olarak;
Benefit they're real ve Max faktor excess volume..
Allık olarak;
Chanel ve Deborah ve Clınıque markalarını kullanıyorum.

maybelline likit eyeliner ve maxfactor jel eyeliner kullanıyorum memnunum.. Allık da genel olarak the balm kullanıyorum ondanda çok memnunum.. Ayrıca avonun bronzlaştrıcı top allık şeklinde var oda orta kalitede güzel bir ürün

Rimelim Maybelline The Colossal Volume Express. Alalı 1 yıl falan oldu, hala kullanıyorum. Çok güzel duruyor.
R rockxx

pasteli hiç kullanmazdım geçen gün rimel bakmaya gittiğimde kadın önerdi tester ını denedim ve hemen aldım. roket kullanıyordum ona bin basar. 12 tl gibi bişeydi hatta fiyatı pastel big Nblack

Allık tecrübem pek yok ancak pastelden aldığım bronz bir allığın bir kaç saat sonra uçup geriye ışıltılarının kaldığını söyleyebilirim...
Rimel olarak çok fazla çeşit kullandım biraz da ne aradığına bağlı aslında...Ben en çok max factor masterpiecei beğendim...O kadar övülen hypnose dramayı katlar bence...
maybelline kullanınca kirpiklerim fazla kuru oluyor ancak beğenen çok fiyatı da çok uygun çeşitleri denenebilir...

Madem konu kozmetik ben de bu başlıktan faydalansam nasıl olur ?:oops:

Ben de cilt bakımı önerisi alacağım. Göz altı ve yüz için neler kullanıyorsunuz ? Ben 20 yaşımdan beri cildime maksimum özeni gösteriyorum, Biotherm, Clinique gibi markalar kullandım ama son senelerde daha makul ürünler kullanmaya başladım. Yüzümde henüz kaz ayağı vs. kırışıklar yok ama yaş 35 olduğu için artık işi ciddi ele almak istiyorum. Marka ve ürün önerisi var mı kızlar ?

Pastelin alliklari fazla kalici degil evet. Ben alik olarak Mac ve Chanel öneriririm. Rimmel ve eyeliner olarakta Loreal. Benefitin rimmelide cok güzel ama zor cikiyor :)

Back