Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yag karışımında her birinin varlıgını saç derisi hissedemiyor her defasında enfazla 3çeşit yag ve her defasında farklı şeyi(maya,yumurta,sirke,ampulleri degiştirerek) dönüşümlü olarak yaglara ilave etmek daha güzel oluyo diye düşünüyorum ben degişik maddelerle bakımla saç derisi bagışıklık kazanmaz olarak yapıyorum ve enfes sonuçlar alıyorumHer birinden birer tatlı kaşığı olmak üzere Hint yağı, lavanta, defne, menekşe, zeytinyağı, kekik yağı, susam yağı, çörek otu yağı ve kuru mayayı karıştırın. Saçlarınızın parlaması için bu karışıma elma sirkesi de ekleyin. Saçlarınızı streçle sarıp iki saat bekleyin. Ardından saçlarınızı yıkayın. Haftada bir kere bu işlemi tekrarlayın.ben bu tarifi suna dumankayanın sitesinden buldum ve 1 aydır herhafta yapıyorum saçlarım ipek gibi yumuşacık ve parlak oluyo bende saçlarımı çok sık boyuyodum ve çok kırıklarım vardı zaten bu tarifte yıpranmış ,düzleştiricinin etkileriniden kötü olmuş saçlara çok ii geleceğinide söylüyodu bence iyi bi formül.sizinle paylaşmak istedim :)