Benimde bir dönem saçlarımda aşırı dökülme bazen yağlanma bazen kuruma bazende matlaşma olurdu dönem dönem.saçlarımda boya yoktu halende yok.o zamana kadar bakım yaptığım söylenemezdi.sadece şampuanlayıp çıkıyordum.ama sonra problemler ara ara olmaya başlayınca tırstım ve bakım yapmaya karar verdim.ve iyiki kk yı bulmuşum o dönemler ve saçlarım süper oldu.k.pederim kuafördür ve saçlarımı elleyince ne yaptında bu saçların böle çoğaldı ve güzelleşti dedi düşünün yani.bende yaptığım ve kullandığım malzemeleri aktarmak istedim sizlere.umarım işinize yarar.tek önemli nokta düzenli olarak uygulamak.2 ay içinde sonuç alacaksınız emin olun.
dökülme ve saç çıkarma için; sarmısak-ısırgan otu-çam terebenti
sarımsağın dişlerini saç diplerime direk sürüyordum.sürdükçe ucundan bıçakla kesip yeni taze sulu olarak dişi bitene kadar hertarafına sürdüm saçlarımın.
ısırgan otunu ben kuru kullandım hep o dönem tazesi yoktu.1 liitre kaynamış suya 1 avuç kuru ısırganı atıp 10--15 dakka demliyordum.ılıyınca banyoya yanıma alıyordum.saçlarımı normal şampuanımla yıkayıp duruladıktan sonra ısırganlı suyumu en son saçlarımın diğlerine yavaş yavaş döktüm masajla yedirdim ve öylece banyodan çıkıp havluya sardım.yani ısırganlı suyu durulamadım saçlarımdan.zaten kokusuz bir bitki.sonrasında hiç bir sorun olmuyor yani merak etmeyin.
çam terebentinide şampuanımın içine 1 kapak atıyordum ve saçlarımı yıkamadan önce herzaman şampuan kutumu iyice çalkalayıp öyle kullanıyordum şampuanı.
aradada evigen,bepanten,bemiks vitaminleri ile zeytinyağı,badem yağı ve yumurta sarısı ilede 10 günde bir maske yapıyordum.
ve yine arada lavanta lı su ile bakım yapıyordum.
ve turplu su da çok yaptım.
sonuçççççççç süper gürleşmiş,dökülmeler durmuş ve sağlıklı saçlarım oldu :))))))))))
gerçekten ama gerçekten bu bakımlar çok işe yarıyor.önenmli olan bir müddet düzenli olarak yapmak.