- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 656
- 723
kokusu için glıss in sacların kolay taranması için bi spreyi var kokusu cok güzel ondan sıkıyorum . kamufle edıyo dene istersen hem saclarıda güzel yapıyo .
saol canım hemn bakıcam o spreye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kokusu için glıss in sacların kolay taranması için bi spreyi var kokusu cok güzel ondan sıkıyorum . kamufle edıyo dene istersen hem saclarıda güzel yapıyo .
arkadaslar sizde farkettiniz mi bilmem ama yada bana öyle geliyo . bu yag bakımı sactaki boyanın akmasını saglıyo. röfle uzerinı boyattım ama yag bakımları aktırdı boyamı röfleler cok cabuk cıktı. bana mı öyle geliyo size sorayım dedim
merhaba kıslar saç için klorane die bi sprey war elimde ama ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını bilmiorum tam olarak .bide dün röfle yaptırdım kuaförüm saçlarıma bakım yapmamı söledi .sürdüm yağları sonracığıma yıkadım ama koku geçmio.keçe gibi olduu .nerden yaptırdım şu röflei yaaa
arkadaşlar aktardan badem yağı susamyağı, hint yağı ve gliserin yağı aldım karıştırarak saçıma sürdüm.biraz beklettim. banyodan çıktıktan sonra yüzüm kıpkırmızı kabarmıstı. dün kırmızıydı ama bugün kabarıklar hala geçmedi.yağlar bana alerji yapmış olabilirmi, pürüzsüz bi cildim vardı şimdi çok kaşınıyor. geçermi bu kabarmalar. acil cevap bekliyorum lütfen
arkadaslar sizde farkettiniz mi bilmem ama yada bana öyle geliyo . bu yag bakımı sactaki boyanın akmasını saglıyo. röfle uzerinı boyattım ama yag bakımları aktırdı boyamı röfleler cok cabuk cıktı. bana mı öyle geliyo size sorayım dedim[a.smuhtamelen yağ boyanı çıkardı çünkü kızıl attırmıştım bi kez saçlarımın arasına kuaförüm bi süre yağla bakım yapma erken akar demişti..yağ ile bakım yapılması için saç renginin oturması gerekir
badem yağına bepantene bimeks evingen ampulu kırıp haftada bir sürüp bekleyebildiğim kadar bekliyorum denemediğim saç rengi kalmadı açtırdımm da bi kaç kez ama bu bakımla hep sağlınğına kavuştu ve zamanla yeni saçlar da çıkarıyor bu 3 kutu ampul ezcanelerde sadece 15 ylt civarında ve 4 yada 5 kez kullanabiliosnuz
badem yağına bepantene bimeks evingen ampulu kırıp haftada bir sürüp bekleyebildiğim kadar bekliyorum denemediğim saç rengi kalmadı açtırdımm da bi kaç kez ama bu bakımla hep sağlınğına kavuştu ve zamanla yeni saçlar da çıkarıyor bu 3 kutu ampul ezcanelerde sadece 15 ylt civarında ve 4 yada 5 kez kullanabiliosnuz