Kozmetik Ve Diğerleri

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
ve dior allıgım satılıktır..ilgilenenlerle görüsebilirim..değerinde fiyat vermeniz umuduyla :))

[] ilgilenen olursa fotolarını yükleyeceğim...yurtdısından aldım böylelikle orjinali olmama ihtimalii ortadan kaldırdım...hiç kullanmadım sıra gelmedi sadece denedim harika bir koku bilen bilir

Son düzenleyen: Moderatör:
tartışalım :))ve ortade anlasalım ...gercekten gereğinden fazla parfümüm var ..yoksa asla satılmaz harika bir koku buuuu

( ama 2.de görünüyor yada yarın ilgileen olursa foto eklerim bir daha....allık kullanıldı ama halen yeterince fazla

bluzde ipekyoldan harika bir ürün sadec 1 kez kullandım 36 beden ...fiyat verin bende vereyim ve anlaşalım...:))

iç çamaşırları da sıfır halen etiketi durmakta...alt 100 lira üst 140civarıydı ben aldım...ama şimdi ikisini 180 e satacagım...bedenleri üst :80c alt 40....femilet marka...

ruj estee lauder cok az kullanıldı sadece kapalıyken kızım cevirmiş ve kapakta kalmıs bir küçük parca ...siz fiyat verin alasalım

satıldı satılacak ...huuuu fiyat verin tartısabilir ortayolu bulabiliriz :)) her iki tarafta memnun kalsın amaç :)))

dior yeşil göz kalemi (058) magazada 70 ben 40 diyorum sıfıra yakın....yeşil olan...

bu kullanıldı ama halen yeteri kadar var 20...isterseniz foto eklerim...görselle aynı ama kullaıldı...

chanel 130 sıfır ben 90 diyorum ve bendekide sıfır...:)üçü de suya dayanıklı...
allık dior 75 olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
sıfır ayakkabı yada giyim ile takas süper olur :)))benim yeterince kozmetik malzemem var,eger sizin ihtiyacıız bu ise takas yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…