Kozmetik Ve Diğerleri

Bluzun belini olcer misiniz.Fiyati ne kadar

canım 60 olur eğer fiyat uyarsa ölçerimsöylediğim fiyat yarısından da az ...ürün sıfıra yakın çok ama çok güzel ve ben 2 sezon önce 150 ye almıstım ...eğer ipekyol ürünleri düşünürsen elimde kullanmadığım elbise de var sadece 1 kez abimin düğününde giydiğim,o da çook güzelll
sevgiler

Konun hayırlı olsun canım :) chanel parfümün fiyatını öğrenebilir miyim? Elinde başka kullanmadığın uygun fiyatlı orjinal parfüm var mı başka? Ayrıca takas düşünürsen benim açtığım konuya da bakabilirsin:KK34:

Konun hayırlı olsun canım :) chanel parfümün fiyatını öğrenebilir miyim? Elinde başka kullanmadığın uygun fiyatlı orjinal parfüm var mı başka? Ayrıca takas düşünürsen benim açtığım konuya da bakabilirsin:KK34:

teşekkür ederim canım...chanel,giorgia armanı mania ve hugo boss femme var satabileceğim ...takasta olur bakayım başlıgına :))

daha fazla dayanamayıp kullanmaya başlayacağım parfümleri boool booolllllll...kalemleri de öyleeee...sonra da o haliyle satamayacağım haberiniz olsuuunnnn...en güzel ben kokacağım :KK6::KK52::KK76:

• Beğen
Reactions: Nil
daha fazla dayanamayıp kullanmaya başlayacağım parfümleri boool booolllllll...kalemleri de öyleeee...sonra da o haliyle satamayacağım haberiniz olsuuunnnn...en güzel ben kokacağım :KK6::KK52::KK76:

:KK66::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çok tatlısın:KK16:
bende mağaza açarım artık dolaptaki fazlalıklarımla dükkanın adı bit pazarı olar hemde:KK23::KK52::KK52::KK52:

:KK66::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çok tatlısın:KK16:
bende mağaza açarım artık dolaptaki fazlalıklarımla dükkanın adı bit pazarı olar hemde:KK23::KK52::KK52::KK52:

teşekkür ederim canım :KK5:sen de çok tatlısınn...:KK16:yalnız espriyi anlamadım :KK1::KK1:ama tabii ki tebessüm ettim,dükkanıma uğramış ve tatlı yazmış olman sebebiyle...:KK8::KK8:
yine gel...laflarız :KK1::KK1::KK1::KK9:

teşekkür ederim canım :KK5:sen de çok tatlısınn...:KK16:yalnız espriyi anlamadım :KK1::KK1:ama tabii ki tebessüm ettim,dükkanıma uğramış ve tatlı yazmış olman sebebiyle...:KK8::KK8:
yine gel...laflarız :KK1::KK1::KK1::KK9:

:KK16::KK16::KK16::KK16: sana katıldığımı belirtmek istemiştim espri de :KK34:

:KK12::KK12::KK12: sür kokuları misler gibi kok,ben kokuna gelirim dükkanına :KK19:

:KK52:anladım :)) beklerim canım..

:KK76:kokularıma gelince biraz daha bekleyeceğim ola ki alıcı çıkmazsa güzel kokum mutlaka dükkanına kadar gelecektir :21::KK16:

Canım takas düşünürsen başlığıma bak 1 6 ve 11. 12 bi bakın canım parfümü ne kadardan veriyosun cnm

X