Kozmetik Ve Diğerleri

Bluzun belini olcer misiniz.Fiyati ne kadar

canım 60 olur eğer fiyat uyarsa ölçerimsöylediğim fiyat yarısından da az ...ürün sıfıra yakın çok ama çok güzel ve ben 2 sezon önce 150 ye almıstım ...eğer ipekyol ürünleri düşünürsen elimde kullanmadığım elbise de var sadece 1 kez abimin düğününde giydiğim,o da çook güzelll
sevgiler

Konun hayırlı olsun canım :) chanel parfümün fiyatını öğrenebilir miyim? Elinde başka kullanmadığın uygun fiyatlı orjinal parfüm var mı başka? Ayrıca takas düşünürsen benim açtığım konuya da bakabilirsin

teşekkür ederim canım...chanel,giorgia armanı mania ve hugo boss femme var satabileceğim ...takasta olur bakayım başlıgına :))

daha fazla dayanamayıp kullanmaya başlayacağım parfümleri boool booolllllll...kalemleri de öyleeee...sonra da o haliyle satamayacağım haberiniz olsuuunnnn...en güzel ben kokacağım

Reactions: Nil
daha fazla dayanamayıp kullanmaya başlayacağım parfümleri boool booolllllll...kalemleri de öyleeee...sonra da o haliyle satamayacağım haberiniz olsuuunnnn...en güzel ben kokacağım

çok tatlısın
bende mağaza açarım artık dolaptaki fazlalıklarımla dükkanın adı bit pazarı olar hemde

çok tatlısın
bende mağaza açarım artık dolaptaki fazlalıklarımla dükkanın adı bit pazarı olar hemde

teşekkür ederim canım sen de çok tatlısınn...yalnız espriyi anlamadım ama tabii ki tebessüm ettim,dükkanıma uğramış ve tatlı yazmış olman sebebiyle...
yine gel...laflarız

teşekkür ederim canım sen de çok tatlısınn...yalnız espriyi anlamadım ama tabii ki tebessüm ettim,dükkanıma uğramış ve tatlı yazmış olman sebebiyle...
yine gel...laflarız

sana katıldığımı belirtmek istemiştim espri de

sür kokuları misler gibi kok,ben kokuna gelirim dükkanına

anladım :)) beklerim canım..

kokularıma gelince biraz daha bekleyeceğim ola ki alıcı çıkmazsa güzel kokum mutlaka dükkanına kadar gelecektir

Canım takas düşünürsen başlığıma bak 1 6 ve 11. 12 bi bakın canım parfümü ne kadardan veriyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…