- 5 Haziran 2013
- 1.157
- 79
-
- Konu Sahibi modamodamoda
chanel chance arıyorum:44:
Eki Görüntüle 917131 bluzde ipekyoldan harika bir ürün sadec 1 kez kullandım 36 beden ...fiyat verin bende vereyim ve anlaşalım...:))
Bluzun belini olcer misiniz.Fiyati ne kadar
ne free shop ta ne de başka yerde yoookkk bu fiyatlarrrr...gelllll arkadaşım buraya gellllllll
cnm dior allık için fiyat ne düşünüyorsun ben hiç makyaj yapmam bu yüzden sadece merakımdan soruyorum
120 yada 140 fiyat bende 50 ama kullanılmıs ama az kullanılmıs :))
tmam cnm saol sana hayırlı satışlar
Konun hayırlı olsun canım :) chanel parfümün fiyatını öğrenebilir miyim? Elinde başka kullanmadığın uygun fiyatlı orjinal parfüm var mı başka? Ayrıca takas düşünürsen benim açtığım konuya da bakabilirsin
daha fazla dayanamayıp kullanmaya başlayacağım parfümleri boool booolllllll...kalemleri de öyleeee...sonra da o haliyle satamayacağım haberiniz olsuuunnnn...en güzel ben kokacağım
çok tatlısın
bende mağaza açarım artık dolaptaki fazlalıklarımla dükkanın adı bit pazarı olar hemde
teşekkür ederim canımsen de çok tatlısınn... yalnız espriyi anlamadım ama tabii ki tebessüm ettim,dükkanıma uğramış ve tatlı yazmış olman sebebiyle...
yine gel...laflarız
sana katıldığımı belirtmek istemiştim espri de
sür kokuları misler gibi kok,ben kokuna gelirim dükkanına
anladım :)) beklerim canım..
kokularıma gelince biraz daha bekleyeceğim ola ki alıcı çıkmazsa güzel kokum mutlaka dükkanına kadar gelecektir