- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- Konu Sahibi GnotiSeavton
hay elinize emeğinize sağlık çok güzel bilgiler bunlarr
Teşekkür ederim Gardenia... a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay elinize emeğinize sağlık çok güzel bilgiler bunlarr
Benimde kullandığım ürünlerden biridir La Roche Posay... Bahsettiğim database sayfasına göre; La Roche'un Tolereine serisi 1 puana sahip kanser riskli maddeler arasında. Bunu kullananlar rahat olsun.
Gel gelelim benimde kullandığım ve doktorumun verdiği Effeclar serisi 8 puanlı... Nedeni ise jellerin SLS (ilk bölümde açıklamıştım) içermesi... :1closedeyes:
Loreal, Max Factor, Nars, Maybelline puanlamalarını merak edenlere not düşeyim... 7-8 puan almışlar. İçerik bakımından da en zararlı olanlar hiç şüphesiz AVON...
Bu arada bir not düşeyim; az önce Petrolium maddesinden bahsetmiştim. Bu genelde ambalajlarda ve ürün kutularında PEG sözcüğü olarak geçer... :dilcikar: Bu da ufak bir detay!
bende Alphaderma ce almayı dusunuyodum oldukca pahalı bı urun bundada varmıdır acaba
burdan link vermek yasak mı bilmiyorum ama google'dan cosmeticdatabase diye aratıp bakarsan öğrenebilirsin.
bir markanın farklı ürünleri için bile risk derecesi değişiyor, o yüzden tek tek bakmak lazım.
emeğinize sağlık bu topiği yeni keşfettim kızım sivilceleri için clean and clean /advantace-mor küçük tüplü olan kullanıyor bunuda bir araştırsanız rica etsem acaba sakıncalımı?
çok önemli bilgiler,teşekkür ederim
ducray ve avene hakkında bilgin var mı ?
Cok tesekkür ederim bilgilendirdigin icin.kaydirigubbakcemile5