Özel mesaj attım sizeCanim en son kac olur montun fiyati. Ayrica birkaç detayli foto eklermisin
Canım baktım rengine beğendim bb kremin kullanım durumu nedir? bir de ben çok açık tenlıyım açık ton yazmıssın uyar heralde dimi? ve takas düşünüyor musun kitap olabilir veya başka bir şeyKırmızı değil canım pembe mor arası bir renk ama koyu değil. Nivealrı bilirsin öyle hafif bir renk veriyor opak rujlardan değil.
Canım takas için birkaç şeye ihtiyacım var bioderma veya la roche posay ürünleri olabilir. Sırt çantası olablir başka birşeye ihtiyacım yok. Açık ton olur sanıyorum ben esmerim bana olmadı.koyu tonu da çok koyu geldiği için bunu denemiştim. Çok kullanılmad yarısından çoğu duruyor.Canım baktım rengine beğendim bb kremin kullanım durumu nedir? bir de ben çok açık tenlıyım açık ton yazmıssın uyar heralde dimi? ve takas düşünüyor musun kitap olabilir veya başka bir şey
Anladım canım elimde bir tek sırt çantası var onu da görmüşsündür konumda neon renk olan :) onun dışında malesef diğerleri yok, teşekkür ederim iyi satışlar :)Canım takas için birkaç şeye ihtiyacım var bioderma veya la roche posay ürünleri olabilir. Sırt çantası olablir başka birşeye ihtiyacım yok. Açık ton olur sanıyorum ben esmerim bana olmadı.koyu tonu da çok koyu geldiği için bunu denemiştim. Çok kullanılmad yarısından çoğu duruyor.
Eki Görüntüle 1236581
uzun hırka. 5 lira.
15 lira bir kere kullandım yolun yarısında değiştirdim bu kadar yükseğe alışkın olmadığım için.
5 lira 38 numara
yazlık elbise 7 lira.
hurçta durmaktan kırışmış kusura bakmayın. bir kere giydim
Eki Görüntüle 1336190
Alışveriş yapana hediyemdir.bir kere denedim sadece
Rodi marka bir kez giyildi.7 liraEki Görüntüle 1337125
Eki Görüntüle 1337138 xside kot 5 lira
Loreal köpük boya.yanlış renk almışım değiştiremedim de. 5 lira Eki Görüntüle 1345330
Garnier bb krem açık ton 3 lira Eki Görüntüle 1345333
Far away görüldüğü kadar kullanEki Görüntüle 1345335 ıldı 7 lira
Elidor kuru şampuan 2 lira
Loreal caresse ruj sweet berry rengi.bana uymadığı için satıyorum. 7 lira. Eki Görüntüle 1345364
Sadece far away kaldı diğerleri satıldıparfümlerin fiyatını öğrenebilirmiyim
15 lira bir kere kullandım yolun yarısında değiştirdim bu kadar yükseğe alışkın olmadığım için.
5 lira 38 numara
yazlık elbise 7 lira.
hurçta durmaktan kırışmış kusura bakmayın. bir kere giydim
Rodi marka bir kez giyildi.7 liraEki Görüntüle 1337125
Eki Görüntüle 1337138 xside kot 5 lira
Loreal köpük boya.yanlış renk almışım değiştiremedim de. 5 lira Eki Görüntüle 1345330
Garnier bb krem açık ton 3 lira Eki Görüntüle 1345333
Loreal caresse ruj sweet berry rengi.bana uymadığı için satıyorum. 7 lira. Eki Görüntüle 1345364
36 38 bedene uygun. sayfana bir bakayım canım. cnm elbisenin bedeni nedir?bu 2 ürün için takas düşünüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?