Kozmetik kıyafet ayakkabı herşey çok uygun

Kırmızı değil canım pembe mor arası bir renk ama koyu değil. Nivealrı bilirsin öyle hafif bir renk veriyor opak rujlardan değil.
Canım baktım rengine beğendim bb kremin kullanım durumu nedir? bir de ben çok açık tenlıyım açık ton yazmıssın uyar heralde dimi? ve takas düşünüyor musun kitap olabilir veya başka bir şey

Canım baktım rengine beğendim bb kremin kullanım durumu nedir? bir de ben çok açık tenlıyım açık ton yazmıssın uyar heralde dimi? ve takas düşünüyor musun kitap olabilir veya başka bir şey
Canım takas için birkaç şeye ihtiyacım var bioderma veya la roche posay ürünleri olabilir. Sırt çantası olablir başka birşeye ihtiyacım yok. Açık ton olur sanıyorum ben esmerim bana olmadı.koyu tonu da çok koyu geldiği için bunu denemiştim. Çok kullanılmad yarısından çoğu duruyor.

Canım takas için birkaç şeye ihtiyacım var bioderma veya la roche posay ürünleri olabilir. Sırt çantası olablir başka birşeye ihtiyacım yok. Açık ton olur sanıyorum ben esmerim bana olmadı.koyu tonu da çok koyu geldiği için bunu denemiştim. Çok kullanılmad yarısından çoğu duruyor.
Anladım canım elimde bir tek sırt çantası var onu da görmüşsündür konumda neon renk olan :) onun dışında malesef diğerleri yok, teşekkür ederim iyi satışlar :)

index.php

15 lira bir kere kullandım yolun yarısında değiştirdim bu kadar yükseğe alışkın olmadığım için.

index.php

5 lira 38 numara

PvmZRO.jpg

yazlık elbise 7 lira.
hurçta durmaktan kırışmış kusura bakmayın. bir kere giydim

Eki Görüntüle 1336190
Alışveriş yapana hediyemdir.bir kere denedim sadece

Loreal köpük boya.yanlış renk almışım değiştiremedim de. 5 lira Eki Görüntüle 1345330

Garnier bb krem açık ton 3 lira Eki Görüntüle 1345333

Far away görüldüğü kadar kullanEki Görüntüle 1345335 ıldı 7 lira
Elidor kuru şampuan 2 lira

Loreal caresse ruj sweet berry rengi.bana uymadığı için satıyorum. 7 lira. Eki Görüntüle 1345364

index.php

15 lira bir kere kullandım yolun yarısında değiştirdim bu kadar yükseğe alışkın olmadığım için.

index.php

5 lira 38 numara

PvmZRO.jpg

yazlık elbise 7 lira.
hurçta durmaktan kırışmış kusura bakmayın. bir kere giydim

Loreal köpük boya.yanlış renk almışım değiştiremedim de. 5 lira Eki Görüntüle 1345330

Garnier bb krem açık ton 3 lira Eki Görüntüle 1345333

Loreal caresse ruj sweet berry rengi.bana uymadığı için satıyorum. 7 lira. Eki Görüntüle 1345364

PvmZRO.jpg
index.php
cnm elbisenin bedeni nedir?bu 2 ürün için takas düşünüyor musun?

Back