• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koz toplamak

Avukat bunun neresini davada koz olarak kullanacakmış? Bir anlamı yok ki.
Bana tcvz etti askerden geldikten sonra okadar aramayip sormayip mal gibi kullandi beni.. oda biz sevgikiyken suraya buraya gittik istese muvekkili tcvz edermiş ozaman etmediyse simdi kesinlikle kabul etmiyorlarmis

Şükürler olsun :( her detaya varana kadar yazmış midesiz erkek bozuntusu🤦🏻‍♀️😔😔
Ne kadar süre sevgili nişanlı kaldınız o zmanlar size karşı davranışı nasıldı?
5 yıl sevgili 7 ay nişanlı kaldık. Küçük çaplı ayriliklarimiz oluyordu. Ama sudan sebep. Hep bir beni istedi hic 1 lafimi ikilemedi. Hediyelere bogdu yıllarca. Bu adam romantikligin dibine kadar vuran bir insandi. Hic bir günümü unutmayan en guzel şekilde yapan. Ama ne olduysa evlilikte oldu . Annesinin etkisi cok fazla cunku eskiden annesini bilmezdim meğer cok düşkünlermiş yada evlenince kiymete binen evlat bilmiyorum anlayamiyorum

5 yıl sevgili 7 ay nişanlı kaldık. Küçük çaplı ayriliklarimiz oluyordu. Ama sudan sebep. Hep bir beni istedi hic 1 lafimi ikilemedi. Hediyelere bogdu yıllarca. Bu adam romantikligin dibine kadar vuran bir insandi. Hic bir günümü unutmayan en guzel şekilde yapan. Ama ne olduysa evlilikte oldu . Annesinin etkisi cok fazla cunku eskiden annesini bilmezdim meğer cok düşkünlermiş yada evlenince kiymete binen evlat bilmiyorum anlayamiyorum
Bırak canım yanlarına kalmaz elbet sen gönlünü ferah tut önüne geleceğine bak

Back